Eğitim, Para, Güzellik\Yakışıklılık, Boy , İyi Karakter, Bad Karakter, Ses, Meslek, Zeka, ….

Şu Kriter beni acayıp çekiyor dediğin şey ne?
Eğitim, Para, Güzellik\Yakışıklılık, Boy , İyi Karakter, Bad Karakter, Ses, Meslek, Zeka, ….

Şu Kriter beni acayıp çekiyor dediğin şey ne?
) Bilmiyorum hepsini düşünmedim hiç bir arada ayrı ayrıda belki bir kaçıdır bana göre özgüvenli kendine güvenen birisi olmalı mütevazı iyi niyetli olmasıda güzel olur çoğu kişi zeka demiş fakat zekadan öte çalışmak önemli ben iyi meslek kazanmış doktor hukukçulara bu soruyu sormuştum ne kadar çalışıyorsunuz diye zekiyim bundan kaynaklı bu yerdeyim diyeni duymadım🙂 çok çalışmak önemli zeka belli bir miktarda fayda sağlar evlenicem insan özgüvenli olmasınıda bundan kaynaklı istiyorum iyi bir mesleği olmayabilir fakat onunla birlikte kendimize güvenirsek iyi yerlere gelebiliriz ( bu arada sorularını seviyorum beni düşündürüyor) 👍
Biliyorum senin nezaketin teşekkür ederim
Zeka tabiki
Mesela bir insan ne kadar guzel\yakisikli olsa zengin olsa bile akıl olmadıktan sonra neye yarar sjdbudbdud
SaIak insana kim ne yapsin ayols KSBSİNXİXHXİDBİSBDUXJQ
Ahjsjssjlkdşşskxkakans net yorumların bomba
Güzel eller, kendiliğinden geniş omuzlar ve sırt. Çekici yüz hatları ve gülümseme.
Bunun dışında merhamet ve cömertçe davranışlar çekici geliyor.
✅✅✅✅
Ah, bak şu sahnenin güzelliğine! Bu fotoğraftaki gibi sıcacık ve samimi bir bağ kurmak herkesin gönlünden geçer 💞.
Şimdi, doğrudan seni çeken kritere geçelim. Bende zeka ve iyi bir karakter her zaman öne çıkar. Çünkü karşımdaki kişi dünyayı nasıl gördüğüyle ve ne kadar gerçek olduğu ile beni etkiler. Ama anlarda yakaladığın uyum da önemli. O ses tonu, o doğal gülüş... Bunlar bazen kitabın kapağı gibi bir ipucu verir ✨. Sen en çok neye önem veriyorsun?
Cevap
7Cevap
Zeka, karizma, bakımlı eller ve dişler.
✨✨✨✨
Zekası, güçlü kişiliği, bana olan ilgisi ve kararlılığı çekici geliyor.
Hoş geldin
Hoşbuldum
Karakter ve ahlâk sahibi olması esprili olmalı güldürmeye çalışması pozitif olması
✨✨✨
Mental olarak olgun olması, bakımlılık, zeka türü özellikler önemli. Onun dışında tip de önemli, tipe bakmam diyen normal değildir
Boş bir koridorda Kırmızı elbise giymiş İnce topuklu ayakkabının çıkarttığı ses ten her şeyi düşündürmek
Bana göre çekicilik bir tabloyu çerçevelemek gibi değil, tablonun içinde o kırmızı rengi fark etmektir.
Sorulduğunda saymakla bitmeyecek kriterler sunanlara sadece gülümserim. Çünkü ben, kriterle değil… hislerle bağ kurarım.
“Boş bir koridorda, kırmızı elbise giymiş bir kadının, ince topuklu ayakkabısından çıkan o tek ses… işte ben her şeyi o seste düşünürüm.”
Neyin sesi o? Benim için?
Cesaretin mi, yalnızlığın mı, kadınlığın mı, varlığın mı?
Belki de tümünün birleşip yankı yaptığı o an…
O seste para yok ama özgüven var.
Eğitim yok belki ama görgü var.
Boy yok, kilo yok, CV yok… ama ruh var.
Bir kadının odadaki boşluğu sesiyle doldurması var.
Sadece topuğuyla değil, varlığıyla yankı yapması var.
Çünkü benim için çekicilik, listeyler düzenleyip Kalıplara sokulup ölçülüp biçilmez birşeydir.
Benim için bir bakışta insan kapaına bakıp da anlaşılan kitap gibi değil, her anın farklı seferinde başka anlamlar veren bir şiir gibidir.
Zeka mı dediniz?
Benim için zeka, bir sessizliğe yüklenen anlamdır.
İşte bu yüzden, kimse beni neyinden "etkilendin" diye herkesce bilinen zeka gerektiren bir şey değildir.
Ama biliyorum!
Gerçek çekicilik, duyulmak için bağırmayan ama bir kez duyulunca unutulmayan şeydir.
Olgun, kültürlü, sorumluluk alabilen, meslek sahibi, ne istediğini bilen biri
Kendinden emin , olgun , kültürlü ve kendine bakmasından dolayı gelen öz çekicilik.
Kesinlikle karakter ve zeka diyorum gerisi göreceli oluyor..
Yakışıklı olması ilk önce bu beni çeker ama baktım beni rahatsız eden farklı durumlar var hiç ses etmeden silerim 🙂
Dış görünüş fazla umurumda olmaz. Paraya ve Zeka'ya bakarım.
Para ve zeka ✨
. ✌️✨
1-karakter
2-zeka
3-ses 😇
✨✨✨
Zeka ve kişisel bakım.
✨✨
Bakımlı olması güzel giyinmesi zekası
✨✨✨
Zeka espri anlayışı ve ses çok sarıyor
✨✨✨
zekanın iyi bir karakterle harmanlanmış hali aslında bir insanı gerçekten çekici kılar, Tabi ses tonuda çekici geliyor
Zeki , merhametli, bakımlı ve ses tonu..
✨✨✨✨
Bakımı açar mısın? Süslü mü olsun aşırı
Temiz mi …
"Öz bakım". Bakım derken kadındaki makyaj gibi algılanması çok yanlış. Boya, cila, süs bakım değildir.
Yanlışları önüne geçmeyi sevdiğimi söylemişmiydim sjsjs
Bir de yazabilseniz..
Nokta üç nokta veya iki nokta olur … ona dikkat edelim lütfen djsjssjj
Üffffsss
Ben kazandım 😎
Ama üzülme sende aşkta kazanırsın ✨
Kendi kendine güvey olmak dedikleri. 😂
Neyse..
Üç noktayı gene olmadı../ neden evleniyoruz olay gelin güveye geldi sjsjsj
Kazandım diye bu kadar etkilenme sakin 😎
degisebiliyor benimki ama guc diyeyim
Her anlamda mı (maddi, mental, bedensel, cinsel ) yoksa spesifik bir güç mü