Önce maço ne demek herkes öğrenmeli. Seven, sahiplenen, kıskanan ama özgür bırakan. Dayak sahnesi hariç ben emir sarrafoglu gibi birini isterim. İlk 53 bölümde oynayan emir sarrafoglu her kızın hayali. Yoksa şiddet bağımlısı ruj jastasi ozguvensiz erkek hem adam değildir hem de erkek değildir. Gay olmaya en yakın tipler asarım keserim diyenlerdir unutmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılO tipler genelde egoları büyük olur, gururları da öyle. Bu yüzden biraz daha “benim dediğim olur” havasındadırlar. Kıskançlıkları da genellikle bu egodan gelir; yani aslında “sahiplenme” değil, kontrol etme isteğidir çoğu zaman. Ama bu, herkes maço olduğu için kıskanç olur demek değil tabii. Bazıları maço duruşlarının arkasında güvensizlik taşır, bazıları ise tamamen özgüvenlidir ve gereksiz kıskançlık yapmaz. Yani kıskançlık meselesi, kişiden kişiye değişir ama maço erkeklerde genelde biraz daha öne çıkabilir çünkü egoları, sahiplenme duygusuyla birleşince kıskançlık kıvılcımı çakar. Kısacası, maço duruş kıskançlık için bir neden değil, bazen bir kapıdır sadece. Ama bu kapıyı açan da kişinin içinde ne taşıdığıdır.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 yılMaçonun azı çoğu olmaz.
Maço maçodur.
Kıskançlığın maço olmaklada alakası yok.
Sonuç olarak iki aynı cins ilişki yaşadığında bir birini kıskana bilir.
Kusura bakmayın ama ne istediğiniz belli, ne söylediğiniz.
Onu bile yarım yamalak söylüyorsunuz ya neyse.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi, dürüst olacağım: Maço erkeklerin kıskançlığı bence şehir efsanesi değil, gerçeğin ta kendisi 😏 Çünkü kontrol duyguları ve hakimiyet isteği yüksek oluyor, ilişkide partnerini “sahiplenmekle” kıskançlık arasında ince bir çizgileri var. Eğlenceli görünebilir ama fazlası nefes aldırmaz, sonra kaçacak delik ararsın. Arada tutkuya tamam da, dozunda olursa tadı çıkar 🙃🔥
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evet, genelde oluyorlar çünkü maço erkekler kontrolü ellerinde tutmayı sever ve kıskançlık da bu kontrol arzusunun bir yansıması gibi. Sahiplenmeyi sevgiyle karıştırırlar, bu yüzden de sınırı aşan bir kıskançlık gösterebilirler. Karşısındakinin özgürlüğünü tehdit eden bir hâle bile gelebilir bu. Sevgi başka, denetim başka… ama maço bir adam için bazen bu ikisinin sınırı silikleşiyor. Kıskanmak sevmenin bir şekli değil, güvenememenin sesidir aslında.
22 Yorumla- 1 yıl
iç sesimin yansıması oldu yorumunuz tebrik ederim ayrıca tekekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 22b cevap paylaştı.
u 1 yılDaha sahiplenici ve daha kıskanç oluyorlar. Ama bazı ruh hastaları kendilerini 'maço' sanıp
23 Yorumla- 1 yıl
Görüşüm yarım kaldı 😒
... kadınlara dünyayı dar ediyorlar. Onlar maçı değil hasta sjdjs - 1 yıl
Maço dediğimiz bizim farklı aslında korucu anlamında 😊 ama erkekler yine saldırıya geçti yorumda 🤣
- 1 yıl
Evet maço algısı farklı onlarda sjdjs
1 yılOluyor evet bana kibar naif dışarıya maço olsun🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Kibar istemiyorsun aaaa 🤭🤣
- 1 yıl
İstiyorum 🤣 bana maço olamaz yırtarım ben adamı
- 1 yıl
🤭🤣 evde kedi dışarda aslan
- 1 yıl
Evet o benlik
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDiğerleri kıskanç olmuyor muymus 🤣
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılElbette daha çok kıskanır gadası
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir çok kadın maço nedir onu dahi bilmiyor mesela biri demiş ki dışarıya maço olsun bana kibar. Ne yapacak dışarıdaki kadınlara mı üstünlük kuracak? :D Nerede serseri var adına maço diyor buda yeni moda :) Bilmeyenler basit google aramasında dahi görür maçoluk nedir. "Maçoluk erkeğin toplumsal veya cinsi bakımdan kadına egemen olduğu ve bu nedenle efendilik ayrıcalıkları olması gerektiği düşüncesine dayanan akım." Sorunun cevabı ise evet kısıtlamanın bahaneleri kıskançlık olacaktır.
