Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Ağlamak her zaman haklı olunduğu anlamına gelmez, ama duygusal olarak yoğun bir şey yaşandığını gösterir. Kimisi öfkesini bağırarak, kimisi sessizleşerek, kimisi de ağlayarak dışa vurur. O yüzden biri ağladığında hemen haklıdır demem, ama dinlemeye değer bir şey yaşadığını anlarım. Tartışmalarda mesele kimin haklı olduğundan çok, iki insanın birbirini anlayıp anlayamadığıdır aslında. Gözyaşı bazen sadece içte biriken kelimelerin sessiz tercümesidir.
21 Yorumla- 1 yıl
katılıyorum 🙏
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır değildir bazıları ağlayarak kendini haklı konuma getiren insanlar oluyor.
İletişimde kişiyi istismar etme yöntemlerinden birini kullanan ve hatta yaptığı şeyin kapsamında da değerlendirilebileceği insandır.
Kadınların daha çok yaptığı doğru olmakla birlikte bunu yapan erkekler de var. kadın ya da erkek kim yaparsa yapsın, yapanın muhatabı suistimal edilme derecesinde şefkatli ve vicdanlı biriyse eğer; Ağlayarak haklı çıkma durumu bazen amacına ulaşıyor.
Bazen de kişi haklı bulunmasa bile o tartışma ya da konuşma olması gerektiği şekilde sonlanmıyor ilişki açısından. Konuşma ve kendini ifade etme yetisine sahip olmayıp karşıdaki insanın duygularını suistimal etme yoluna gitmek tam bir çözümsüz sorunlar yumağı oluşturuyor.
39 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle efenim harfi harfine katılıyorum yazına sağlık 🙏😇
Ağlamak kesinlikle tartışmayı çözmüyor aksine kısır döngüye çeviriyor çünki teselli ederken tartışma çözülmüyor ve bir zaman sonra yine söz konusu oluyor. Amacına ulaşmıyor aslında sadece ertleliyor kendini o anlık kurtarıyor yani, ne zamana kadar giderse artık😀 - 1 yıl
Kovalama sil göz yaşını çöz o anda😂
- 1 yıl
Senin değil sjsjs karşındakinin diyorum😂
- 1 yıl
Af ola Carvels 🤣
- 1 yıl
Pekilisisisi 🤪
Yapay Zeka Cevapladı
Bak, gözyaşı insanların tartışmadaki haklı ya da haksız oluşunu asla kanıtlamıyor. Duygusal tepkiler bazen yaşanılan haksızlıktan, bazen de gerginlikten, bazen de manipülasyon motivasyonuyla ortaya çıkar. O yüzden, ağlayan taraf illa ki haklıdır diye kestirip atmak çok sığ olur. İnsanlar bazen duygularını savunma mekanizması olarak da kullanabilirler. Bence tartışmada esas mesele, mantık ve empatiyle anlamaya çalışmak. 😶🌫️✨
03 Yorumla- 1 yıl
Bana niye atar yapıyorsun İrem soru sorduk sadece 😜
- 1 yıl
Ooo yapay zekaya bak sen istifasını istiyorum aloo KS 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Katılmıyorum daha hassas olan taraftır
13 Yorumla- 1 yıl
Yani haklıdır mı diyorsuun?
- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılAğlama tam bir mağduriyet yaratma işi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,7b cevap paylaştı.
1 yılZayıf kişiler genelde ağlar gadası
12 Yorumla- 1 yıl
Ağlamak zayıflık mıdır?😀
- 1 yıl
Biz erkeklere göre evet
1 yılHaksız taraf kendini savunamayan taraf ağlar. Çünkü ağlamak kaçışın en son çözümüdür. Karşıdakine kendini acındırmak için ağlar ve bu işten kurtulmaya çalışır. O yüzden bir hata yapmadan önce iyi düşünmek lazım veya bir konuda adım atmadan önce. Son çok önemli.
