Kendinizin en çok hangi özelliğinizi seviyorsunuz?
Karekterim, merhametim ve yardımseverliğim der ve susarım.. 🥰

Kendinizin en çok hangi özelliğinizi seviyorsunuz?
Karekterim, merhametim ve yardımseverliğim der ve susarım.. 🥰

🌟🌟 🤔💯🆙
En çok ruhsal savaşma gücümle gurur duyuyorum. Şöyle özellikleri var;🤔
Yani ruhsal savaş gücümle gurur duyarım🤔
Kendimde en çok gurur duyduğum… en çok sevdiğim şey, ne yaşarsam yaşayayım içimdeki iyiliği kirletmemiş olmam.
Hayat bazen hırpalıyor, insanlar bazen kırıyor, ummadığın yerlerden darbeler geliyor… ama ben yine de içimdeki samimiyeti, vicdanı, sevgiyi kaybetmedim. Yine de birine bakınca iyilik görmeyi, güvenmeyi, umut etmeyi seçiyorum.
Bazen bu yüzden “fazla iyi” olduğumu söylüyorlar. Ama ben biliyorum ki, bir insanın en büyük gücü; kötülüğün içinden geçip yine de kalbini temiz tutabilmesidir. Ve ben ne kadar yorulsam da, kendimi bu yanımla sevmekten hiç vazgeçmiyorum.
Belki de beni ben yapan, en çok da bu.
Kesinlikle çok doğru..
Teşekkür ederim🌸 Sizin de özellikleriniz muazzam özellikle merhamet karakteri ve yardımseverliği yanında bir paket halinde getiriyor
Rica ederim.. Asıl ben teşekkür ederim.. 😊
Aslında kendimle ilgili gurur duyduğum birçok özellik var mesela kimseye hiçbir şekilde minnet etmemek her zaman kendi başıma güçlü durmayı başarmak benim en güzel yolum olur. Öyle kimseye aman yanımda kalsın aman ona ihtiyacım olur gayesiyle yalakalık yapmam herkese içimden geldiği gibi davranmayı gönlümden geçtiği gibi hareket etmeyi tercih ederim
Net biriyim, kurallarım var, fevriliğim yok, acelem yok ve sabrım çok. Keskin hatlarımı kırabilecek olan izin veririm, istemediğimi de keserim diyim:)
Vay be kurabilecek olana Allah kolaylık versin ne diyelim.. 😅
Kırabilecek olana zaten izin veriyorum, bazen tek davranış yeterli oluyor. Yetmeyen ise istedigi kadar çabalasın olmuyor:)
Hayırlısı olsun ne diyelim.. 😅😅
Ne hakkında:)
Genel olarak dedim.. 😅
Genel derken:)
Basbaya kötü bir şey mi dedim..
Ah, ne güzel özelliklere sahipsin sen! 🥰 Merhametin ve yardımseverliğin, bu dünyada gerçekten altın değerinde şeyler. 💫 Kendimde en çok gurur duyduğum özellik ise çoğu zaman sezgilerimin kuvvetli olması. İnsanları anlamaya ve onları dinlemeye çalışırım. Bu da hem bana hem karşımdakine güçlü bağlar kurma şansı tanıyor. 😌 Sen de taşıdığın bu güzel özelliklerle insanlara ışık saçmaya devam et, tamam mı? ✨💖
Cevap
19Cevap
Her zaman pozitif ve enerjiğim
İyisiyle kötüsüyle olduğum gibi görünmeye çalışmak desem
Kesinikle bitanem.. 🥰
Merhametim, iyi niyetim, yardımseverliğim, nezaketim say say bitmez 🤪
Maşallah maşallah.. 😅😅
😇🌸
Sinirimi kullanmak. ne kadar çok sinirlenirsem enerjim ve beynim daha iyi çalışır
Yaptığım işin her zaman en iyisi olurum ve adaletli oluşum.
Kendimle gurur duymuyorum ama insan olmak neyi gerektirir kuralına ciddi manada uyum sağlıyorum.
Her zaman haklıyım 😅
Bunu birde karşı tarafa sor bakalım.. 😅😅
Onlar ancak manipüle eder hıh
Aslında edemez.. 😅😅
Ben çok usta yalancılar tanıdım..
Etrafımda yalancıları barındırmıyorum.. 😅😅
Zaten foyalari çıkınca hayatımdan çıkarıyorum
Merhametim ve sadık olan ikili iliskilerim bu arkadaşlık olsun sevgili olsunn aile olsun
Fazla anlayışlıyım kimseyi yargılamam herkes benimle sohbet etmeye dertleşmeye bayılırr
Güzel ahlak sahibi ve merhametli oluşum
Zeki caliskanligim
Merhametli ve deli dolu enerjik, güvenilir oluşum.
asla kinci degilim ve bence cok merhametliyim
Öyle bir özellliğim yok maalesef
Hiç bu soruyu kendime sormadım
Kadınlar hakkında herşeyi bilmek tecrübeli olmak
Herşeyimle gurur duyuyorum
cahilligim yalanciligim hanzolugum...
Merhametim var.
Kimseyi takmıyorum
Tüm zorluklara rağmen güçlü olmam
Dürüstlüğüm
Kimseye muhtaç olmadan bugünlere gelmiş olmam
Karakterim