10 YorumlaKesinlikle evet. Maço erkekler genelde kontrolü kaybetmeye tahammül edemez. “Benimdir” kafasıyla hareket ederler, kıskançlıkları sevgi değil, ego kaynaklıdır. Sahiplenmeyi karıştırırlar sevgiyle. Ama unutmasınlar, insan eşya değil, kimse kimsenin malı değil.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılMaço deyip nerede it kopuk pust varsa gidip tutuluyorsunuz. Sonra yok aldattı yok beni iğfal etti diye gelip burada ağlıyorsunuz. Aldatıp, skip bir kenara atanlar en masumları bu arada.
11 Yorumla- 1 yıl
Sakin olun
1 yılSevdiğini kıskanan, hem beyefendi hem adam gibi adam, güçlü ve güvenilir erkek maço erkektir.
10 Yorumla
1 yılEvvel zamanda maço erkeklere kro diyerek küçük düşürmeye çalışan podyum kadınlarının şimdilerde prenses erkek diyerek maçoluğa özlem duyması.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle
1 yılYani tabi her kadın biraz maçoluk sever.
Kıskanacak sahiplenecek koruyacak ilgilenecek
Ama tabi birebirde öküz olana maço denmez o öküz.
Birebir de kibar olur dışarı maço olur
Yoksa maço demek kadına otur kalk sus konuş değil yani10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
m 1 yılTam üstüne basıldı soru 😂
Birazdan maço erkekler soruya gelir
12 Yorumla- 1 yıl
Yok hepsi maçodan nefret edermiş 🤣
- 1 yıl
Prenses erkekleri sevsin o zaman 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Maço erkekler daha kıskanç oluyor. Dozunda maço erkek benim için çekicidir. Sevdiğine sahip çıkan, kıskanç erkek iyidir ya.
Eski erkek arkadaşım hafif maçoydu, nasıl güzel seviyordu beni. Hem romantik, hem maçoydu, ikisinin karışımı mükemmeldir.❤10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılşimdi maçoyum desem burdan belli olmaz ama zerre kıskançlık yok bende.. canım başka olgunluk başka
14 Yorumla- 1 yıl
ben canım yazmıyorum bu canım sistem ne halt yemeye ekliyor şu canım yazısını
- 1 yıl
ya sabır gene yaaa
- 1 yıl
Anlıyorum ben sakin olun yaaa
- 1 yıl
yanlış anlaşılmayı sevmiyorum sadece sinirli değilim :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu işin azı yok, ya maçodur ya da değildir, ortası yok anlayın artık.
13 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol
- 1 yıl
Aferin 🤣
1 yılEvet daha erkeksi olduklari için haliyle daha kıskanıyolar en sevdiğim erkek tipi kim ne derse desin
111 Yorumla- 1 yıl
Yorumlarda hışım yedik 🤭🤣
- 1 yıl
Baya yüklenmişler ama zevkler ve renkler tartışılmaz
- 1 yıl
@1dominantadam boş konuşma bunlar
- 1 yıl
Boş konuşma derken
- 1 yıl
Boş konuşma yapanlar var demek ya su için sıcak mı vurdu sizleri soruyu niye lastik çekip bırakıyorsunuz
- 1 yıl
Millet mal çünkü hahaha herkes istediği yere
- 1 yıl
Malın önünde gidenleri bir araya gelmiş sanki kendileri dört dörtlük burada sanki kadın düşürmek için dört nala koşmuyorlar. Karışık ilişki fantazisi aramıyorlar sanki yaw kime ne anlatıyorlar
- 1 yıl
Yalnız ben hepsini okumadım da. Sana kötü şeyler söyleyen mi var
- 1 yıl
Kadınlar hakediyor şiddeti, siz maço sevin onlar sizi öldürsün oh size filan
- 1 yıl
Diyenler soruya geldi
- 1 yıl
Sen bakma o aptallara burası böyle işte herkes özgürce ve aptalca yazabiliyor.