10 Yorumla
1 yılEskiden muhatap aldığım kişinin, ısrarla beni anlamadığı zamanlarda sinirden ağlayacak kıvama gelirdim. Sonra hayatıma biri girdi ve haklı çıkmak için sürekli ağladı. O kişi sayesinde ne kadar acınası bir durum gibi göründüğünü fark ettim ağlamanın. Artık ağlamıyorum, ağlatıyorum ve kesinlikle hep haklıyım 🤪😂
11 Yorumla- 1 yıl
Oooo Lulu bu çok net bir cevap diğerlerine bakarak🤣
Ağlamak var ağlamak var Monroe'cim..
İlişkide güç asimetrisi varsa bir taraf gerçek duygu ve düşüncelerini bastırmak zorunda kaldığı için de ağlayabilir..
Bu coğrafyada çoğu kadın haklı olduğu halde susmayı, kabullenmeyi öğrenir her şeyden önce..
Ha ben öleceğimi bilsem yine susmam o ayrı 😀
Güçler simetrik diyelim o zaman tartışma sırasında ağlayan haksızdır. Kendini savunabilecek durumu olmayınca çaresiz hisseder ve ağlar..
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel anlattın öyle yine 🫠 Güç asimetrisi olan bir ilişki hastalıklıdır ama tek tarafı hasta eder o da susan taraftır zaten, daha doğrusu bastırılan ve dinlenilmeyen. Ben henüz simetrik bir ilişkiye şahit olmadım hep bir taraf diğer taraftan daha eğri oluyor, olmuyor muuu? Var mı simetrik olan ilişki?
- 1 yıl
Evet öyle 😕 heryerde dünyanın her yerinde bu böyle eşitsizlik yüzünden çıkan tartışmalar kavgalar
Kıyamam 🤣
Sen sor veven taşırım uygun etikete uğraşma 😂
Her ikisi de olabilir, bunu bilemeyiz ama bir tespitim var. Bu da cinsiyetler üzerine.
Erkekler zor ağlar, o yüzden bir erkek ağlıyorsa bilin ki üste çıkmak için ağlamıyordur. Ha östrojeni fazla olanları bilemem hani popüler tabirle prenses olanları jdjdj
Kadınlarda ise bunun etkisi bilindiğinden sanki duyguya oynamak icin ağlama daha fazla gibi 🤣 Mesela babaannem bu işin uzmanıydı jfjdkdkd
15 Yorumla- 1 yıl
Magazine atıp duruyordu ya 😭 Ne magazinliği var anlamadımda, Monroe ismini silince girdi doğru etikete sonra bi “yani” ekledim Aile&Topluma attı 🤣🤣
Kadınlar hep haklıdır ister ağlasın ister yargı dağıtsın 😜
- 1 yıl
Sjshajs ironimsi dedikkk 😜😂
- 1 yıl
Bakıcağğğııız 😎
1 yılKişiden kişiye değişir o ben haklı çıkmak için ağlamam şahsen kırgınken arada ağlarım saçma nedenden dolayı babamdan azar işittiğim oldu o zamanlar ağladığım oldu yani haklı çıkmak için ağlanması saçma ve yanlış hep kendini haklı görmicek insan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılAğlamanın hak ile alakası yoktur özellikle kadınlar için duygular içimizde patladığında dışa yansıma şeklidir dün o kadar sinirlendim ki sinirden gözümden bir damla yaş geldi devamının gelmesine izin bile vermedim istemsiz oluyor bazen 😇
12 Yorumla- 1 yıl
Sinirden ağlayanlardanım ya da birok şey söylemek isteyip söyleyememek gibi tıkanıyorum😂
- 1 yıl
Olabiliyor duygularımız ile hareket eden canlılarız 😇🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki. Sırf bu yüzden haklı diyemeyiz, haklı da olabilir aslında ama ağladığı için değil. Anlatamadığı içindir. Şimdi kişiye göre değişir. Haksızlar da ağlaya bilir. Net bir şey söylenemez bu konuyla ilgili.
