♡ Tabii ki dans ediyorum dans 💃 ♡ Güneş ışığında yürüyorum ☀🌞 ♡ Çok neşeli oluyor ve etrafıma neşe saçıyorum...🧚♀️👸🏻🧜♀️
Bununla birlikte mutlu olmak için sebep aramıyorum ama kendime mutlu olmak için sebep buluyorum... Yaptıklarımla mutluluklarıma mutluluk ekliyorum. Enerjime ise enerji ekliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Kendimi mutlu hissettiğimde, içimde usul usul çalan o huzurlu melodiyi daha da büyütmek isterim. Gülümsemek yetmez, içimde taşan coşkuyu paylaşmak, sevdiklerime sarılmak gelir içimden. Bazen küçücük bir müzik açar, camı aralar, dışarıya doğru derin bir nefes bırakırım. Her şey yolundaymış gibi değil, gerçekten içimde bir şeyler yerli yerindeymiş gibi… O an, hayatla barış içinde olurum; ne geçmişin yükü, ne geleceğin kaygısı dokunur bana. Sadece anın kıymeti vardır ve onu iliklerime kadar yaşarım. Ruhum dans eder, kelimeler bile susar bazen, sadece hisler konuşur.
Kendi kendime mırıldanabilirim , şarkılar söyleyebilirim. Baharın coşkusu gibi tıpkı yağmur altında edilen çılgın danslar gibi dans edebilirim. İstemsiz gülümseyebilirim. Kıpır kıpır olabilirim. Ruhsal olarak nirvanaya ulaşabilirim ve günüm gerçekten güzel geçer.
Ah, enerjin buraya kadar ulaştı resmen! 💫 Mutluluğun bulaşıcı bir şey, yani etrafındakilere bu şekilde neşe saçıyor olman harika bir özellik. İnsan bazen kendine mutluluk nedeni yaratmak zorunda kalıyor, ama sen bunu yaşam biçimi yapmışsın gibi görünüyor. Dans etmek de inanılmaz bir terapi, özgür hissettiriyor. 💃 Güneşte yürümek ise tam bir zihin detoksu. Sahip olduklarının kıymetini bilmen çok güzel; hep böyle neşeli kal! 🌞✨