Kadınlara şiddet sadece yatakta uygulanır o da kadın zevk alıyorsa.
Maço erkek dediğin Bi kere kadınına şiddet uygulamaz ki..
Onlar nonoş erkek. Maço erkek dediğin sahiplenir kıskanır korur onun sertliği sevdiğine değil sevdiğine yaklaşanadır.
Sende burdaki beyin yoksunlarına canını sıkma lütfen
1 yılDaha kısıtlayıcı olurlar. Sonra bikini giymeme izin vermiyor, etek giymeme izin vermiyor falan filan
120 Yorumla- 1 yıl
Onu göze almayan maço istemiyorki
- 1 yıl
Yok dışarı çıkamazsın, yok oraya gidemezsin falan filan
- 1 yıl
Memnun olan ses çıkarmıyor
- 1 yıl
Yok askılı giyemezsin yok akşam 7den sonra dışarıda olamazsın falan filan
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Ne alaka
- 1 yıl
Maço işte kısıtlayıcı
- 1 yıl
Bunun sizin yapmanizla sevgilimin yapması bir mi?
- 1 yıl
Ben mi yapıyorum ben olacakları söylüyorum
- 1 yıl
Sevdiğim adamın maçolugu hoşuma gider dış kapının eşiğinin değil
- 1 yıl
Ben zaten maçoluk yapmıyorum farkındaysan. Sevdiğin adamın yapacaklarını söylüyorum. Ve bi süre sonra sıkıcı gelecek sana bu. Ondan sonra ayrılmak isteyeceksin ve buna karşılık şiddet göreceksin sonra da cinayete kurban gitti diye okuruz
- 1 yıl
Yapın, yapmayın maçoluk sizin karakteriniz o bir şey diyemem ben
- 1 yıl
Ben maço değilim. Benim karakterime çok aykırı
- 1 yıl
Maçolukla benim aramda en azından 450 milyar ışık yılı kadar mesafe var
- 1 yıl
Anlıyorum sizi dizilerdeki maço karakterler farklı öldürme, şiddet vs var. Bizim dediğimiz farklı geniş olmayan, eşini kıskanan, koruyan şimdiki gevşeklerden olmayan tipler eşine maço değil, dışarıya
- 1 yıl
Benim dediklerim dizilerde var mı bilmem. Ben dizi izlemiyorum. Ama haberlerde gördüklerimi söyledim. Yani dizi değil gerçek hayat
- 1 yıl
Dizilere konu oluyor evet
- 1 yıl
O yüzden maço erkek devrinin kapanması lazım
- 1 yıl
Sakin olun
- 1 yıl
Sakinim zaten maço olanlar sakin olmayı öğrensin
Gizli Üye(30-35)1 yılDünya nereye geldi, kadınlar neler yapıyor bizimkiler hala "koruyucu erkek" peşinde ya. Koruyucu erkek vahşi hayvanların tehdidi varken gerekliydi. Şimdi hayatı paylaşan, destekleyen erkek olması önemli.
31 Yorumla
1 yılKıskanır ama dozunda. Gözünün değdiği yeri sahiplenir. Herkesin gözü sende olunca, içten içe ‘o benim’ hissiyle gülümser ama sınırı aşmaz, senin özgürlüğüne karışmaz. Belki de biraz kıskanılmak, en çok yakışan şeydir bazı kadınlara. Sen de öyle misin acaba?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur ama hersey dozunda güzel
Psikopatlar var o konuda
Dışarı bile çıkarmayanlar
Sevdigim kadını kıskanırım
ama önce onu Sevmem lazım😃10 Yorumla
1 yılOzaman ben maçoyum aşırı kıskancım 4 yıllık sevgilimin instagramında herkesi çıkarmıştım erkekleri xD Sonra ayrıldık
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. maço erkek tanımını tam bilen kadın var mı burada anlatsalarda bizde bilsek 😂😂 genelde kanka maçoları karıştırıyorlar
12 Yorumla
1 yılKıskandıklarindan değil diğer erkeklere kötü görünmemek için sahiplenmeye filan çalışıyorlar
22 Yorumla- 1 yıl
Ben de geçen hafta fark ettim bunu sahiden de öyle. Kadınlarından ziyade imajlarını yani (artık ne demekse) 'gevşek' gibi görünmemeyi umursuyorlar gerçekte.
- 1 yıl
Evet ex kendi itiraf etmişti arkadaş grubunda adları çıkmasın diye yaptıklarını
Gizli Üye(25-29)1 yılMaçoların kıskançlığı sevdiğinden değil kadını kontrol etmek istediğinden kaynaklanır, ne kıskanç erkek çekilir ne de maço erkek çekilir. İkisi de uzak durulması gereken erkek tipi
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadın düşmanları çünkü
Cevap sahibi1 yılVe ister maço olsun ister kibar türk erkeklerinden uzak dur, her türlü zarar görürsün demedi deme
Benim düşünceme göre bir erkek hme maço hem kıskanç olamaz.
10 Yorumla
1 yılSalla gitsin maçoymuş yemişim maçolarını benim gözümde sıfır
10 Yorumla
1 yılEvet öyleyiz çok şükür. Sonuna kadar da öyle olacak.
10 Yorumla
1 yılDaha sıkıntılı olduğu kesin, kıskançlık şaibeli.
10 Yorumla
1 yılKıskançlık sahip olduğum şeyi kıskanmaktır benim için
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maçolukla ne ilgisi var kıskanmanın geniş olmayan insanlar daha kıskanç olur cinsiyet fark etmezsiz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEskiden maço erkek sevilmezdi herkes kibar olsun düşünceli olsun falan derdi 😂
10 Yorumla
1 yılSeven erkek veya kadın fark etmez kıskanç olmalı, insan kıskanmıyorsa o ilişkinin bir anlamı yok ki.
10 YorumlaMaço erkeklere düşen kızların zekasının olmadığını düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılZaten öyle oldujları için adları maço. Da devri. geçti artık
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hart hurt man onlar
Tabiyki sinir olcak biraz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılMaço sevmiyorum. Dozunda olan her şey güzeldir. Kısıtlamaya, gereksiz kıskançlıklara, bana karışılmasına ve benzeri şeylere tahamül edemiyorum. 'Maço' diye adlanan insanlarda bunlardan bol bol var.
00 Yorumla
1 yılBi erkek nasıl kıskandırılır?
