Merhaba,
Ben genç, bakımlı ve dinamik bir pasifim. Aktif bireylere bir sorum olacak. Lütfen yargılamadan ve kötü yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim.
Geçtiğimiz cumartesi Ankara 'da bulunan Eti Sinema Salonu'na gittim. Ortam oldukça güzeldi. Orada bira içen, yaklaşık 26-27 yaşlarında aktif biriyle karşılaştım. Yanına gidip nazikçe yaklaşımda bulundum ama teklifimi reddetti. Ben de kendi koltuğuma geçip oturmaya devam ettim.
Bir süre sonra yaklaşık 54 yaşlarında bir pasifin o kişinin yanına gittiğini ve aralarında yakınlaşma olduğunu fark ettim. Bu durum beni biraz düşündürdü ve açıkçası moralimi de bozdu. Genç ve bakımlı biri olarak reddedilmem, ama daha yaşlı bir kişinin kabul görmesi beni şaşırttı. Bu tarz ortamlarda aktifler tercihini neye göre yapıyor?
Yaş, görünüş ya da başka bir şey mi daha etkili oluyor?
Benim gibi genç biri dururken daha yaşlı biriyle yakınlaşılması sizce neden olabilir?
Kendimi ifade etme tarzımı mı değiştirmeliyim?
Böyle durumlarda nasıl hissetmem normaldir?
Sizce böyle bir durumda nasıl hissetmeliyim? Bu tür tercihleri ne belirliyor? Bu tür ortamlarda kendimi nasıl ifade etmeliyim ya da yaklaşımımı nasıl değiştirmeliyim?
Yorumlarınızı ve önerilerinizi samimiyetle bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer