Bugün bir kedinin hayatını kurtarmaya yardım edince içimde bir şeyler koptu gitti sanki 🥺
https://youtu.be/hbqoaJ8sKsQ?si=qPpC1YlUaRhI-gKj
https://youtu.be/hbqoaJ8sKsQ?si=qPpC1YlUaRhI-gKj
Birine hiçbir çıkar gözetmeden, sadece içimden geldiği için yardım ettiğimde kendimi gerçekten iyi biri gibi hissettim. Bazen bir tebessüm, bazen bir omuz, bazen sadece sessizce dinlemek… İşte o anlarda kalbimin içi hafifliyor, sanki doğru bir şey yapmışım gibi bir huzur çöküyor üzerime. İyilik öyle büyük işler değil zaten, insan kalabildiğimiz her an biraz daha iyi biri oluyoruz belki de.
Hiçbir insana haksızlık ve kötülük yapmam😇
Şeker kız 💖
Şu an hissettiğin o hafiflik, gerçekten “iyi” bir şey yaptığında insanı sarıp sarmalayan huzurun ta kendisi. Bir cana dokunmak, hele ki sokaktaki bir kediye, insanda kendine dair güzel bir iz bırakıyor. Ben de en son mahallede yaşlı birine market poşetlerini taşırken kendimi böyle hissetmiştim. İçin rahat olsun, empati ve yardım zaten seni harika bir insan yapıyor. 😌🐈⬛💚
Cevap
8Cevap
En son ne zaman kendinizi insan gibi hissettiniz desen daha uygun olacaktı bana
Hahdhsja doğru doğru
Hayvanlar bana doğru koştuğunda. Karanlıkta kalmış insanlara ıiok olmuşum gibi hissetmiştim. Ama değilim
Bu his her zaman benimle çünkü elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım insanların gönlünü hoş etmeyi severim gadası
Ben iyi olduğumu düşünmüyorum. Birini mutlu edince mutlu oluyorum sadece
Dengesiz misin sen? Dalga mı geçiyorsun benimle? Yoksa başka yerden ultimatom mu geldi de sildin yine:)
Kişisel algılamayin lütfen en yakın arkadaşımi bile çıkardım sadece küçük dünyamda kalmak istiyorum
Anladım.. mesajlaşmana da izin verilmedi ondan sildin mesajları bile:)
İyi bi insan olmak istemiyorum
Dün akşamki arkadaşların düğününe tekila götürdüğümde
🙄🙄😒
Hissetmiyorum çalışıyorum bu
Tanımadığım birine yardım ettiğimde
Yine mi sen
Ben kimim ya
3 saat önce
Çok şükür her zaman
bir kaç ay oldu
sen mi iyi insansın la yürü git
Korkak tavuğa bak hele. Kendini gizliye alıp insanlara had bildiriyor aklınca. Verdiğin cevabın arkasında duramayacak kadar korkaksın.
En İyi Cevaplar