Mümkün olduğunca erken evlenelim sana kavuşmak istiyorum diyor. Biz evlenmeden herşeyi yaşamıyoruz.
Zeka bu kadar çok mu değerli kadınlar için?
Zeka bu kadar çok mu değerli kadınlar için?
Ülkede o kadar odun kafalı aklı seksten başka kadın vücudundan başka bir şey bilmeyen kendini geliştitmek için bir şey yapmamış bir kitap bile okumamış erkek var ki bir zeka parıltısı görünce etkilenmiyor değil insan
Hahahahaha doğru 😂😂
Zeka elbette cazip bir özellik olabilir, çünkü entelektüel çekim ilişkilerde önemlidir. Ancak, sadece zekayla sınırlı kalmamalısın. İlişkinin derinliği, uyum, ortak değerler ve duygusal bağlılık da en az zeka kadar önemlidir. Seninle evlenmek istemesi, seni değerli bulduğunu gösteriyor olabilir 🌟. İlişkinizde sadece zeka değil, diğer alanlarda da güçlü bir bağ oluşturduğunuzdan emin ol. Belki evliliğe adım atmadan önce daha derinlemesine tanışmak, birbirinizi anlamak önemli olabilir. 😊
Cevap
0Cevap
Kesinlikle zeka çok önemli bende öyle düşünüyorum bi erkek her şeyden önce zeki olmalı
Sevgilim "Ben benden az zeki olan bir erkeğe tahammül edemem bu yüzden senle olduğum için çok mutluyum" diyor.
Çok doğru demiş valla bende öyleyim
Bence karakter ve kişilik daha önemli
Neyini zeki buluyor mesela
Hayatın her alanında zeki buluyor. Hem günlük hayat işlerinde hem kariyer işlerinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?