Kişilik & Karakter Si*ara içen kadınları itici mi buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay kokmayan sigaralar var Si*ara içen kadınları itici mi buluyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Sansımolsaa55 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay İtici olur mu hiç ya düşünsene saçlar çingen topuz toplanmış tırnaklar uzun ve ojeli dudaklar rujlu yüzde hafif pudra altta tayt üzerinde beyaz crop bu kadına sıgara içerken aşık olabilirim 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her türlüsü itici zaten. Ağzı leş gibi tütün kokan kadın mı olur. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. çoğu zaman evet güzelde olsalar sigara alkol duyunca uzaklaşıyorum bende kullanmıyorum çünkü 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sokakta yürürken içmiyorsa oturduğu yerde içiyorsa çekici bile geliyor 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. kokusundan bile nefret ediyorum kadın öyle kokmamalı 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İtici buluyorum, dünyanın en güzel kızı da olsa dönüp bakmıyorum şahsen. 0 0 Yorumla
Elazem Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Yok çok çekici ama bizimki sigara içmez meyve çerez yer. 0 0 Yorumla
opilaktikoss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 101% 11 ay Yani değişiyor ama genel olarak itici duruyor evet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Hayır aksine hoşuma gider çünkü ben de içiyorum, birlikte zevkle içeriz 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sigara bana dokunuyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Hayır çok seksi. Sahibe hanımlar içerken külü ağzıma döktürüyorlar 0 0 Yorumla
catay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay ben asla sevmem sigara içeni ama bu bir gerçek içen kadınlar çok çekici 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı. Küllük gibi kokuyolar aynı 0 0 Yorumla
alttantire19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Sigara içen kadın vurduruuordur abi çok kötü itici 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. başımın tacıdır 😍😍😍😍😍🤗 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazıları acayip seksi 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo içebilir 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Ağzı çok pis kokuyor 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır :D 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. yok bulmam 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aksine seksi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
İtici olur mu hiç ya düşünsene saçlar çingen topuz toplanmış tırnaklar uzun ve ojeli dudaklar rujlu yüzde hafif pudra altta tayt üzerinde beyaz crop bu kadına sıgara içerken aşık olabilirim
Her türlüsü itici zaten. Ağzı leş gibi tütün kokan kadın mı olur.
çoğu zaman evet güzelde olsalar sigara alkol duyunca uzaklaşıyorum bende kullanmıyorum çünkü
Sokakta yürürken içmiyorsa oturduğu yerde içiyorsa çekici bile geliyor
kokusundan bile nefret ediyorum kadın öyle kokmamalı
İtici buluyorum, dünyanın en güzel kızı da olsa dönüp bakmıyorum şahsen.
Yok çok çekici ama bizimki sigara içmez meyve çerez yer.
Yani değişiyor ama genel olarak itici duruyor evet.
Hayır aksine hoşuma gider çünkü ben de içiyorum, birlikte zevkle içeriz
Sigara bana dokunuyor ya
Hayır çok seksi. Sahibe hanımlar içerken külü ağzıma döktürüyorlar
ben asla sevmem sigara içeni ama bu bir gerçek içen kadınlar çok çekici
Kadın/erkek itici geliyor
çok nadir bazılarına yakışıyo
Küllük gibi kokuyolar aynı
Sigara içen kadın vurduruuordur abi çok kötü itici
Evet fena halde iticiler bence
Üzerine sigara kokusu sinmesi itici
neden böyle bulalım ki yani
başımın tacıdır 😍😍😍😍😍🤗
Daha cekici bence
Hayır. Benim için bir etkisi yok.
Bazıları acayip seksi
yoo. özellikle iş bitiminde birer tane yakılır.
Sigara içen herkesi itici buluyorum
evet
Yoo içebilir
Ağzı çok pis kokuyor
Evet
Evet
gayet yakışıyor
Hayır
Evet hoşlanmıyorum
Yo bnde içiyorum
Evet
Evet.