"Dürüstçe söylemek gerekirse hiçbirinize güvenmiyorum." demiş kadın, ne kadar da haklı bir söz... #kırmızıoda
- Ben sana bunu yapar mıyım diyenlerin yapmadığı şey kalmadı mı?
gül dikensiz olamazımış... 🎶👍

Eğer gerçekten birini hayatını birleştireceğin kişi olarak seçtiysen, ondan herhangi bir şeyi gizlemek apaçık söylüyorum İHANETTİR. Böyle yok "özel hayatım her şeyime karışamaz" vs. triplerine giren herkes mutlaka birlikte olduğu kişinin hoşuna gitmeyecek durumlar içerisinde bulunuyordur. Sevdiğinden gizleyecek hiçbir şeyi olmayan, sevdiğine verdiği değeri hissettiren gerçek sevdalara selam olsun.
Bana bunu diyebilen olmadı, daha doğrusu diyemeden hayatımdan kovdum. Ben bir insanın davranışları ile söylemleri arasındaki dengeye çok dikkat eden birisiyim, eğer bir sorun olduğunu düşünüz veya hissedersem...
Geçmiş olsun azar azar bırakırım onu en son hoşça kal cümlemle anlar neyin ne olduğunu.
E tabi kimseye güvenmemek gerek ama aile , eş ve çocuk olunca sonuna kadar
Ama ben ( ben sana bunu yaparmıyım? ) dersem o ne ise yapmam çünkü erkeğin ağzından verdiği söz sözdür.
En çok da onlardan çekmedik mi zaten 🤦
Cevap
33Cevap
Sağolsun birçoğu karşıdakine "ilişkimiz başlasın da gerisi bi şekilde hallolur" kafasıyla yaklaştığı için, önüne gelen yalanı, fedakarlık örneklemelerini, olmayan düzgün hayatlarını anlata anlata başlıyorlar ilişkilerine. Tabi sonra o kadar yalan takip edilemiyor. İş ellerinde patlıyor.
Ben sana bunu yapar mıyım diyene inananda ne bileyim. Şu asla yapmaz diye düşünme olayını bir çıkarın hayatınızdan
Ben sana bunu yaprmıyım diyenler, yapacaklarına kılıf hazırlamış olarak görürnür gözüme. Onlar yapamadan ben tedbirimi alırım.
Güvenmeyen insan mutsuz yaşamaya mahkumdur. Tamam belki yaşanmışlıkların vardır fakat kendini tüm insanlar güvenilmez diye koşullarsan o zaman kimseye şans veremez ve mutluluğu yakalayamazsın
'Ben sana bunu yapar mıyım' diyenden korkucaksın her an herşey yapar çünkü. 🖊
Ahahah gülerim bu söze. Aslında böyle bir cümle kuran kişilerden korkacaksın onlar daha fena oluyorlar
ne kadar doğru..
başımıza gelen tüm melanetlerin nedenlerine bakınca hep şu sözümüz aklımıza düşüyor!
o yapmaz...
her defasında yok bundan beterini yaşatamaz diyorum yanılıyorum. bakalım sırada ne var.
O lafı söylerken arkasında durulacak şekilde davranilmali yaa 😐
tanıştığım herkese ailesinden göremeyeceği ilgiyi ve alakayı gösterdim sonuç? yalnızlık.
Ahahha bu söz aslında senin gelmişin geçmişini... bekle sen demek
En çok zaten bunu diyenler bana güven diyenler kazığı çakıyor.
Öyle diyenlerden zarar gelir hep. Bana güven vs diyen.
Kalmadı valla öyle diyene de inanmam az ötede oynasın.😄
Ahaha 🤣 güldüm çünkü aynı ben. Yaa ben onu tanıyorum o öyle bir adam değil, kime dediysem; bunların 10 da 9 u mutlaka bana bir terslik yaptı.
Test sürüşünü her daim uygularız , ne yazık ki herkes kolpa herkes mantar 😃
Ben asla yarı yolda bırakıp gitmem asla karşımdakine bunu yapmam dedi aldattı
... kaldı mı? Olacak. Soru cümleniz hatalı.
Ben öyle sordum bu şekilde düzeltildi
Vallahi küçük kafa büyük kafaya hüküm verdiği sürece işler zor olur
Lafa değil icraata bakacaksın...
Öyle diyenlerin çoğu daha çok yapıyor
Bir yerlerimize koymadıkları kaldı.
zaten bunu yapanlar bunu der
Bunu diyen okşayarak sever..
O derece konuşmadığım için problem oraya yönelmedi
Kalmış olabilir halen vardır
Bana kötülüğü olan bir sevgilim olmadı.
ağzımıza sıçtılar bizde oturduk yapmazdı nasıl yapar diye ağladık
Genelde yaptılar yapar miyim hic diyenler.
en çok onlardan korkmak lazım
Kalmadı heralde son darbeyi de dün yedik
Sagolsunlar yaramızı gören tuzunu esirgemedi
Anasını s**ktiler kdkdk
Belki kuytu bir köşede vardır.
Canım var, hala duruyor.
Bi kulağımızın arkası kaldı 🤣🤣
Bize en çok kıyamam sana diyenler kıyıyo zaten.
Böyle diyenlerden itina ile sakınınız
kaldı
Ne kaldı
O da benim olsun bari 🙏😂
dediler ve yaptılar..
Herkes her şeyin en iyisini yaptı arkadaşım:)
Kalmadı.
Kaldı 😂
Kaldı.
Ne yapmam derlerse tam tersi
Kalmadı
Maalesef yapmaz dediğim hemen hemen her şeyi yaptı
Kalmadı...
Kalmadı.
Kalmadı maalesef
Kalmadı
Kalmadı valla
Kaldı kaldı