Selamlar.. Hani olur bazen ruhunun yorgun tarafı baskın gelir.. O an hissedersin bu duyguyu.. Biri beni dünyanın en bakir yerine ışınlasın be hayrına 🥂🙃
Günaydın abla bulunduğum yere ait hissetmiyorum kendimi çünkü burada mutlu değilim yani hem ev hem ülke açıkçası bazen dünya da bile olmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum bu yüzden de genel olarak mutlu değilim bulunduğum yere. zaten bence insan doğduğu yere ait değildir kendini oraya hissettiği yere aittir ya da kendini huzurlu mutlu gördüğü yere ait olmalıdır.
Gerçekten kendini bir yerlere ait hissedenler var mı acaba... Şahsen ben hissetmiyorum hissedeceğimi de zannetmiyorum, annemi kaybettiğim gün anladım ki, hiç kimse bu dünyada hiç bir yere ait değil.. ancak öldüğümüz zaman amelimiz ait olduğumuz yeri belirleyecek...
Uzun zamandır bulunduğum yerleri sahiplenme gibi şeyler hissetmiyorum ama hisler bir yana ait değilim sanki. Belki de öyleyimdir. Bu ikilem zaman zaman biraz kafamı karıştırıyor. Ya sadece ben layık görmüyorsam?
Hiçbir zaman bulunduğum yerlere ait hissedemedim. Bunu çok sorguladım hala sorguluyorum. Kiribatiye yerleşicem yaşlanınca seni de orada ki bir adaya yerleştirelim 😃 deniz güneş kum mis yanına da kokteyl getiren bir bot. Sıcağa dayanıklı 😂