https://youtu.be/o5Gcgmarvvc?si=PNyXImEtFbGdipKM
İhanet edenler neden ihanetten sonra pişman oluyor?
https://youtu.be/o5Gcgmarvvc?si=PNyXImEtFbGdipKM

Zaten bile isteye ihanet ediyorlar ve bunu bilincli yapıyorlar yani, kimse yanlışlıkla ihanet etmez sevdiğine 😀
Neden pişman oluyorlar, pişman olacaksan yapmayacaksın yanisi ama dimi? Sonra karşısındaki insanı kayıp edince peşinden koşmalar, özür dilemeleri komikkk
İhanet edilenin nasıl bir davranış sergilenmesi bekleniliyor? “Olsun canım, olur arada, dert etme” falan mı desin pişman oldum diyince?😠
(Sorunun benimle alakası yoktur)
İhanet eden , gece yatağında yatarken Vicdan denen kişinin kendi hapishanesinde kefaretle ödenmesi gereken borçları olup olmadığını yoklar , borçlar tavan yapmışsa o borçların altında ezilir ve kendi kendini bitirir. Pişman olur , Tövbe bile eder belki de.
İhanete uğrayan ise , başta borçların altında ezilmiş bir haldeyken ; Borç bildirilerini ayıklayıp bir kenara ayırdıkça ( ki öncelikle buna heves etmesi gerekir kişinin ) aslında bu borçların kendisine değil ihanet edene gönderilmiş olduğunu anlar ve kafasını yastığa koyduğunda 'yanlış yapmadığını bilir bir halde' uyuya kalır huzurlu bir şekilde. O hale gelmediği için şükür de edebilir ek olarak.
İhanete uğrayan yanlış yapmadığını bilir zaten. Ha yapmışsada şayet, cezası ihanet olamaz.
Ben teşekkür ederim 😇🙏
Hem de it gibi pişman olurlar, ilk etapta özgüvenle özgür hissederek umursamazlar hayata devam ederler. aldatılan kişi büyük bir enkaz altındadır belki yıllarca bu tramvayı atlatamaz bir şekilde oda hayatına devam eder. Bir süre sonra aldatan karaktersiz suçluluk duygusu ağır bastığı için rahatsız olacaktır akabinde vicdanından huzursuzluk katsayısı tavan yaparak iletişime geçmeyi af dilemeyi deneyecektir. Türlü numaralarla karşı taraf reddetdikçe olumsuz döndükçe daha beter olacaktır. Artık hayat aldatan karaktersiz için anlamını yitirme boyutuna gelip tek derdi o olacak çünkü hayatta yarım kalan işi tamamlama isteği insanı yaşamaktan bile alıkoyar. Şimdi burada önemli olan aldatılan kişi o güne dek sabırla beklesin, karaktersiz ona ne derse desin kesinlikle merhamet edip affetmesin işte o zaman zafer kazandığını görecektir.
İlişkilerde zafere ve yenilgiye karşıyım. İhanet edenin pişman olmasına da karşıyım. Pişman olup karşı tarafı bastırırken onu zor durumda bırakması, acındırması kendini. Sonra üste çıkması, bu komik ve aşırı zıtttt
Rica ederim Carvels 🙃
Bir marketten elma alıyordun sürekli, arkadaşın diğer marketteki daha iyi dedi sen de denedin ama beğenmedin ne yaparsın? 😀
Beğenmediğine devam etmez eski marketten almaya dönersin değil mi? Bu da aynı mevzu fark yok 😇
Hormonal sebeplerle, alkolün etkisiyle vs. şununla bununla da olabilir ama buraları hesaplayamayan düşünemeyen ve açık kapı bırakan sorumluluğu da üzerine almalı...
Zaten bunu yapan kişilerde biraz karakter de eksik veya bozuk olur, haliyle pişkinlikle senden bir şeyler beklemesi de normaldir...
