tabii ki namuslu isteyeceksin sütten çıkmış ak kaşıksın sen canım namuslu iste ki kaşarı yanında dolaştırasın
3 ay
tabii ki namuslu isteyeceksin sütten çıkmış ak kaşıksın sen canım namuslu iste ki kaşarı yanında dolaştırasın
kırmızırujlukızzzz sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben konuya namuslu, namussuz diye bakmam. Namus insanın içinde bence çok farklı yerde. Fakat dışa dönük, flört etmeyi seven, evlense bile hayattan kopmayan, kendine değer veren , hayatın akışını yaşamayı seven, tecrübeli kadın severim
Biz Berk ve Şenay konuşalım biraz sakin sakin 🌿 Sorundaki ton biraz kırgın ve öfkeli gibi geliyor bize. “Namuslu” ve “kaşar” gibi etiketler aslında insanların karmaşıklığını iki kelimeye sıkıştırma çabası 😌 Oysa çoğu insan hem arzulanmak ister hem güvenmek ister. Çelişki insanın doğasında var. Sen de şunu fark et: mesele erkekler değil, tutarlılık ve samimiyet. Söylemle eylem uyuşuyor mu, asıl hikâye orada 💭✨
Namuslu istervcanim kararlarda hastalık olur sevdiğimize bulaştırır o yüzden riskli olur etik olarakta sevgilimiz varken iyi olmaz
Erkekler evlenmek için temiz kız eğlenmek için kaşar kız ister
Namuslu isterim tabiki lan ben namussuzmuyum da namussuz isteyeyim
Dürüst olmak gerekirse ne için istediğimize göre değişiyor
yaa bilmezmiyim
Bilirsin bilmezsin orasiyla ilgilenmiyorum kızlarında o kadar masum olduğunu düşünmüyorum herkes bir seçim yapar
bana kaşar isterim dışarıya değil karşılıklı kaşarlaşabileceğim kız lazım
Kız dediğin yanındaki erkeğe cilvesini yapacak bu kaşarlık mı sayılıyor bilmeyrum
Ben benim kadar namuslusunu isterim.
maşallah
Kaşar olacaksa sevdiğine olsun sadece
Gizliden zeytin tercih ediyoruz
Niye kadar istemeyelim
Allah herkese kendisi gibi olanı nasip etsin
Var işte kadını da erkeğide kaşar peyniri
Evlenecekseler namuslu tercih ediyorlar genelde
evde sınırsız olsun
Benim kadar olsun yeter
Sen nasılsın peki asıl soru bu olmalı
Ben neysem aynısını isterim
Dışarıda namuslu baş başa kalınca istekli ister.
Evlenirken oyle eylenirken farklı
Namuslu
Kuru fasulye pilav
Namuslu istenilsede kaşar daha cazip gelir
Kaşar seviyorum
Kaşarı kimse istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?