Kişilik & Karakter Kendinizi en son ne zaman canım gibi hissettiniz? Venüsce Takip Et Xper 3 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl KENDİNİZİ EN SON NE ZAMAN canım GİBİ HİSSETTİNİZ? Kendinizi en son ne zaman canım gibi hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hiç bir zaman hissetmedim. 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kfr etmis ma site canim yapmis or... galiba demek istedigin 0 4 Yorumla Venüsce 1 yıl Nooo öyle demedim öyle bi kelimeyi kendime ve hemcinslerime kullanmam Yorumla gunderr21 1 yıl Ne yazmak istedin Yorumla Venüsce 1 yıl SLK yazdım ama site kabul etmedi Yorumla gunderr21 1 yıl He ben yanlis anladim kusura bakma Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Beş dakika önce falan kdkddsksk kötü bir andı 0 0 Yorumla
Okantas_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Hatırlıyamadım biliyormusun çok sert noktadan geldi soru 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hislerim uzun zamandır yok 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. O ne demek ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hiç bir zaman hissetmedim.
Kfr etmis ma site canim yapmis or... galiba demek istedigin
Nooo öyle demedim öyle bi kelimeyi kendime ve hemcinslerime kullanmam
Ne yazmak istedin
SLK yazdım ama site kabul etmedi
He ben yanlis anladim kusura bakma
Beş dakika önce falan kdkddsksk kötü bir andı
Hatırlıyamadım biliyormusun çok sert noktadan geldi soru
site lafi sansürlemis sanrim :D