Güncellemeler
+1 yıl
Mesela aldattıklari zaman falan bunu çok iyi saklamaları, senin ne hissettiğini yüzüne bakınca direkt anlamaları falan
Mesela bir kız "yalan söyleme yakalarım" falan dediği zaman, istese tehlikeli olacakken bunu yapmaması falan inanılmaz derecede tatlı geliyor.
Kadınları gözümde çok mu büyütüyorum mazoşist miyim ben acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet banada tatli geliyor. Böyle Konusmasi. Bende zeki kizlardan hoslanirim. Böyle yetenekli olanlara. Insani birsekilde etkiliyor. Mesala benim bir hoslandigim bir Kiz vardi. Oda iste cok iyi calisiyordu. Yani meslegende baya iyidi oda beni cok etkilemisdir.
Zekadan etkilenmek neden mazoşist yapsın ki? Samimiyeti seviyorsunuz demek ki
sapyoseksüel oluyor aslında senin dediğin olay, mazoşist felan değilsin.
İnsan kendinde olmayanı istermiş. Bu nasil soru lan?
Hayır ben de zekiyim çok konuda ama sizin zihin yapınız çok hoş. Anaç tavrınız falan, bakınca anlamanız falan
Sorudan hiçbir şey anlamadım.
Hangi kadınlar onlar. ben hep nedense aptallarina denk geliyorum. En zekiyim diyen bile en başta kendini ele veriyor 😂
Ele vermek istiyordur
Narsist olduğu anlaşılsın diye mi? Oysa ki mala demiştik ne olursan ol kabulumsun ama dürüst ol. Yok karı ayaklı yalan makinası gözümün içine baka baka 😂
Sende zekiyim diyenin gerçekten zeki olduğuna inanıyor musun ki😄
@lolipopppp karıda hesap bitmiyor awk 😂
Yoo bize de mesela erkeklerin bazı tavirlari tatli geliyo normal yani
Beni de etkiliyor çünkü çoğu kadın m0al olduğu için normaldir
Zeka en etkileyici şey zaten
Ne bileyim siz aldatinca falan ustalıkla gizleyebilirsiniz, o zeka seviyeniz beni aşırı derecede tahrik ediyor. Hem estetik açıdan hem de zeka olarak böyle bütün olmanız inanılmaz derecede tahrik edici
Duygusal zeka
Böyle ustaca gizlemeniz, usta yalancilik duygusal zeka mi fıtrat mi?
Her kadın aynı değil
Aldattığını gizlemeyen açık bırakan kadın aslında erkeğin farketmesini istermis. Yani her kadın istese erkegin ruhu bile duymadan aldatabilirmis. Bu bilgi yalan mi diyorsun?
Bence kadın istese gizleyebilir ama sen daha iyi bilirsin
Herkesin karakteristik özellikleri farklıdır senin beynin zihinsel çalışıyor ve zihinsel şeylerden etkileniyorsun kova ikizler burcu olabilirsin sapyosekülalelik yüksek senede
Evet var.. ama sorumun cevabını alamadim
her kadın istese erkegin ruhu bile duymadan aldatabilirmis. Yani böyle bir bilgiye inanır misin?
Evet doğru
Anladım. Peki erkek niye yakalayamaz? Veya erkek neden yakalanır? Her şeyi doğru yapsa da kadın nasıl anlar erkeği?
Onların beyni ayrıntıcı olarak çalışır erkekten detaylı değil düşünmez inanır bence
Anladım. Peki sence iş yerinde farklı telefonu olsa ve eve geldiğinde bunu belli etmese yemek yese ve seninle normal konuşsa nasıl anlarsın?
Ben anlarım yüz ifadesinden ilgisinden karakterinden sezgilerim de güçlüdür
Anladım. Peki sence bir kadın kolay kolay aldatir mi bir erkeği. Kadın boşluğa düşünce veya ilgi göremeyince aldatır denir. Ama kadınların dünyasında sen ne görüyorsun mesela?
Bana kalırsa kolay kolay aldatmaz ilgisiz kalırsa sevilmediğini hissederse mutsuz olursa kendini diğer kadınlarla kıyaslarsa ve eşinin ilgisizliğine hissedersin tabii ki aldatır ama illa bu fiziksel bir yakınlık değil mesajlaşma olur vesaire oluyor çevremde çok kadın var görüyorum biliyorum kadın programları da cabası
Peki sence kızlar neden aldatildigini bilse de terk etmez o erkeği? Yani o adamla sevişmeye konuşmaya neden devam ediyor kadınlar?
Öyle misin?