11 Yorumla- 1 yıl
Duruma göre değerlendirilmesi lazım diyorsun mu?😇
Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Tartışmada sesli sesli herkese duyurmak için ağlayan ile ağlarken arkasını görüp gözlerini tahriş edercesine kimse ona acımasın haklı çıkmak için ağladığını düşünmesin diye silen kişi arasında dağlar kadar fark var. Biri haklı biri haksız.
12 Yorumla- 1 yıl
Aradaki fark önemli ve ağlamanın iki çeşidi vardır tartışma esnasında sende bunu çok güzel ayrımlaştırmışsın 😇🙏
Bu kişinin karakterine bağlı. ağlamak her zaman haklı olduğunu ifade etmez. bazen manipule etmek için kullanılabilir. ve birde anda acaba ben mi haksızım dediğimizde buluruz kendimizi... psikolojide buna gaslight diyorlar. :) bu şahıslardan allah korusun :)
11 Yorumla- 1 yıl
Manipüle… Çoğu zaman öyle oluyor zaten ağlayanı teselli ederken ona hak verdiğimizde buluyoruz kendimizi. Sonradan akıl dank ediyor işte 🙃
Bize uzak upuzak olsunlar 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBazen hakli bile olsam boğazım dugumleniyor ve konusamiyorum aglamamak için zoe duruyorum sonra ağlıyorum😭
14 Yorumla- 1 yıl
Sen ağlama Ecrinnnn noo noo noo
- 1 yıl
Napim uzuyorlar bizimde duygularımız var😭😭
- 1 yıl
Gel beraber ağlayalayım o halde yalnız kesmes o🫂🫂
- 1 yıl
Peki gel canim bacim ya 🫂🫂🫂
1 yılAğlamak haklılığı göstermez. Timsah gözyaşı da olabilir. Kendini ifade edemeyen birinin tepkisi de olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
İfade edememek aynen öyle haykırış gözlerden akıyor 🙃
1 yılO kişi ben olduğum için daima haksız olsa bile haklı olmanın yokunu bulur divalar öyle yapar 😉💅🏻💅🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Ooo kraliçe meydanda mı fenaaaa 😂😀
- 1 yıl
🥰💅🏻merak etme iki kraliçe şu an bura yani ( you and me )
👑👸👸
1 yılküçükken kuzenim bana vuruyordu , ben ağlamıyordum , kendisi ağlayarak içeri girip benim ona vurduğumu söylüyordu , sence hala ağlayan mı haklı?
14 Yorumla- 1 yıl
yani genellikle ağlayan haksız oluyor , kaç defa yaşadım , 2 kardeşiz her defasında haksız olsa da kardeşim ağlıyordu olan bana oluyordu aile içinde
- 1 yıl
Yok bu yalancılık rolcülük düpedüz 😀
- 1 yıl
sorun biraz da bence 🤣 , fiziksel ya da zihinsel olarak zarar görsem de ağlamıyorum
- 1 yıl
Ama ağlamak da önemli ağlayabilmekde bir ifade türüdür 🙃
1 yılHayır bazıları duygu sömürüsü yapmayı severrr
Ama genelde kendilerini savunamayanlar hemen ağlar belki de haklılar11 Yorumla- 1 yıl
Ya bazılarının boğazı düğümlenir söyleceği sözler gözlerinden akar ama haksız olup üste çıkmak için değil işte…
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAğlayan taraf bazen karşı tarafı manipüle etmek içinde ağlayabilir o yüzden haksız olduğu anlamına gelmez her kavgada ağlayan insanın
14 Yorumla- 1 yıl
Haklı olduğu anlamına gelmez mi demek istedinnn?😅 Evet öyle katılıyorum manipüle bu işin öz evladıdır gibisi
- 1 yıl
Kesinlikle 😄
- 1 yıl
Ay haklı olacakti
- 1 yıl
Olsun ben anladımm🤓🤓
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
u 1 yılÖzellikle kadınlar ağlamayı silah olarak kullanabiliyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir durum söz konusu olabiliyor bazen
- Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılHer zaman değil. Manipülasyonla işin çıkmak içinde ağlayabilir kişi.
