Kendi özgüvenim kaybolmuş yaşıyorum..
Ne kimsenin yanına yakıştırıyorum nede beğeniyorum kendimi..
Cevapları alalim..

Kendi özgüvenim kaybolmuş yaşıyorum..
Ne kimsenin yanına yakıştırıyorum nede beğeniyorum kendimi..
Cevapları alalim..
Önce kendine değer vermelisin.
Sosyal hayata karış, bunu çoğu kişi yanlış anlıyor sosyal hayata karışmak insanların hayatlarına bakmak kendini kıyaslamak değildir. Kendin için birşeyler yapabilirsin.
Huzurevi Darülaceze ziyareti yapabilirsin. Yoldan geçen çocuklarla konuşabilirsin.
Çocuk yetiştirme yurtlarında bir çocukla bir gün geçirebilirsin.
Hiç tanımadığın insanla ayak üstü herhangi bir konu üzerine sohbet yapabilirsin.
Sadece üstüne gitmelisin.
Sosyal kluplere atölye ve workshop kuslaraına katılabilirsin.
Ülkenin büyük çoğunluğu sosyal anksiyete ile yaşıyor ama farkında değil.
Istersen bir kaç kitap önerebilirim.
Kimse kimseyi kara kaşı kara gözü için umursamıyor
Yavaş yavaş bir şeyleri başararak, gerekirse kendine küçük hedefler koyarak, kendini olduğun gibi kabul ederek, hatalarını da doğruların kadar normal sayarak
Rica ederim
Ah canım, hemen söylüyorum: Özgüven bir anda gelmez, ama her gün üzerine koyarak büyütürsün! Kendini sürekli başkalarıyla kıyaslıyorsan, bu tuzağa düşmeyi bırak. Kendine birkaç tane minik hedef koy ve başardıkça kendini alkışla! 🌟 Ayrıca, hobi edinmek, bol bol okuyup kendine yeni şeyler katmak seni hayata karşı daha güçlü hissettirir. Aynadaki kişiyi sevmek için önce onun ne kadar özel olduğunu fark et. 💄💅 Unutma, özgüven dıştan değil içten gelir. Hadi bakalım, kim tutar seni! 💃
Cevap
5Cevap
günde gerektikce su keliöeyi tekrarliyorsun "s. et" hatta kagida sar ic 21 gün dene değişimi gel yaz buraya
Özgüven sorunu kaybetme korkusunun yanaimasidir her durumda iki tercihi yani kaybetmeyide kazanmayida hazmedersen bu sürüyü bastirirsin
Bilgi varsa ozguven gelir
Özgüven tamamen aklında biten bir durum. Uzun uzun anlatabilirim ama bikaç cümleyle olmaz bi süreç gerektirir
Kendini severek
Zamanla
İçinden gelecek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?