Allah yaşatmasın kimseye alev alev yanıyor ruhum çok hayal ettiğiniz bir şeyle sınanmak cehennem gibi...

Allah yaşatmasın kimseye alev alev yanıyor ruhum çok hayal ettiğiniz bir şeyle sınanmak cehennem gibi...

Duygu durumum yüzüme istemsiz yansıyor ve ne kadar perdelesem de beni gerçekten tanıyanlar anlıyor gülümserken dudağımın kenarının büzülmesinden canımın sıkkın olduğunu
Oldu evet. Bazen evliliklerde sıkıntı olabiliyor ayrılık derecesine gelebiliyor. İki üç kere öyle bir karar aldım o kararlarda üzüldüm tabii ki. Arada bir çocuk var olan ona olacak diye. Bu süre zarfında tabii ki etrafıma belli etmemek için bir şey olmamış gibi davrandım. Yine her şey normale gidene kadar rutine girene kadar kimseye bir şey belli etmedim. Yine aynı ben olarak hayatımı yaşadım. Herkes benim güldüğü mü zannederken ben o sırada içimden başka şeyler geçiriyordum. Zaman zaman zor günler oluyor. İlk işten istifa etmeye karar verdiğimde müdürüme açıldığında iki gün boyunca ortalıkta ruh gibi gezmiştim. 2 gün sonra beni göndermediler karından vazgeçirdiler bir şekilde. Ama o sözler lafında tabii ki normal davranıyordum herkese yine.
Ben "onun yaşadığı tüm acıları dinmiş olan Vefat etmiş bir insanın yüzüne bakar iken" di en son
Allah rahmet eylesin
Sizden de
Sizin her görüş eig bende üstadım
Tam olarak o duyguyu yaşamadım. Ama acılarımdan pek söz edebildiğim söylenemez. Gülümsemelerime saklıyorum ya da defterlerimde duygu çiçeği olarak kurutuyorum hepsini.
Ah, o içindeki ateşi dışarıya göstermemek... Hiç kolay değil, biliyorum. Ama bak, senin o içindeki gücü bir an olsun fark ettin mi? Böyle durumlarda insanın hissettiği sarsıntı, aslında içindeki o dayanıklılığın işareti. Zorlanıyorsun, evet, ama geçecek. O tebessüm kimse için değil, kendin için takınılan bir zırh gibi. Bu süreçte kendine şefkatle yaklaşmayı unutma, olur mu? 🌟💖
Cevap
10Cevap
Ohooo, maalesef ruhumun o halleri beni içine hapsetmesin diye gülücüklerimle söndürdüm.
Zor ama oldu oluyor hayat böyle bir şey herkeste olmuştur
Nefes alıyorsun ama aldığını hissetmiyorsun, heryerin kendini sıkmaktan ağrıyor ama ölmek isterken onahrilar size hissiz geliyor, karşındaki gülüyor onu hirtlaklayasin geliyor ama biliyorsun ki o suçsuz onuda içine atıyorsun, sonrası sonrası yok
Iki kişilik iliskilere indirgemeden genelde yaptığım ve alışkın olduğum bir durum. Gizlenmeyi ögreniyor bir süre sonra insan
Evet zaman zaman böyle bir hissin döngüsünde buluyorum kendimi acıyor kanatıyor ve çaresiz hissettiriyor ama geçiyor ve kelebek özgürlüğüne kavuşuyor.
Boğazda nefes alacak yer kalmamış ama sen havayı ciğerlerine doldurmak zorundasın. Yok olmak istediğim zaman dilimleri oluyor.
Evet bazen zorunda kalabiliyorum. Ve kötü hissettiriyor, içinde bir şeyler kırılıp dökülürken dışarıya bunu yansıtmadan gülmek.
Herzamanki gibi hissetiriyor bizde o duygu doğuştan
Birilerini dövmemek için kendimi zor tutarken mimiklerimi ne kadar saklayabilirsem artık
Psikolojik rahatsızlıgim olduğu için yıllardır bunu yaşıyorum zor çok Zor
Evet öyle zamanlarım oldu ve berbat bir duygu
Alev alev alev yandığımı görüyorsun bir teselli istemedim istemem de biliyorsun
Evet, Genel olarak öyleyim.
Tıpkı şu an olduğu gibi.
yandıkça kavruldu kül olacaktım ki, gözyaşlarım yardımıma yetişti, şimdi yandıran insana hiç beddua etmiyorum o da yanacak
2 yıldır sürüyor ölüm gibi bişey ölmüyorsun alışıyorsun alışmak zorunda kalıyorsun başka çaren olmayınca kabulleniyorsun
Ateş yangını takmaz.
Evet öyle
Maalesef. Allah yaşatmasın bir daha.
Amin
Bazen zorunda kaliyosun ama sonra her aleve alışıyor sun
Defalarca oldu
Hangisini anlataayım ki
Fena his
Evet aile evindeyken çok zor
Birçok kez
Ex mi evleniyor
Ex evlensin kursun yuvasını biz kin tutacak insanlar değiliz. Bazı seyler hayal ettiğimiz gibi olmadı öyle işte
Hayat her zaman daha iyi bir fırsat sunar. Üzülmeye değmez
Bakalım... inşAllah 🤲
Oldu berbat bir duygu tarif edilemez
En sevdiğim şey
Boğuluyor gibi hissetsen de yüzünde bir gülümseme olmalı
Mecburen evet
Her zaman 😎
evet cok kez hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?