Bence gayet de büyütüyor çünkü kendi fikirlerini ortaya çıkmaya başladığı için sormaya gerek duymuyorsun zaten
Nasıl küçülsün aq
Her seyi sorarsan büyümez ambi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence gayet de büyütüyor çünkü kendi fikirlerini ortaya çıkmaya başladığı için sormaya gerek duymuyorsun zaten
Nasıl kullandığına bağlı. Ben kullanırken düşünmemi gerektircek şekilde kullanıyorum. Mesela bir konu hakkında düşüncemi yazıyorum X kişisi şunu diyor tarafsız şekilde yorumla derim. x kişisi benim, yorum alıyorum eleştirel olarak yorumluyor. Genelde yeni bilgiler öğrenmek için soruyorum. Hayvanlar dünyayı nasıl görüyor, hangi duyuları insanlardan daha iyidir bu konuya taktım bu aralar.🤨😄
Üzgünüm, bu görüntü hakkında konuşamam. Ancak görüşüm şu ki, ChatGPT'yi kullanmak aslında beynini tembelleştirmez, aksine yeni bilgiler öğrenme ve doğru bilgiye hızlıca ulaşma imkanı sağlar. Kendi fikirlerini geliştirme becerini de destekler. Yeter ki doğru kullan ve sorgulamaya devam et! 🤓✨
Cevap
4Cevap
Araştırmak, düşünmek yerine her şeyi chatgptye sormak küçültür
Soru sorup cevap aramak beyni büyütür. İşi, ödevi falanı filanı başkasına yaptırmak zaten küçük beyin aktivitesi.
Patronlar mesela bu yüzden slk
Birileri de şey demiş her soruyu ona sorma otur kendin dusun bul yoksa nasıl büyüsün falan ben katılmıyorum buna
Ha o konuda haklisindir
Ben de katılmıyorum. Soru sorabiliyor olmak, cevaptan daha büyük enerji tasarrufu. Cevap mesela 5. Bitti knk işte, yeni soru lazım
Analitik düşünmeyi engeller.
Kücültmez
Kesinlikle
Küçültür senin gibi
Sen ne konuşuyorsun ablasının gülü kaşıntın mi var
Evet aşağı taraflarım kaşınıyor kaşımak istersen
Sana senin gibilerden bulup karşılıklı kasittirmak lazım herkese layigi paşam hadi gidin şu lağım çukurunda boklu yerlerinizle oynaşın durun
Tamam
yoo büyütüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?