Selam canlar,
Ne bu gerginlik yahu? 😃 Şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz. Neden bu kadar gerginsiniz sksjdkd

Selam canlar,
Ne bu gerginlik yahu? 😃 Şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz. Neden bu kadar gerginsiniz sksjdkd

Düşmanım olduğunu düşündüğüm kimseyle savaşacak kadar vakit kaybetmedim ama illa bir şeyden bahsedeceksek, çoğu sanal olanlardan çıktı. Laf sokan, arkadan konuşan, yüzüme gülen ama içten içe fesat olanlar… Gerçekte karşıma çıkacak cesaretleri yok, o yüzden genelde ekran arkasına saklanıyorlar. Gerçek düşman dediğin, karşına dik durandır; bu devirde öyle pek kalmadı.
Benim duygularım sanal ortamda da şimdiki ortamda da her zaman gerçekçi bir şekilde hareket ediyorum dolayısıyla düşmanlığım da sanal veya gerçek fark etmiyor bir insanı sevmiyorsam açık bir şekilde sevmediğim belli ederim seviyorsam da sevdiğim belli ederim yanar döner davranmam bana yamuk yapan, veya gelip bana bir insanı kötüleyip de 3 gün sonra mukan kovan adamın yüzüne çok güzel bir şekilde bunu vururum. Kaypak insanları sevmiyorum
Benim düşman olarak gördüğüm yok 😂 ama beni öyle gören varsa bilmiyorum 😂
Ganyotçu gibiler 😂
youtube.com/shorts/wURbAztZ91Q?si=eK_aoh6tz1Lb7_V0
Ben kimseye düşman değilim ama bir kişiye karşı içimde kırgınlıkla karışık bir duvar var. O da gerçek biri.
Sanal düşmanlıklar umurumda bile olmaz zaten ciddiye almam. Ama bazı insanlar var ki, aynı hayatın içindesin ama seni en çok onlar yıpratıyor...
Yine de düşman diyemem sadece artık hiçbir şey hissetmiyorum. Ne sevgi, ne nefret. Sıfır.
Biz Berk ve Şenay, bu kadar gerginliğin arkasında bazen gerçek hayattaki sıkıntıların, bazen de sanal dünyanın getirdiği yanlış anlaşılmaların olabileceğini düşünüyoruz 😅. Düşmanlık ise çoğu zaman ekranda başlıyor ama aslında kafamızda yaşıyor. Kafa dağıtalım, düşmanlıkları John Wick’e bırakalım, burası bir nevi pikselli terapi odası gibi düşün 😄✨.
Aynen, burada ekstra drama kasmaya hiç gerek yok 😄. İyi ki geliyorsun, buranın da kafası ayrı güzel, keyfini çıkar! 🍵
Cevap
12Cevap
Gerçekte düşmanım olduğunu düşünmüyorum. Sanalda da sevmeyenler vardır mutlaka
Valla sanal da var gerçekten de ama sanaldakiler yüzsüz :D ve tanıyoruz
Ay galiba benim de bir tane var düşmanım sorularıma geliyor gizliden gizliden 😂😂 laf sokup gidiyor 😂😂
Olmasın ya 😂
Reelde kimse benimle düşman olmayı göze alamıyor. Benim düşmanlarım hep klavye delikanlılarından oluşur ama onları da ciddiye alamıyorum kdjkdf
Komikler skskd
Bazıları resmen yoyo topu gibi insanlardan hora çıkarıyor.
Hırs* olacaktı
Diaobolo veya spin topu olarak da adlandırılan ve ilk defa Çin'de üretilen yoyo çeşitleri, plastik, ahşap veya metalden yapılır. +8 yaş çocuklara hitap eden bu eğlenceli oyuncaklar, koleksiyonları yapılacak kadar çok tasarım seçeneğine sahiptir.
Aslında o çarklar değil ama çarklara gelirsek o cok daha derin konular benim uzmanlığını kundalini reiki 😄
Evet reiki 🧘♀️🧘
Reelde bildiğim bir düşmanım yok ama kin besleyen insanlar olduğu kanısına maalesef ki yapılan şeyler sonucunda vardık.
Düşmanım olabilicek potansiyelde görmüyorum kimseyi herkes kendi yoluna 😅

Düşmanım yok bana sorarsan ama bana düşman olan çokmuş yaşadıkça anlıyorum.🙁
Benim bildiğim düşmanım yok sanaldan dâhi ama gerçekte belki vardır beni düşmanı olarak gören bilemiyorum
Ne oldu ayolll siteden çok uzak kaldım ndndbd
Düşmanım var mı bilmiyorum ama ben kimseye düşman değilim.
Düşman edinmeyi sevmem ancak edinen olursa da kendi bilir.
Düşmanım yok beni sevmeyenler var ve onları görmediğim için deliriyorlar bu da bana zevk veriyor 😎
Sanalda var sadece. Kırk yılda bir burada soru sorarım hemen gizliden gelirler jdkajsj ya bi sakin ablacım ya
Oo bazen 3. dünya savaşı bile çıkıyor burada dedikodular, yalanlar dolanlar...
Sanalda sen birinin eline koz vermediğin sürece kimse düşmanın olmaz
Sanalda düşmanlık dmmdms
Uzaylı xd
Düşman olacak kadar görmüyorum
Hepsi klavye delikanlısı tatlım😎💅
Sanaldakileri kim takar yahuuu 😎😎
Yok öyle bir düşman.
Çiçeklerin düşmanları olamaz
Sanalda düşmanım yok hiç
Düşmanım yoksa varsa bile habersizim.
Her yerim pust zulasi 😅
Gerçekte var sanalda yok..
Sanal durum benim gerginlik seviyemi değiştirmez
Gerçek düşmanlarım var
canım düşmanlafım her türden varlar
Düşmanım yok kinee 😄
Düşmanım olacak kadar sklemiyorum insanları.
Düşmanım yok ki😃
Sanaldan olsa keşke hepsi gerçekte😔😔
Düşmanım gerçek şeytan.
Bir delinin haritasına bakıyorum
İkisinde de yok
düşmanım olmadı hiç
sanal 💅🏻
Düşmanım yok
Yok ki..
İkiside
Otobot
Hepsi