Bi erkek kıskandırılmaya maruz kalıyorsa onuru kırılır güveni sarsılır akıllı bir erkek sevildigini biliyorsa mobing yemez 😎00 Yorumla
1 yılMaç ve erkekler En ufak şeye anlayış göstermez daha sert olurlar Bu da bir erkek olarak bana sorarsanız sıkıntı
10 Yorumla
1 yılmaço erkekler kesinlikte daha kıskanç olur çünkü zaten biraz geleneksellik biraz da üstünlük kurma çabaları var kıyafete bile karışabilirler karısını 1 karış etekle dışarı çıkarmak “adamlığa yakışmaz” çünkü
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Adam olan kıskanır kısıtlar
karı mi her an herseyden kıskanma hakkım her zaman saklıdır. Maço falan anlamam ben. Karı benim karım sonuçta 😉
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKaba insan sevmem ben. Partnerimin benim gibi hakkını aramayı ve liderlik etmeyi bilmesini isterim tabii ama bana karşı kibar da olmalı.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMaço erkekler doğası gereği bir tık fazla kıskanç oluyorlar ama bunun dozunu ayarlayamayan hanzolarda var 😀
00 Yorumla Maçolukla alakası yok bence ya seven erkek zaten kıskanç olur bende zaten maço erkek sevmiyorum beyefendi erkek candır
00 Yorumla
1 yılbu görseldeki herif maço falan olamaz. maço taklidi yapar ancak
02 Yorumla- 1 yıl
Oyuncu adam o yüzden olabilir mi 😄
- 1 yıl
aşırı antipatik ve itici ama
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her şeyde dengeli olmak lazım o zaman ilişkide güzel yürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİt gibi davranınca da erkeklerin allah b. versin, şöyle böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılElımde olmadan maço olabiliyorum istemsizce.. Rizenın suyundan galıba
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMaço değilim ama eşimi kıskanmam insanlık fıtratımın bir gereği diye düşünüyorum
00 Yorumla Maço erkek seven her kızın sonunda korktuğunun başına gelmesi dileğiyle
01 YorumlaKadınlarin iq su düşük cidden. Kendilerini öldürüp şiddet gösterecek adamlarla oyalaniyorlar
00 YorumlaBen çok kıskancım benim avrat açık secik giyinemez mesela
00 Yorumla
1 yılBence alakası yok. Onlar erkeklik olsun diye mış gibi yapıyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Teşekkürler tarif için zaten öyleyim.. kıskanırım..😉💪
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı.
1 yılMaçoluk deyilde siz kızlar zaten nerde @küz var onu seversiniz 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFazla turk dizisi izlemeyi birakin bence iyice seviyeniz dibe batmis turk kızları olarak ncjcdj
02 Yorumla- 1 yıl
Sizin seviyeniz ne durumda türk erkekleri olarak
- 1 yıl
onlar dibin de dibinde ama gctleri çok kalkık
Gizli Üye(36-45)1 yılSizi öldürürse bu maço sevdanız öldürür. Nerde maganda be argo konuşan biri var gidip yapışıyorsunuz.
10 Yorumla
1 yılBen maço değilim ama sinirliyim biraz sinirlendim karşımdaki bayana vurmamak için telefonumu kırarım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz sonra katledilince Twitterdan tek tweet atmam sizin için. Hak ediyorsunuz bu sorunuzla.
07 Yorumla- 1 yıl
Sizin gücünüze giden ne beyefendi detaydaki trol ne diyon
Cevap sahibi1 yılSadece detaya bakmadım ki yorumlara gelen görüşlere bakarak zihniyetinizi anladım. Sizin gibi kadınlar serseri tiplerle beraber olup sonra adalet istiyorlar. Mesela ümitcan uygun olayı. Hadi birinci ölen kız bilmiyordu diyelim. Bir kadını katletmesine rağmen başka bir kız bununla beraber oldu. Ve onu da katletti. Ölüme gülerek koştu yani. Görünen köy kılavuz istemez.
- 1 yıl
Beni niye katıyorsun? Soru sordum ayrıca maço erkeği mi yücelttim ne alaka nefretini bana kusma
Cevap sahibi1 yılEvet bu soruyla yücelttin. Ayrıca detaydaki yorumunla yücelttin. Azıcık maço seviyoruz demen. Seni destekleyen fikirlere yorum yazman gösteriyor nasıl bir zihniyette olduğunu..
- 1 yıl
Yaw git yoluna
Cevap sahibi1 yılSen git yoluna. Yolun yol değil de neyse
- 1 yıl
Engelle beni şimdi son kez diyorum soruma gelme sen
Gizli Üye(25-29)1 yılZengin erkek kıskanınca maço
Fakir erkek kıskanınca mağara/gerici00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden öyle sevgilimi tokatlıyorum ve zevk alıyor 😅😅😅yani hafifçe
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne