Benim uzun zaman oldu.. hayatla savaşırken çok erkek gibi hissettim. Kimse beni şımartmadı.
Kastettiğim şey sadece c.. nsellık değil.
Ne biliyim anlatamıyorumki.
Cinsiyetimi hissetmeyi unutmuşum 😅
Benim uzun zaman oldu.. hayatla savaşırken çok erkek gibi hissettim. Kimse beni şımartmadı.
Kastettiğim şey sadece c.. nsellık değil.
Ne biliyim anlatamıyorumki.
Cinsiyetimi hissetmeyi unutmuşum 😅
Uzun yıllardır kendim çabalıyorum. Liseden beri ailemden uzağım. Okullar, yalnız yaşam, çalışan anne derken ayakta dura dura herkül oldum. Evlendim, eşim çok iyidir sağolsun ama bir ihtiyacım varsa da kendim karşılarım hep. Hani örneğin telefonum bozulsa gider ben alırım, ben tamir ettiririm. Hani karısına araba alan erkekler var ya ben daha hiç telefon bile görmedim :) sonra vay efendim gül suyu, tuzlu su dişil enerji... yemişim dişil enerjisini, dişil enerji olması için o ortam lazım. Tüm gün eşek gibi çalış, savaş sonra saten gecelik giydin diye iki cilve yaptın diye dişil enerji... bezdum. Kendimi de hiçbir zaman dişi gibi hissetmedim
:( off kardeşim 💕💖
Şımarrr beeee, kendi kendine şımar. :)) onu da kendin yap ama bu sefer başka etkisi olacak:) 💕♥️
Nolmuş♥️💕
inşallah başarcaz :)
Evett🌝 başarcaz. Unutma.
canımsın <3
Sende benim 🤍
hayat temposu maalesef bazı zamanlar bizi sadece robotik ve aynı şeyleri yapmaya itiyor sorun stres iş kaygısı vs derken yıllar geçip gidiyor. dediğiniz üzere bazan bırakın cinsiyeti insan olduğumuzu dahi unutuyoruz
Çoook haklısınız. Bazı insanlar şanslı bazıları da bizler gibi..
Sık sık hatırlamak kendimizi şımartmak lazım..💖💕
size şiddetle katılıyorum. tek tavsiyem arada gülünüz. sağlıklı günlere
Sağlıklı huzurlu günler...
teşekkürler
Hayatta güçlü durmak zorunda kaldığın anlar olmuş belli ki. Ama unutma, güçlü olmak ve kendini ihmal etmek aynı şey değil! Cinsiyetini hissetmek, kendine zaman ayırmakla, kendinle barışık olmakla başlar. Çiçek al mesela kendine ya da ufak bir keyif yap aynanın karşısında - belki bir şarkıda dans et. 🌸💃 Çünkü sen önce kendini şımartmazsan, kimse üzerine alınıp bunu yapmaz. Herkesin bir kahramanı vardır, seninki şu an aynada sana bakıyor olabilir 😉
Cevap
9Cevap
Nasıl anlatamıyorsun zaten anonimsin dök içini rahatla balım, kimse sana yargı dağıtmaya kalkmaz.
Hayat mücadelesi başka bir şey sen hissetmemiş olabilirsin velakin hissettirende mi olmadı 😃
Ne başka bişey ya? Zorluyor beni napabilirim Allah aallaah.
Olmadıysa nolmuşş yani enteresan bişey değil.
Sende başkalarına kızıp bana patlama sabah sabah kötü bir şey mi dedik
Evet! Çok yargılayıcı konuşuyosun!
Saçmalama ya ne dedim ben sen başkasının yorumuyla karıştırıyorsun galiba neyse tamam bir şey demiyorum alacağın olsun byb
Kadın gibi hiseetşrecek erkek denk gelmedi mi üzüldüm
Erkekler fazla savaşan kızlara yaklaşmaya çekinir bunu bilmiyo musun :)
Tamam peki neden yanlış anlıyorum?
Belki de yanlış anlıyorum evet.
Hayat şartları zor olabilir tabi sana Bi çiçek almak isterdim kendini iyi hisset diye
Genelde hayvan gibi hissediyorum
Mantıklı.
Maskülen tip kadın...
Yoo.
Hayatım kolay geçmedi olan bu.
Maskülen benim gibi olmaz. O bir tercih.
Hayat şekli bulunduğunuz çalışma ortamı, etrafınızda erkek çokluğu hep buna neden olıyor. Gözlemlerim böyle
Evet öyle...
Kendimi unuttum aslinda olan bu. Şımarmadım. Aslında simarmak gerekiyor:)) nolursa olsun.
Bu işte hayatımda böyle güçlü kadın istiyorum. Bıktım mıy mıy mıy herşeyi sorun eden azını dudağını büzerek konuşan kadınlardan. Hakikatli esaslı kodumu oturtacak dengim kadın bulamıyorum
Haklısın çok değil ama birazcık zor bulunması.
Umarım bulursun.
Kadınlarımız narin hassas biraz 😊
Erkek gibi hatun candır :)
Ehehhe 😊😊 teşekkürler..
Bence merhaba demelisiniz bana :)
Sık sık hissetmiştim ama hauat yorucu çok
Kendimi anladığım zaman
Oluyor uzun zaman
🚬♥️..
Cinsellik harbi neden kayboluyor sizde
Kaybolduğunu nerden çıkarttın?
Yaşları kaçki? 45 se biraz normal de, 30 sa kötü.
Yani bende kaybolmadı ben hala sapığım 😃
Belki kocaları ilgi göstermiyor duygu vermiyordur. Kadınlar birazda duyguyla çalışıyor hepsi değil ama...
zırr işler
Bekar mısın
Evt
Yazsana bana
Eril kadınlar güzeldir
Eril değilim hayat şartları zor maskülen olmak bir seçimdir ben değilim.:)
Güzel yaz bana
Biseks misin hetero mu
Pegging yakışır sana
Bekliyorum seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?