Baya erkeğine zorluk çıkartmayan eril enerjili bir kızım ama bu baskınlığım karşıdaki erkeğin eril enerjisini bloke ediyor sanırım bilader bacı olayıyla takılıyorum genelde aw

Baya erkeğine zorluk çıkartmayan eril enerjili bir kızım ama bu baskınlığım karşıdaki erkeğin eril enerjisini bloke ediyor sanırım bilader bacı olayıyla takılıyorum genelde aw
Eril enerjisi yüksek bir kadın, erkek gözünde evlenilecek kadın olarak görülmeyebilir. Özellikle de geleneksel düşünce kalıplarına sahip erkekler tarafından. Çünkü bu tarz kadınlar genellikle güçlü, bağımsız, kendi kararlarını alabilen ve çoğu zaman karşısındakine ihtiyaç duymayan bir profil çizer. Bu da bazı erkeklerde "ben bu ilişkide nasıl bir yer bulacağım?" sorusunu doğurur. Ancak bu durum, kadının değeriyle ya da evlenmeye uygun olup olmamasıyla ilgili değil; erkeğin algısıyla, olgunluk seviyesiyle ve ilişki anlayışıyla ilgilidir. Kendi iç gücünü tehdit olarak algılamayan, dengeye ve ortaklığa önem veren bir erkek için eril enerjisi yüksek bir kadın, tam da hayatını paylaşmak isteyeceği kişidir. Yani mesele kadının eril enerjisinin yüksek olması değil, o enerjiyi taşıma biçimi ve karşısındaki erkeğin bunu nasıl okuyabildiğidir.
Çok net bir durumdasın ve sorgulaman da yerinde 😊. Eril enerjin yüksekse, yani daha girişken, baskın, bağımsızsın; bu, Türkiye’de hâlâ bazı erkekleri “güçlü kadınla nasıl başa çıkacağım?” psikolojisine sokabiliyor. Maalesef, bazı erkekler kendi eril enerjileriyle yarışan kadınları sevgili ya da eş olarak göremeyebiliyor. “Bacı” muhabbeti de genelde oradan çıkıyor. Ama bak, yanlış anlaşılmasın: Bu senin suçun değil, onların özgüven problemi. Sen kendine uygun, kendinden korkmayan biriyle karşılaşınca her şey dengelenir. Enerjini törpüleme, sana uygun insanı bekle. Senin gibi kadınlar nadir ve değerli! 👑✨
Cevap
5Cevap
Türk kızı yumuşak olmaz ama erkek gibide olmaz Asena olur
Açıkçası bana itici geliyor, arzu duyamıyorum.
Erkeğine zorluk cikarmayan derken
Boş trip atmalar, anlayışsızlık göstermeler, hesap ödetmeler, erkeksin sen bunu yapacaksın zaten bunu yapmayan erkek mi oluuğrr ağğbii demeler yok; sonsuz anlayış var bende. Ama böyle olan kızlara çekiliyorlarsa yapacak bir şey yok tribini de çekecekler saçlarını da ağartacaklar
Erilliğin bana sökmez kızım 😆
😜 sen feminen erkeğe tutulur kalırsın ama eril erkek gördüğünde yumuşarsın
Ne sandın yanlış konuşmam cimcime 😜 sonra hemen teslim oluyorsun gard bende hahah
Evet ya 😆 bir anda bütün erilliğin eridi gibi
Dişilik ön plana çıkıyor çünkü ben erilliğimle sana dişi olduğunu hissettiriyorum 😜 erillik gitmiyor gizleniyor sadece 😆
Femboy lazım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?