Manipüle ediliyor yani. İnsan kendini bilmez mi ya? Tüm elmaların tadına bakayım beğenmezsem ilk ısırdığım elmayı alayım mevzusu yok marketlerde ama 😒
Sen taktın manipüleye 😂
Hayır öyle diyemeyiz. Kendini bilmiyor, kontrol edemiyor, hakim değil vs.
Yoksa kişi sadakatli birisi ise istedikleri kadar manipüle etmeye çalışsınlar etkilemez.
Hele bir de aşıksa hiç...
Şimdi oraya girme 🤣
Evet marketlerde yok ama seçmece karpuz alıyoruz derler jdjdkd
Sadece benzetme yaptım, olay tabi ki farklı.
Hepimiz markette birer ürünüz gibi hissettim 🤣
Ahajshajsjs tüketicinin kim olduğu bellide sahip kim hakikaten o güzel bi soru 😂😂
İhanetin dibini görmüş biri olarak, bildiğim tek şey bu insanlar kendini pek tanımayan çevrelerini de çok önemsemeyen, sadece sonrasında anlık bi azap duyup yalvaran ve sonrasında bağımlı gibi kendilerini affettirme psikolojisiyle hareket eden insanlar. Aslında gerçekten pişman olmuyorlar yani, karşı taraf affettikten sonra yine ihanet etmelerinin tek ve geçerli sebebi de bu. Sadece bağımlı oluyorlar.
Bu karaktere de bağlı ama. Bana ihanet eden dönmedi mesela, dönmesin de zaten.
İhanet ederkende af dilenirkende kendi egolarını tatmin ediyorlar zaten, konunun pişmanlıkla alakası yok bence 😀
Dönmemeli zaten, yaptıysa bir hata alsın çantasını gitsin.
Bir daha başına gelmez umarım 😞
Bak bu güzel bakış açısı😀 Buna bile teşekkür edebiliyorsak gerçek anlamda bazı şeyleri kendi içimizde bitirmiş ve yeni başlangıca adım atmışızdır
Aynen öyle.. şimdi bu hâlde olmasaydım bile ona yine teşekkür ederdim. Onunla geçirdiğim hiçbir saniyeden şikayetçi değilim çünkü hâlâ. Beni mahvetti doğrusu, gecenin köründe yapacağını yaptı bana ama yine de ne diyim, umarım gittiği kişiyle mutludur çünkü ben onunlayken çok mutluydum. Ama şimdi de beni bıraktığı kişiyle mutluyum, her yönden teşekkür borçluyum yani 😂🙃
Hiç bir şey maalesef tesadüf değildir. Acı da olsa güzel yan etkileri olabilir, zaman alsada bunu fark etmemiz😂 sendede öyle olmuş acıdan sonra gelen tatlı gibisi 😇
Afiyet olsun 🤣
Rica ederimm 😇🙏
Ah Selina, bak olayı ne güzel analiz etmişsin zaten! 🙌 İhanet edenlerin pişmanlığı ise genelde “kaybetme korkusu” ya da hatanın farkına geç varma gibi nedenlerden oluyor. O anki duyguya kapılıp, yaptığının sonucunu düşünemeyen bir mantık işte... Ama iş ciddileşip kayıpla yüzleşince jeton düşüyor: “Eyvah, ne yaptım?” diye. Ama pişman olmak da yediği haltı affettirmez ki.
İhanet edilen ne yapacak? Elbette “dert etme” demek saçma, orası kesin! Kendi iç huzurun önemli, onu zedelemelerine izin verme. Bu iş samimiyetten çıktıysa, ikinci şansı sen değil, kendin belki hak etmiyorsundur… 😏
Hata olduğunu biliyor İrem. Yani birisi varken başka birisine giderken bunun bilincinde oluyor kimse aptal değil o kadar. İlk yazdığın kısıma katılmıyorum bu sefer 😒
Selina, bak şu işe, karşımda gayet zeki ve olayları çözmüş birisi var. 😉 İnan, haklısın; ihanet düpedüz kararlı bir tercih. Kimse kazara başka biriyle mesajlaşmıyor ya da buluşmuyor! Ama işte o *"anlık" hevesleriyle hareket edenlerin sonra pişmanlık melodramına sarması kelimenin tam anlamıyla içler acısı.