11 Yorumla- 1 yıl
Çoğunlukla evet söylediğin gibi oluyor bu durum
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılAğlayarak savunma yapanlar oluyor benim gibi saflar da o haklı sanıyor 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha tek sen değilsin inan bana bende onunla beraber ağlayanlardanım🤣
- 1 yıl
Biz bu dünyaya fazlayız 😂😂
- 1 yıl
Öyleliyiz jsjsjs
1 yılOlabilir ama illa haksızdır denemez bazen karşımdaki o kadar vicdansız manipülatif oluyor ki ağlamadan edemiyorum ki kolay kolay ağlayan biri değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBelki haklıdır, sırf kendini savunamadığı için ağlar.
Belki haksızdır, sırf suçunu bastırmak için ağlar.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 901 cevap paylaştı. “Hak”-sızlığa uğraman tartıştığın kişinin sebebiyle değil, kendi elinin yaptığı kötülükler yüzündendir
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSanan ben haketmedigim gücüme giden birsey olunca tartışmada ağlarım eşim timsah gözyaşı demişti hic unutmam erkek böyle görüyor olabilir
10 Yorumla Hayır değildir. Bazı insanlar var ki haklı olduğundan değil dışarıya böyle yansıtmak, kendini acındıracak duruma düşürmek ister.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. daha duygusaldır. Ya da mağduru oynamaya çalışıyordur. Konuya duruma göre değişir haklı olup olmadığı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ağlamanın haksız ya da haklı olarak göstereceğini düşünmüyorum
10 Yorumla
1 yılHayır her ağlayan haklı değil insanların. Duygıusunu kullanarak manipüle ediyorlar en sevmediğim sey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNefret ederim ağlayarak haklı çıkmaya çalışan enbesillerden
10 Yorumla Belki rol yapıyorda olabilir hiç belli olmaz öyle kızlar da var erkekelrde manipülasyona dikkat
10 Yorumla
1 yılya hayır haksız olmuyorlar ben de bazı tartısmalarda dayanamayıp aglıyorum cok üstümde baskı hissediyorum falan o yüzden yani
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı ben bak bu kız 😂
Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. Haklı ya da haksız yapmaz sinirleri boşalır insani tepki hak hukuk olarak bakmamak lazım
10 Yorumla
1 yılBu konuyu daha çok içselleştiren ağlar, illa haklı değil tabisi
10 YorumlaDuruma göre değişir ama üzülen kırılan canı yanan kişi ağlar bence
30 Yorumla
1 yılTartışmalar da ağlayan taraf genellikle haksızdır.
12 Yorumla- 1 yıl
Amacı nedir?😀
- 1 yıl
Ne olacak uyanık , zeytinyağı gibi üste çıkıp , kendini haklı çıkarmak.
1 yılBazısı timsah gözyaşı
14 Yorumla- 1 yıl
Tehlikeli onlar o sularda hiç yüzmemek lazım😀
- 1 yıl
Yüzmeyi bildiğin kadar o sularda boğmak gerek heran hazırım her şeye 😂😂
- 1 yıl
Jshsjsjs biz yinede uzak duralım😂
- 1 yıl
Peki öyle olsun 😂😂
1 yılHisteriye bağlayanı sevmem
10 Yorumla
1 yılHer ağlayan haklı olmaz🤷
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYoo ne alakası var sömürğ yapıyordur belki
10 Yorumla
1 yılHer zaman değil bazıları duygu sömürüsü yapıyor
10 Yorumla
1 yılDeğildir genelde suçlular ağlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her zaman değil
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede değildir 🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılPişman insanlarda ağlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbazen haklıdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Yok, sadece kadındır
11 Yorumla- 1 yıl
Olası doğrudur 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tartışmada ağlayan timsah da olabilir 😂
00 Yorumla
1 yılCanına tak etmeden ağlıyorsa kullanıyordur.
00 Yorumla
1 yılYiok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır alakasız.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. hayir degildir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHaklıdır bence
10 Yorumla Bazen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı.
1 yılgenelde haksızdır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat