Merhabalar Herkese 🌸

Sizde bulunan hangi özellik konusunda mütavazı olamazsınız?
Merhabalar Herkese 🌸

Sizde bulunan hangi özellik konusunda mütavazı olamazsınız?
Suratsızlık😅bana çok suratsız derler ;işimi yaparken insanlarla konuşmam maalesef onların psikolojik sorunlarına cevap vermediğim için beni Suratsızlık ile itham ediyorlar. Ama ben seviyorum bu huyumu varsın suratsız desinler!
Teşekkür ederim 🤩
Ailemin destek yerine köstek olmasına rağmen yedi yıldır tek başına başka bir şehirde yaşıyorum. Ne zaman düşsem kalkmayı bildim. Bu kadar güçlü olmamla gurur duyuyorum.
Günaydın, kendimde her özelliğim ile gurur duyuyorum. en çok da merhamet ve iyi niyetimle. birde ne yaşarsam yaşayım bunların beni olgunlaştırmasına izin verdiğim için.. veya hatalarımdan dersler çıkardığım için.
Teşekkür ederim 🌸
İnsanlara verdiğim değer. Ben ne kadar kötü olsalar da yine seviyorum insanları.
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Cevap
14Cevap
İşten kaçmam ya.. ne verilirse verilsin yapamam, edemem demem en azından uğraşır yapamazsam uğraştım olmadi derim
Çalışma ve çalışmaktan öğrenmekten bıkmamak yapmaktan asla vazgeçmemek 😊 bugün ilk defa sabah namazımı kıldım çok şükür 🤲 duaları öğrenmeye devam ediyorum öğle, ikindi, akşam, yatsı namazlarını da öğrendim mi benden iyisi yoktur
Hem ders çalışıyorum hem spor yapıyorum hem namaz öğreniyorum bakımlı düzenli oluyorum var mı benden iyisi 🤷♂️😊
Süper😎
Kolay insan silme ve yoluma bakma yeteneği. Kimsede takılı kalmam. Haydi yallah.
Olayları iyi analiz ediyor olmam. Bu konuda gerçekten bir cok insandan üstün olduğumu dusunuyorum. Bunu bu sekilde demek istemezdim lakin insanlar cok aptaİİastilar. Birilerinin bunu onlarin suratina demesi lazim.
diye düşünüyorum..
Kimseye haketmediği bir övgüde veya yergide bulunmadım ömrüm boyunca. Bununla ben gurur duyuyorum başkalarıysa enayilik diyebilir, ama benim seçimim yalakalığı reddetmek ve bunu sürdürdüğüme pişman değilim, aksine…
Çocukluğumdan beri ayaklarımın üzerinde duran bir yapıya sahip olmam olabilir ne sorun yaşarsam yaşayım hiç kimseye muhtaç olmadan her sorunun üstesinden tek başına gelmesini bilen biriyim bu yanımı seviyorum.
Öncelikle kimseye kötülük yapmadım kötü biri değilim o kıza benzemedim Allah'a şükürler olsun kuzene küçüklükten beri koz vermedim eline hep doğru davrandım o yüzden de herkes bana düşman oldu
Haksizlik karsisinda susmamam, cesurca haksizlik yapanlarin karsisina dikilmem. Allaha şükür * degilim
aşırı sakinlik gölcük depreminde millet evden kaçarken ben oturma odasında tv izliyodum o sırada İstanbul avrupa yakasındaydım
Güçlü oluşum. Her şeye rağmen dimdik dururum, taviz vermem belli etmem kimselere.. küllerimden doğar asla pes etmem
Maddi-manevi kendime yete biliyorum yıllardır ve nerde olursam olayım ben tekbaşına ayakta kalabilirim..
Kendi zararıma dahi olsa doğruyu söylemekten çekinmemem
Kendi ayaklarimin üzerinde durmam ve kötü insanlarin bana yaklaşmasina izin vermemem
Yaptığım her işte en iyisi olabiliyorum ne istersem her iş elime yakışıyor olayları çok iyi analiz ederim özgüvenliyim çok iyi futbol oynarım çok iyi dövüşürüm ve çookkkk iyi dart atarım
@DaRealBribery Elim ağırdır. 👊
Kıza mı vurdun yoksa ajdjajs
Vurduklarım oldu 🙃
@DorothyBabe vursaydı burada sürünmezdim jdjd
😌
@DaRealBribery Vurucam kafana bi tane😁
🥹..
Ne olursa olsun karakterimden ödün vermem.
kibirlenmeyi sevmem aşkom
Sosyal yönüm ve mesleki bilgi ve becerim
Öyle bi ozelligim yok
Duygularıma Sadık olmam
Samimiyet abidesi olmaktan vazgeçmeyişim.
Her zaman kendim oluşumla gurur duyuyorum
En sevdiğim özelliğim dürüstlüğüm.
Pozitifliğim olabilir
Güzelliğim konusunda
Kimseyi takmamak
Sabrım sanırım
Çalışkan, dürüst
Umursamamak
Sadakatim
merhamet duygum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?