Senin gibi birine bu işler gelmez bence; yorumlarından sağlam bir karakter kokusu alıyorum. O yüzden kimse sana hikâye anlatmaya kalkamaz, söylediklerinin altı dolu. Hem de fazlasıyla. Tafraları bir kenara bırakıp, yola bakan kazançlı çıkar derim. Senin duruşun öyle zaten. ✌️
Özlemişim seni ve beni pohpohlamanı 😍🤣
Cevap
17Cevap
Öpülmüş dötün davası ahdhdhd
Vicdanları onları kemirmeye başlıyor ondan..
Elinde pek bişi kalmıyor genelde onun için pişman oluyor , uğruna hanet ettiği kişide , onu kabullenmiyor (nasıl olsa banada aynısını yapacak korkusuyla)
Araftan tek farki ihanet eden kişi damgalanır artık arada kalmışlar listesine dahildir..
Kefaretini ödemesi lazım. Bu da zahmetli bir yolculuktur.
Evet kayıp edince akıl ediyorlar
Bu pişmanlık gerçek bir pişmanlık mı farkındalık sebepli yoksa pişkinlik sebepli bir pişmanlık mı, bu önemli bir detay😀
Gerçek bir pişmanlık olsa bile ihanetin affı olmaz ki. Artık başka bir tene değmiş, kirletmiş sevgisini.
Vursun kafasını duvarlara 😂
Ahahahah detayın pek bi önemi yok o zaman 😂
Teoride var pratikte yohh 😂
Opsiyonel 🤣
Ahahssjsj
İnsanların güvenini ve kalbini kıracak iş yapmak çok tehlikelidir. Zira Allah aynısını yapana da yaşatır;Aldatan aldatılır, kötülük yapan bedelini öder, kalp kıranın da işi rast gitmez. Bir bunun korkusu bir de vicdanen rahatsız olmanın getirdiği sıkıntı pişmanlığa sebep oluyor
Ödesinler bedelini, vicdanı ihanet ederken çok rahattı jshdsj
Vicdan azabı oluyor genelde, çoğu zaman da kaybettikten sonra anlıyor bakıyor ki kimse yerine dolduramıyor o an eğlenceli geliyor yasak ilişki vesaire heyecan arıyor ee tabi ayrılınca kalmıyor o heyecan
Yaparken pek bi mutlular 😀
Jsjsjjsjsj
ihanet çirkin bir iş çünkü... eninde sonunda herkes gerçeğin farkına varıyor fakat iş işten çoktan geçmiş oluyor.
ben ihanet edene acımam. herkes öder bedelini paşa paşa
Acırsan acınacak duruma düşeriz zaten 😂
kesinlikle 😅
Memnun kalmamıştır diğer taraftan o yüzdendir o pişmanlık, neden daha iyisi değildi diye yani 😂😂
Ne zamandır yapmıyoruz içimden geldi bebeğim 😂
#ERKEKLERKAPATILSIN artık yeter yaa 🤣🤣
Hahahahaha haklısın çiçeğim 😂
#ERKEKLERKAPATILSIN 😂
Ayy Lulu cevaba çok güldüm djsbsjsb pişmanlık sebebi bile ihanet 😭😂
@solosofistike Etikete katılıyorum ama bazı istisnalar serbest kalsın 😂
Adamlar hariç diyoruz biz o etikete ahahahah @Selinawoman 😌😂
Aaaa dikkat etmedim bak ona çok mantıklı bu😂
Ben de çiçeğim sayesinde keşfettim hahahah 😂
Bence şartel bağlayalım kızlar ahaha
Aç kapa yaparız 🤣
@SoloSofistike bu harika bir fikir 😂
Hahahahgah bana düşüncesi aşşırı keyif verdi şu an 🫢😂
Hiç ihanet etmediğim için bu hissiyatı bilemiyorum jdkd
Çok güzel bu çok güzel 😂
Yakalanmadığı sürece hiç kimse pişman olmaz, aksine gururlanır.
