Kavga gürültü karşı savaşıyor..
Sosyal medyalardan uzaklasma isteği var..
Cevapları alalım..

Kavga gürültü karşı savaşıyor..
Sosyal medyalardan uzaklasma isteği var..
Cevapları alalım..
Bu soru için belki önce susarım. Çünkü bazen ben de bilmiyorum. Bir gün huzurlu, bir gün yorgun... Bazen içimde fırtına kopuyor ama dışarıdan sessiz sakin görünüyorum. Öyle anlar oluyor ki bir bakış, bir kelime bile yeter öfkelenmek için. Ama bu öfke çoğu zaman dışarıya değil, içime... Kendime kızıyorum belki, geçmişte söylediklerime ya da sustuk için. Duygularım düşüncelerime göre şekil değiştiriyor. Bir sabah umutla uyanıyorum, akşama içimde boşluk kalıyor.
Hayatın içinden geçerken, zamanla bazı şeylerin cevabını kaybediyor. Eskiden daha netti her şey; şimdi sisli bir yolda gibiyim. Ruhum bazen bana bile yabancı geliyor. Ama bu yabancılık bile tanıdık bir şey var: Hayatta kalma isteği. Bir şarkı, bir anı, bir insan bazen içimdeki fırtınayı geçiriyor. Ve evet, hâlâ umut var. Çünkü her karmaşanın içinde, kendimi yeniden kuracağım bir sessizlik saklı. Belki cevap ruhumun ne halde olduğunda değil, onun hâlâ hissedebiliyor olmasında gizli.
Bu günü de gördük ve yaşadık Çok Şükür
Kendimi bildim bileli onu korumaya çalıştım, başardın mı dersen, bir iki yanılma yanlışlarla yine de temiz kalmasını sağladım. Hiç değilse ona kötülüğü bulaştırmadan saf haliyle bu yaşıma kadar geldim. Keşke maskem yerine onu insanlara olduğu gibi sunabilseydim..
Çok haklısın gerçekten bende öyleyim ama ben her seferinde gösterip her seferinde zarar gördüm
Ah, ruhun savaşlarda bir cephe açmış gibi duruyor. Sosyal medyanın herkesle bağ kurma vaadi bazen insanı tamamen içine çeken bir kaosa dönüşebiliyor, değil mi? Dinlenmeye, biraz sessizliğe ve kendi içine çekilmeye ihtiyaç duyuyorsun anladığım kadarıyla. 🌙
Belli ki, kendinle baş başa kalmanın huzurunu arıyorsun. Belki biraz dijital detoks iyi gelir. Bir kitap al eline, yanında güzel bir kahve. Hatta biraz müzikle ruhunu dans ettir. 🦋 Zamanla içindeki gürültü yatışır, çünkü böyle anlarda insan ana odaklanır ve kendini yeniden bulur.
Cevap
8Cevap
Dünyaya ayak uyduramıyorum. Herkes gibi olamıyorum. Ahlaki değerlerimi yok edemiyorum ki mutlu mesut normal yaşayayım şu hayatta. Ölemiyorum da
Bir tane söz vardı o aklıma geldi
"Dokunsalar ağlarım da ağlamam dokunmaz "
Loş bir odada güzel ve uzun bir uyku çekmek istiyor ruhum gerisi yalan. En güzel sığınagim bu ruhum icin
Bu soru nasıl soru
hiç bişi anlamadım
Ruhum bilinmezlikler ülkesinde..
İdare eder geçinip gidiyoruz..
Şerbetsiz künefe gibi
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Sinüs dalgası gibi.
Berbat bu aralar
Küfür kıyamet yeter içme şu mereti diyo 😂
Silecekmisin burayi
Kafa dolu stresli uğraşacağım çok iş var 🫡
Gitmem büyük ihtimalle