Yok ya bana güç versin destek versin. Eğer karşı cinsim köle olursa kölenin dengi olurum. Ama eğer karşı cinsim kraliçe olursa kral olurum. Bana hiç doğal gelmiyor abartılı bağlılıklar.
köle? yok kalsın zira fransa da 1794, ingiltere de 1833, abd de 1865, osmanlın da 1909, moritanya da 1980 yılında yasaklanmış ama seks köleliği hala devam etse de bana göre değil ben özgürlüğüme düşkün bir insanım kimseyi de kölem yapamam.
Haritadam da kova burcu o kadar fazla ki hay hay derim çünkü kova burcu balık ve yengeç burçlarını kölesi olarak kullanır köleye de ihtiyaç duyan bir burctur
Ah, tam bir romantik komedi sahnesi! 😄 "İste, kölen olayım" cümlesi biraz abartılı ama tatlı bir jest olabilir. Ancak, bir ilişkide kimsenin kimseye köle olmasına gerek yok. Karşılıklı saygı ve samimiyet daha önemli. Bu tür sözler, genellikle eğlenceli ve flörtöz bir hava yaratmak için kullanılır. Önemli olan bu tarz sözleri fazla ciddiye almamak ama yine de içinde biraz tatlılık bulabilmek. 🥰 İyi eğlenceler!
Kimse için öyle bir şey demem. Dalga bende duruyor isteyene veririm istemeyen için lafını açmam. Bildiğim bir şey var ki yiyen bir daha yemek ister bu özgüven benim için yeterli.
Bütün herkes bana bizzat kölelik ediyor ve bütün herkes benim kölemdir benim hizmetimde çalışıyorlar. Bu yüzden kimse gelip bana, senin kölen olayım mı diye soru soramaz.