Kişilik & Karakter En son ne zaman çok iyi hissettin? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bugün gerçekten güzel bir gündü benim için, fazlası ile her şeye rağmen iyi hissediyorum kalkıp horon tepebilirim o derece bir enerji patlaması var bugün 🤭İyi hissetmek senin hakkın,Sana çok görülen şeyleri sen sakın kendine çok görme. En son ne zaman çok iyi hissettin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Son zamanlarımda aşırı yoğunum. İş, güç, cenaze derken günler nasıl geçti anlamadım. 1 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Ne cenazesii Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dün... ders çalışırken dedim ki keşke sınav 1 hafta ertelense de konuların yetişse... mesaj geldi 3 dk sonra, sınavınız ertelenmiştir diye😂 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyiyim ama çok iyi hissettiğim dert yok tasa yok altı ay oldu ama gene harika hissedeceğim çabalıyorum 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. En sevdiğim oyun serisi olan Metroid'i 2021 yılında yeni oyunu Metroid Dread duyuruldu ve sonra çıktı 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bir ara çok mutlu hissetmiştim kendimi yalan mutlulukmuş olsun oda iyiymiş.. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bilmem, hatırlamıyorum.. Demek ki en son uzun zaman önce çok iyi hissetmişim.. 1 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Açık havada yaptığım son mastürbasyonda iyi hissetmiştim. Aradan 8 yıl geçmiş. Çok acıklı. 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sanırım 5 sene önceydi.. 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanırım bugün. Karantina son gün şükür😂😂 1 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Geçmiş olsuuun 😲 Hissiz72 +1 yıl Sağol kuzum 🥰😍😂
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Hatırlamiyorum bile. Seneler önce olabilir 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanırım bugün daha hissettim efendim 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. "Bugün okulda, 3. teneffüste." 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bugün oldukça iyi hissettim şükür diyelim 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. 5 saniye önce 2 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Geçen ay sonu 1 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Sevindim adına☺️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Son zamanlarımda aşırı yoğunum. İş, güç, cenaze derken günler nasıl geçti anlamadım.
Ne cenazesii
Dün... ders çalışırken dedim ki keşke sınav 1 hafta ertelense de konuların yetişse... mesaj geldi 3 dk sonra, sınavınız ertelenmiştir diye😂
İyiyim ama çok iyi hissettiğim dert yok tasa yok altı ay oldu ama gene harika hissedeceğim çabalıyorum
En sevdiğim oyun serisi olan Metroid'i 2021 yılında yeni oyunu Metroid Dread duyuruldu ve sonra çıktı
Bir ara çok mutlu hissetmiştim kendimi yalan mutlulukmuş olsun oda iyiymiş..
Bilmem, hatırlamıyorum.. Demek ki en son uzun zaman önce çok iyi hissetmişim..
Açık havada yaptığım son mastürbasyonda iyi hissetmiştim. Aradan 8 yıl geçmiş. Çok acıklı.
Yakın bir zaman diliminde ☺️
Sanırım 5 sene önceydi..
Sanırım bugün. Karantina son gün şükür😂😂
Geçmiş olsuuun 😲
Sağol kuzum 🥰😍😂
Hatırlamiyorum bile. Seneler önce olabilir
Sanırım bugün daha hissettim efendim
Bugün.. :)
Dün sanırım bugün hastayım 😑
Bu gün iyi anlarım oldu
"Bugün okulda, 3. teneffüste."
Bugün oldukça iyi hissettim şükür diyelim