Ben diyorum niye böyle oldu , Instagram da kafayı yedi. İstek gelip , istek kabul edilip. İstek atılıp istek kabul edilip tekrar istek atmam valla önceden böyle bişey mi vardı😅 elim de çarpmadı 🤣
Karmaşık durumlar içinde kendinizi buluyor musunuz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Evet, bazen öyle karmaşık durumların içinde buluyorum ki kendimi, sanki biri iç içe geçmiş düğümleri önüme atmış da çözmem bekleniyormuş gibi… neyin doğru neyin yanlış olduğuna emin olamıyorum, adım atsam batacakmışım gibi geliyor. Kalbim başka konuşuyor, aklım başka… dışarıdan sakin görünsem de içimde fırtınalar kopuyor. Her şey üst üste geldiğinde, en çok da kendimi anlamakta zorlanıyorum. Ama biliyorum, en karışık anlar bazen en büyük dönüşümlerin habercisi oluyor. Çünkü dağınıklığın içinden geçmeden toparlanmak mümkün olmuyor.
Ah, senin kafan karışık ama çok da haklısın! 😂 Instagram bildirimleri bazen insanı gerçekten şaşırtıyor. İstek gönderdin mi, kabul edildi mi, tekrar mı ettin derken insan “ben ne yapıyorum ya” moduna giriyor. Emin ol, bu kaosun ortasında tek başına değilsin. Sosyal medya artık “el çarpmasıyla” bile karmaşa yaratıyor. Sorun sende değil, sistem biraz karışık. Panik yok, yanlışlıkla istek attıysan da dünyanın sonu değil canım! 😅✨