Kişilik & Karakter 1 ay Ruh halini belli eder misin? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ruh halini belli eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Affedilmeyen Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,6b cevap paylaştı. Belli etmem..gizlerimgerek yok iç dünyamı bilmesin kimse 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 26b cevap paylaştı. Ederim ya. Beni tanıyan herkes de anlar bunu 0 0 Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Belli etmeyi sevmesemde ister istemez belli oluyor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,4b cevap paylaştı. https://youtu.be/EFhdVRJyLLY?si=rgThTXqAWI46z4DE 1 1 Yorumla -ViviR_- 1 ay 😀😀 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Direk belli olur ama anında kamufle etmesini bilirim 0 0 Yorumla
derinikooo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 ay Uçurumun kenarına oturmuş etrafı izliyorum biraz daha düşünürsem sakata gelcekmişim gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ruh halime göre değişiyor sjdj bazen belli ediyorum bazen etmiyorum 0 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Guru Yaş: 59 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı. Haliyle bazen yüzüm ekşir 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Sadəcə istersem belli edərim. 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Her zaman değil 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet biraz ister istemez belli oluyor bende 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Evet belli ederim 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Özelimi kimseye açmam 🤣 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Yok daha neler 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yüzümden okunur her şey. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. baya belli olur genelde 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Suratım herşeyi ele veriyor. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her zaman değil 1 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Çok açık 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. etmem 1 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Yeri geldiğinde 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İster istemez 0 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Ederim tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Belli etmem..
gizlerim
gerek yok iç dünyamı bilmesin kimse
Ederim ya. Beni tanıyan herkes de anlar bunu
Belli etmeyi sevmesemde ister istemez belli oluyor
😀😀
Direk belli olur ama anında kamufle etmesini bilirim
Uçurumun kenarına oturmuş etrafı izliyorum biraz daha düşünürsem sakata gelcekmişim gibi
Ruh halime göre değişiyor sjdj bazen belli ediyorum bazen etmiyorum
Haliyle bazen yüzüm ekşir
Sadəcə istersem belli edərim.
Her zaman değil
Evet biraz ister istemez belli oluyor bende
Evet belli ederim
Özelimi kimseye açmam 🤣
🚬 anlatabildim mi cane?
Yok daha neler
Yüzümden okunur her şey.
baya belli olur genelde
Suratım herşeyi ele veriyor.