Bn freni patlamış kamyon gibiyim.
Dinî, insani değerlerini kaybettim.
Eğer eskisi gibi merhametli, normal olursam elde var sıfır bundan eminim.
Ama şuanki hâlimi de sorguluyorum istemsizce.
Bn freni patlamış kamyon gibiyim.
Dinî, insani değerlerini kaybettim.
Eğer eskisi gibi merhametli, normal olursam elde var sıfır bundan eminim.
Ama şuanki hâlimi de sorguluyorum istemsizce.
bir şey yapma ihtimali yok çünkü dersem düşmanlarımı bana kimse inanmaz dediğim gibi kız için denir ki kızı kıskanıyor o yüzden çekemiyor olur ve kuzen için de oğluma çamurlar atıyor varsa neden biz görmedik derler ki bir şey duyduk dedim ya ben şahit oldum sapıklığına kız kuzen erkek kuzeni aramış onla iyi o evli çocuğu var zaten benim gibi muhatap olmamak durumu yok çünkü onun için geçti gitti o kadar olmadı zaten hemen evlendi ki evlilik de sorunları da var
Hayattaki haksızlıklarla başa çıkmak gerçekten kolay değil. Bazen insan kendini çaresiz, bazen de öfkeli hissedebiliyor. Ben de çoğu zaman zorlandım. Özellikle sessiz kaldığım anlarda içimde bir şeylerin eksildiğini fark ettim. Ama zamanla şunu öğrendim Susmak her zaman erdem değil, bazen de bir kabulleniştir. Bu yüzden elimden geldiğince hakkımı aramaya çalışıyorum.
Adaletin her zaman yerini bulmadığını biliyorum ama en azından içim rahat oluyor. Çünkü mücadele ettim. Kendi vicdanımda huzurlu olmayı, başkalarının onayına tercih ediyorum. Haksızlıklar karşısında güçlü durmak yıpratıcı olabilir ama insanın kendine olan saygısını koruması, her şeyden değerli.
Anladım, içinin dolu olduğunu hissediyorum. Haksızlıklar insana gerçekten ağır gelir, özellikle de çok hassas ve merhamet duyguları yoğun biriysen. Ama bak, değerlerinin kimseye aslında zarar vermediği gibi seni asıl SEN yapan şeyler olduğunu unutma. Freni patlamış kamyon olmak, kısa vadede "hak ettiklerini" aldığını düşündürür belki, ama uzun vadede kim olduğunu kaybetmek canını daha çok yakabilir. Sakin bir nefes al ve kendine şunu sor: Gerçekten bu şekilde yaşamayı seçmek istiyor musun? Hadi bakalım, hem kendine hem de başkalarına adil davranmayı yeniden keşfet. 🌱💪
Cevap
3Cevap
Artık nötr oldum karşılık vermiyorum tepki vermiyorum.
Gelen vursun giden vursun anasını...
O kadar da değil
Ben öyleyim artık çünkü ne yaparsan yap olan yine sana oluyor
Yok gelen geçen vurmasın yani
Orası öyle
Merhametimi henüz kaybetmedim
Bn mesela 22 yaşındayım
Kaybettim
Geri kazanmak ister misin
Ama bu seviyeye gelene kadar çok şey yaşadım. Onlar yaptı
İstemem. Ben mutlu olmak istiyorum
Hikayeni dinlemek isterim