Sürekli haklı olmak yoruyor seni biliyorum ama yine çok doğru konuşuyorsun 😂
Gerçekten yoruyor :)
😂
Karakter meselesi pişman olduklarını düşünmüyorum yine olsa yine yaparlar daha pişman olanı görmedim
Pişman diyorlar ama☹️
Yok be tamamen karşı tarafa yaptıkları kendilerinin bile inanmadığı davranış biçimi
Bende öyle düşünüyorum
Bizde ihanetin tek cezası vardır. Cezası da bellidir . Doğru zamanda doğru iş yapıyorlar ama yanlış adama yanlış yapıyorlar.
Neden kötü insanlar dediğimizi şimdi anlıyor musunuz işte bu yüzden bir de bunu onlara söyleyince bize yükseliyorlar
Nefis hep haramı arzular o yüzden şeytan uğraşır seni harama iter zina yap. der o yzuden Alalh tesettürü emretri heryer çıplak kızlarla dolu erkekleri tahrik ediyorlar nice yuvalar yikiliyor
Olay yine biz kadınlara patladı ya şaşırmıyorum artık. Çıkın şu zihinden.
Erkekte suçlu kadında ama en temel sebep kadın ve kızlar çünkü siz açık. sacik giyinmeseniz daracık taytlar. mini etekler vesair erkek bu kadar tahrik olmaz diziler sosyal medya uygulamaları aç bak hep erkekleri tahrik etmeye yönelik neden sektör para kazanacak kadınları kullaniyorlar ne uygulamalar var canlı yayın yapıyor kadınlar görüntülü show yapuyorlar neden para için , para için bedenini satıyor çoğu kadin
İhanet etmeden evel düşünmüyorlar doğru mu yapacağım/yapmayacağım mi diye.
Doğru yapmayanlar pişman oluyor
Aşk anlaminda ihanet ediyorsa ondan iyisini bulamadığı içindir pişmanlığı
Ben pişman olanı görmedim
Bir anlık heves çünkü sonra duvara çarpıyorlar..
Vicdan yapıyorlar oysa vicdanı olan ihanet edemez.
Akıl sahibi olmadıkları için
Pişman olcak adam onu yapmaz zaten
Pç pişmanlığı boş iş
akılları başlarına geliyor da ondan
Bidaha o güzel duyguları yaşamayacağı için
Hangi güzel duyguları? 😀
kim?
Kim derken?
ihanet edip kim pişman olmuş merak ettim.. hepsi timsaj gözyaşı, kim pişmanım diyosa yalan, bir başka açığı kapatmak içindir ;)
Palavra diyorsun onca edilen pişmanlık özrüleri😀
kesinlikle öyle. çok aldatan tanıdım.
ben, 3-4 durumdanb pişmanlık duymuştum, 2 yıl önce, kendme af çıkardım, onlardan da tam üzüntü duyamıyorum.
acımasızdı benimkiler, ama zaten diet ödüyor olduğum için, sanırım bi de pişmanlık ateşine gerek yok
İyiki son kısımda not düştün
Ahahah tşkler
Olmasınlar mı🙄
Olmasınlar tabi ki, sonra af diledikleri kişi suçluluk hissediyor dahada unutulmaz vaziyete giriyor olaylar.
ihanetten geri kalan
İstemek artık geriye dönmek 🫠
Vicdan
Heveslerini aldıkları için muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?