İstedğiniz şeylerin olması için olumlama, evrene mesaj yollama manifest yapmak gibi yöntemleriniz var mıdır?

İstedğiniz şeylerin olması için olumlama, evrene mesaj yollama manifest yapmak gibi yöntemleriniz var mıdır?

Açıkçası ben “evrene mesaj göndermek” gibi şeylere pek inanmam. İstediğim bir şey varsa ya da içimde bir dilek, bir umut varsa bunu evrene değil, doğrudan Allah’a dua ederek dile getiririm. Çünkü benim için kudret sahibi olan, her şeyi gören, duyan ve bilen yalnızca Allah’tır. Evrene olumlama yapmak, pozitif enerji göndermek gibi şeyler bana fazla yüzeysel ve mecazi geliyor. Elbette güzel düşünmenin, umutlu olmanın insan psikolojisine iyi geldiğini inkâr etmem ama bu tarz şeyleri bir dua gibi görmem.
Bir keresinde hayatımda çok zor bir dönemden geçiyordum. Ne kadar çabalasam da işler ters gidiyordu. O zamanlar her gece içtenlikle dua ettim. “Allah’ım, hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et. Benim elimden gelen bu kadar” dedim. Aradan zaman geçti ve gerçekten ummadığım bir şekilde işler yoluna girdi. O anda bir kez daha anladım ki dua etmek sadece dilekte bulunmak değil, aynı zamanda iç huzuru bulmak demek.
Evrene değil, Allah’a yönelince kalbim daha rahat ediyor. Çünkü biliyorum ki O her şeyin en doğrusunu bilen ve kalpleri en iyi anlayandır.
Evrene mesaj yollama aslinda dua etmekle aynı sey düşüncelerimizin çoğu dua niyetine geçer o tuzden olumlama yapmak çok onemli olumsuz düşünmeyi bırakmak lazim
Ahahah! Bu karikatür tam yerinde olmuş! 😄 Evrene mesaj göndermek, olumlama yapmak güzel de; işin büyüsünü biraz kaçırmamış mıyız? Tabii kendi kendimize pozitif telkin vermek motivasyonu artırır ama sadece oturup dilemekle işler çözülmüyor, canım. Emek vermek, fırsatları görmek ve üstüne gitmek işin asıl sırrı! Evren de boş oturanı sevmez, haberin olsun. 😉✨
Cevap
6Cevap
Bazen yapıyorum
Bir yere yazıp sabah akşam 10 kez okumak gibi olmasa da 😂
Yapamam her şey güzel olacak cümlesi sayılıyorsa yapıyor sayılıyorum😌
sayılır evet
Yaptım gitti öyleyse🙃
anlaştık :)
Hayır sadece dua ederim eskiden gece karanlık yerlere gidip şekiller çizerdim tabi o zamanlar psikolojim iyi değildi
Eger bir istegim dilegim varsa Allah'tan isterim🤲, evrenden istemek de neymis 😅🤣😝
Evren nedir Allah aşkına 😄 hayır Allah deyin Allah'tan isteyin deyin ama yaaa
Evreni yaratan Allah’tır. Ve mesaj yollanmaz dua edilir.
Yapıyorum evet. Evrenle aramız iyidir sağolsun beni çok şeyde uyarmıştır.
Oluyo yapınca da hiç de üstüne düşmem sadece negatiflikden uzak durmaya çalışırım onu da pek beceremiyprum ama öyle işte
Hayır ben sadece Allah'a dua ederim.
Evet son yıllarımda yapıyorum
Bunlar özel şeyler bence söylenmesi taraftarı değilim🙂
🫡
Yapmam. Dua ederim.
Evreninde pek umrunda
Tam tersi olarak geri dönüyor aman aman 😂
Yohhh ben Müslümanım dua ederim
Yaparım bazen
Genelde dua şeklinde yani dkskdkakd
Amin teşekkürler
Yapmam