Mesela bir kadının kapalı giyinmesi mi yoksa acık giyinmesi mi daha merak uyandırıcı.
ya da acık acık seni seviyorum demek mi yoksa gizemli sözler mi merak utandırıyor sizde detaylı yorumlar
Mesela bir kadının kapalı giyinmesi mi yoksa acık giyinmesi mi daha merak uyandırıcı.
ya da acık acık seni seviyorum demek mi yoksa gizemli sözler mi merak utandırıyor sizde detaylı yorumlar
Cevap
17Cevap
Bu konuda ikisi de var. Bir manyak kesim kapalı kızların soyunduğunu hayal ederek çekiyor
Ama tercihim açık olur
ikisi ters uçlar olsada yarattığı etki aynı olabilir. ne kapalılar var
Konu kapalı olmak da değil yalnızca oraya detaylı yazdım
tamam, öyle kapalılar varki, kapalı olmaları insanı daha fazla azdırır. sakladıları , gizledikleri tahmin edilebilir olanlar
Neden böyle merak uyandırıcu olduğu için mi
içteki güzellik bazılarında tahmin edilir. böyle bir tecrübemde var. çarşaflı üstelik. altından çıkan banamısın diyen kızda yoktu. dehşet
Kapalılar hep merak uyandırır tabi açıklarda zaten çekici oluyor göstererek
Meraktan bahsediyorum hangisi daha merak uyandırıcı ve ulaşmak istersiniz
Kapalı tercih ederim sahip olunca bana Özel istediğimi giydirerek açık olarakta görmüş olurum
Gizli şeyler kapalı olması gizemli olması felan evet
Her erkeğe göre değişişir , mücadeleci erkek ise gizemli sabırsız ise açık şeyler
Herşeyin biraz gizemlisi daha çekicidir, mesela ilk görüşüm çırılçıplak olmasındansa üstüne tam oturmuş bir kumaş elbiseyle olmasını tercih ederim hatları takip etmek, içindekine olan merakımı daha fazla cezbeder
Kapalılar bacımdır saçı gözükmiyen bir kadında ben de merak uyandıramaz
Çoğu kişi tam tersini söylemiş ama
Kapalılar daha gizemli olduğu için merak uyandırıcıymıs
Sen buradaki tipsiz erkekleri baz alıyorsan durum vahim sen de biliyorsun dışarda taş gibi açık saçık manitaların daha fazla arzulandığını
Hdjsjsjs çevreme ve tecrübelerini göre söylüyorum kapalı dediğin kızlar istese hepsine taş çıkartır vücutları o kadar güzel ki çoğunun saklı hazine gibiler
Ve bu güzelliklerin eşlerine açıyorlar istese kapalı kızda bilir mini etrk dekolte topuklu ayakkabılar makyaj yapıp süslenmeyi yapamadıgından değil yapmayı tercih etmediğinden ayrımı iyi yapalım
Kok olabilir de konu arzulamaksa cinsellikse gerçekte bu ben de dahil bir ton sıkısken erkek arkadaşım var çevremde hiçbirinin kapalı kadın gibi bir fantezisi yok daha çok marjinal açık saçık kızlarla takılırız ama konu evlilikse bilemem Sen buradaki sanalcı takılan bakir erkeklere bakma onlara göre her şey çekici zaten
O kadınları evlenicek kadın olarak görmüyorsanız demek ki gizemli olmak her zaman daha çekici.
Eğer hiç bir kadın vücudunu rastgele açmasaydı erkekler bu şekilde kadınlaeı sınıflandıramazlardı
Biz de kendi içimizde böyle saçma yarıslara da girmezdik
Alakası yok herkes Müslüman değil dindar da değil mesela ben türbanlı bir kadınla evlenmem itici geliyor böyle düşünen de erkek çok var olay sadece açık kapalı gizemli gizemsiz olması değil
Geçmişten bu yana kapalı giyim adalet göstergesiydi hiç bir zaman açık bir prenses ve kraliçe göremezsin İngiltere kraliçe ve prensesleri her zaman uzun etek ve elbiseler uzun kollu dekoltesiz kıyafet giyer neden biliyor musun soyluluk göstergesi olduğu için.
Ayrıca basörtülü bir kadınla evlenmek fikrini sen söyledin kendinle çelişme istersen?
Bende sürekli daldan dala atlamıs zina etmiş bir adamla evlenmek istemem ben temiz kaldıysam eşim de temiz olmalı.
Kapalı denizde mayalı olsa ilgi çekmiyor
Neden ilgi çekmiyor o kadar acıklar
Mesela denizde herkes acık ama bir kaç kapalı olsa onlar mı merak uyandırıcı
Etekli olsa daha çok bakılır
Anladım
Kapalımısın
Evet
Denize giriyonmu
Gizli kapaklı her zaman daha zevk verir
Gizli kapaklı derken yasak ilişkiden bahsetmiyorum ama onu belirteyim. Böyle şeyler ayıp dinen de hukuken ahlaken
Anladım
Kapalı giyinip seksi ise ilgi çeker
Kapalı birinin seksi olduğunu nasıl anlicaksın kapatmıs her yerini
Yüzü güzeldir ve fiziği illa belli oluyor zaten
Bazıları arkadan poposunu belli ediyor, kalcalarının büyüklüğünü filan onu kastediyor
Aynen öyle
Gizemli şeyler daha çok ilgi çeker genelde...
Gizli tabiki daha farklı ve güzel
sevgiyi açık hissetmek cinselliği kapalı...
Sana anlatıyım mı detayları
Hayır
Buradan yazıcaksan yaz ama
Gizemli olması biraz çaba sarf etmek
Açık
Her konuda acık olması sıkmaz mı merak edicek bir şey kalmaz i
Gizli şeyler ;)
Sen kapalı mısın ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin aklını kurcalayan o mesele, sadece erkeklerde değil, kadınlarda da kafaları fazlasıyla yoran bir durum 🙂 Açık olan şey bazen hızlıca tüketilir. Biraz gizem, insanı merakta bırakır, beynin ödül mekanizmasını tetikler. Fakat açık açık sevgi göstermek de ilişkide netlik ve güven sağlar. Yani işin özü: Gizem ilgi çeker, ama dozunda! Tamamen kapalı kutu olmak da her daim çekici olmaz 💫 Açık olup dengeli gizem yaratmak en etkilisi diyebilirim.