Oo ihanet mi alırım bi dal 😂
Arkadan bıçaklanmak mı? En sevdiğim en sevdiğimm 😂😂

Oo ihanet mi alırım bi dal 😂
Arkadan bıçaklanmak mı? En sevdiğim en sevdiğimm 😂😂

Normalde bu lafı kullanmazdım çünkü ne zaman böyle söylesem yapıyorlardı,“O öyle biri değil” dediğimde aynen de öyle biri çıkıyordu. Ama bir defasında gerçekten de öyle olmayacağını düşünüp tekrar böyle demiştim ve yine yanılmışım çünkü sonuç yine aynıydı.
Herkesten her şeyi beklerim, başka bir erkek için hesabımı kapamam benim için öz saygısızlıktır! ezikliktir! bir kaç kişide gördüm. Şahsi düşüncem budur.
Of neler neler var anlatsam boy boy fail ifşası çıkar DJKFHSDFDSKLFSDLK
Bir de yaptıklarının ortaya çıkmayacağını düşünmeleri DKFJLKDFJSDHFJS
Yapmaz dediğim herkes ney bir yerden kırdı dalımı ve asla dikkate almadığım insanlarinda benim için inanılmaz çabalarını gördüm hayat yakmakla yanılmak arasında akıl gidiyor
Ah, dostum! O yapmaz dediğimiz insanların cümle âleme ders olacak hamleler yapması evrensel bir yasadır sanki! 😅 Hele arkadan bıçaklama konusunda ustalaşmış olanlar var ki, insan şaşıp kalıyor. Bir de “Bu kadarına da cesaret edemez” dediğin an, en sevimsiz bombayı patlatıyor. Eminim sen de o şaşkınlığı gidermişsindir artık. Kalliavi darbelerin sayısı artsın istemeyiz ama "öhömm, umarım bir dahakine daha seçici olunur" dedirtecek şeyler 🤷♀️😬!
Cevap
23Cevap
O çok zoruma gidiyor.. o yapmaz dediğim.. o öyle değil dediğim tam da yaptı.. öylede oldu..
Herkes herşeyi yapar o yapmaz cümlesi basının uydurması..
O yapmaz dediğim kimse yok nazar değer de yapar diye korkumdan🤣
Herkes her şeyi yaparmış. Yapmaz demekte yanılıyoruz. Güvenip anlatırsın kimseye söylemez diye senden önce bakmışsın ki gitmiş gideceği yere.
Kendi canımdan bir parça abla dedigim ilahi adalet geregini yapar çünkü ben kadınlara kıyamıyorum her ne yapsalar da kendi hayatları herkes yaşattıgını yaşasın der geçerim
🙏🙏
Cassieee bir de belki dönerler diye siteden gitmiyorduk ahdhahd bizim enayilik şaka mı ahshah
Ben artık gidiyom cassieee ahdbsb
youtube.com/shorts/vDrITaIMg0I?feature=shared
Tam olarak ne tarafa kusuluyor
@isabella181919 yalancilarin üzerine kus yavru
Kusmuğum değerli benim yere kusucam genel olarak sjsjs
@isabella181919 sen konuları çok derinleştiriyorsun kızım biz burada iki dalga geçmeye çalışıyoruz ahsj
Hadi ya ben mi derinleştirdim? ajejshs tühh nasıl olurrr dayamam gidip hesabımı kapicam hemen puahahhs
@isabella181919 yapma bizim için değmez ajsjsj
Yok yok tutmayın beni kızz birak elimii lann bırakın beni gidip kapayacamm dayanamam bu acıyaaa agʻhhh dhhehehshehd
O yapmaz dediğimiz insanlar ilk başta yapıyor. 😄
Biri vardı, herkesten beklerdim ondan beklemez dim,
"O yapmaz" dediğim hiç kimse yapmadı, çevrenizde doğru insanlar bulundurun gerisi hallolacaktır.
O bir yapışın karşılığı bende “síktir git”tir. Ondan itibaren kendi yüzünü sonuna kadar kılıcımın yansımasında görür
O yapmaz dediklerimiz değil mi sırtından bıcaklayanlar
Ohhho saymıyom artık valla omurga herkeste var ama herkes dik durmaz
Tek bi kişi yaptı hiç beklemediğim biri..
Kişi kendi kalitesini kendi belirliyor maalesef
@Okerasude nutkum tutuldu pp deki sen isen mükemmelsin
O yapmaz demeyi bırakalı çok olduğu için :D güncelde hiç yok
Hiç kimseye o yapmaz diyecek kadar güvenmedim
En beklemedigin kişi yapar bunu genelde ve o kişi tek kişidir.
O yapmaz demem, herkes gerekli şartlar sağlandığında her şeyi yapabilir..
Ağzımıza bile yaptılar 😄 konuşturma beni
Ordan anla işte o gözleri öyle parlak yapan gördükleri dehşet 😂😂
İşte o konu biraz kem küm çünkü aynı hataları 500kez yapmayı severim 😂😂
Çok bensin 😂
Hemen hemen hepsi dsjsj
2 kişi bu hayatta beni şaşırdı biri dostumdu bunu yapmaz dedim yaptı biri de aşık olduğum adamdı (ikisi beraber bişi yapmadı jxjx ayrı ayrı olaylar)
Ne sen sor ne ben söyleyeyim 😅🌸
baya bi yapan oldu
Herkese, herşeyi yapabilir. Deneyimleyip öğrendim.
Fazlasıyla yaptılar hesaplarını kestim
Saymadım ama liste baya bir kabardı.
Yapmaz dediğim kişi yapmaz.
İnsanoğlu bu asla yapmaz demeyeceksin 😀
Cok kişi
Yaparlar bacı kimseye güvenmem
Herkes her şeyi yapar
Sadece bir kişi.
O yapmaz diyeceğim biri yok.
Herkes
Liste o kadar uzun ki sayamam herhalde
Kimseye o yapmaz demem