- 28 gü
Selam,
Şükür ki bende hâlâ 30 lu yaşlardayım aynıyız yani 😁 seneye sıkıntı büyük 😐
Makara Bi yana her yaşın kendine göre güzelliği var Allah sağlık sıhhat versin... Ama 20 li yaşlarla 30 lu yaşlar aynı olmuyor tecrübe evet işi bilme evet ama enerjik olmuyorsun 20 likler gibi...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Ben sen 30 olsanda seni 29 olarak göreceğim. Yeni yüzyılan en parlak dönemini yaşayacağım bir döneme giriyorsun. Bu dolambaçlı hayatın dolabında gizlediğin o 30 yaş ortaya çıkıyor. Dolana dolana dola boynuma zamanı gelmiştir. Mutlu bir hayatın şifresinin çözüleceği o kutsal saatlere az kaldı. Bu kalış, çıldırış ve hissediş zaman içinde senin kendini tanımalamanı ve eksik gedik ne var ne yoksa hepsini tamamlamanı ve üst insan olmanı sağlayacak o bölüm sonu cavavarına giriş bileti yaşına gelmiş bulunmaktasın. Mutlu, huzurlu, kutlu, yaş pastalı, gözyaşısız, 10 milyon dolarlı, sonsuz aşklı ve elf sağlığında bir hayat yaşayasın :)
12 Yorumla- 1 ay
Rica ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. 30 yaş, insanın hem iç sesini daha net duyduğu hem de dış dünyanın sesine kulaklarını kısmayı öğrendiği bir eşik bence. Artık yaş değil, ağırlığın konuştuğu bir dönem. Hatalarını sahiplenip sorumluluğunu almayı bilmek, kalbini saklamak yerine ona iyi gelenleri seçmeyi öğrenmek… Gençliğin toyluğuyla olgunluğun netliği arasında ince bir çizgi gibi. Ne tamamen büyümüş hissedersin, ne de tamamen genç kalabilirsin. Ama en gerçek halinle, en sahici versiyonunla tanışmaya başlarsın. 30, kendini sil baştan inşa etmenin yaşı gibi... Kutlu olsun.
12 Yorumla
s
1 ayTekrar tekrar iyi ki doğdun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu günlerin olsun inşallah 🌹 😊
Sen gelmedin ayağına getirdik pastayı 🤣
12 Yorumla- 1 ay
Tekrar tekrar doğum gününüzü kutlayacağız bugün 🤣
Bugün bizim günümüz 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum günün şimdiden kutlu olsun, yaşınla ilgili enerji dolusun belli! 🎉 30 yaş bana göre, hayata karşı bakış açısının daha oturduğu, özgüvenin tam gaz olduğu bir dönem. Kimse sana “artık yaşlandın” tripleri atmasın; tam tersi, kendini daha iyi tanıdığın, sınırlarını bildiğin ve hayattan gerçekten ne istediğini anladığın zamanlar. Sen hâlâ 29 hissediyorsan, hisset; zaten önemli olan kaç yaşında hissettiğin. 30’lar harika geçecek, hazır ol! 😎✨
22 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, başarılı, huzurlu, sevgi dolu yaşamanı dilerim.. Mutlu yıllar.. 🎉🌸
Görsele sende benim gibi an'ıyı yakaladın 😃✨11 Yorumla- 1 ay
Güzel zamanlardı 🤔 doğum günün kutlu olsun aramıza hoş geldin 🤣
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bir şey ifade etmiyor daha benim 2 ayım var hehe benden büyüksün abla
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun öğretmenim 😌 hep mutlu olursun umarım. Fazla bir şey ifade etmiyor.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. 2 aydır bu yaştayım değişen bir şey yok😃
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
29 yaş dediğin şey tırnağı etinden ayırır gibi Caner Tülin'den vazgeçemezken kafasına patlattığı bardak misali etki veren bir şey onu unutma öncelikle Ama zamanla alışıyorsun ya 2 3 ay sonra her cümlenin başına ben 30 yaşındayım yaaa diye eklerken buluyorsun kendini bu da şok evresi Zannımca o da geçer diye düşünüyorum ama zamanla her şey 😂😂
12 Yorumla- Cevap sahibi29 gü
29 iyiydi ya akmıyordu kokmuyordu yanmıyordu yapışmıyordu 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayatımın üçte ikisinden giden zaman.
şu an da yaş pek ifade etmiyor ama ileride hissettirecek.
Bu arada yeni yaşını tebrik ederim. Rabb'im sağlıklı, hayırlı ve huzurlu bir ömür versin inşallah
11 Yorumla- 1 ay
Hatirlamiyorum ama eskiden daha mutlu daha canili biriydim oni biliyorum
Yeni yaşın sana hayal ettiğin herseyi getirisin sevdiklerinle seni sevenlerle nice yeni yaşlara iyi ki doğdun🎊🎉✨️😊
11 Yorumla - 1 ay
İnsanda artık yaşlılık duygusu beliriyor. Dün mahallede gördüğüm bebeler şimdi liseli olmuşlar ve senin okuduğun okuldan ben yıllar önce mezun oldum dedim. Bi de artık yaşlanma belirtisi olarak vücut ağrılarım başladı. Kendimi birseyler yaparken hep yorulmuş gibi hissediyorum. Ben bu durumu sevmedim
10 Yorumla - 1 ay
30 bna baya uzn yıllar öncesini hatırlatıyor :))... Tuhaf olansa o zaman daha yorgun daha bezgin daha umutsuz olmam... :)) iyi ki doğdun nice yaşlara hep istediklerin olur umarım yeni yaşında :))
11 Yorumla - 29 gü
Kutsi'nin 30'lu yaşlar diye bir şarkısı var. 30 yaşıma girdiğim de bu şarkıyı dinlemiştim. Tavsiye ediyorum ☺️ latife bir yana, su gibi yıllarının gittiğini, olgunlaştığını anlıyorsun. Mantığının duygularından daha ağır bastığını, aşktan sevgiden daha çok saygı keyifli sohbet etmenin daha önemli olduğunu anlıyorsun. Uzun lafın kısası, büyüyorsun. En güzel çağlar emin ol..
112 Yorumla- 29 gü
Evet, özür dilerim 20'li yaşlarmış şarkının adı 😅 30 ile 40 arası abi abla olduğun yaşlar. Gençlerin gelip senden akıl nasihat aldığı yıllar ☺️ olgunluğun ve tecrübenin tadını çıkart..
- 29 gü
Rica ederim. Hoş geldin ihtiyarlar heyetine 😅
- 29 gü
35 oldum ben 😅 dur daha erken uyumalara başlayacaksın. Sesten gürültüden rahatsız olacaksın. Daha sessiz sakin kendi kuytu köşelerinde yaşayacaksın. Daha sade daha düz giyinmeye başlayacaksın. En rahat şeyin terlik olduğunu anlayacaksın. Daha yeni başlıyorsun küçük hanım 😅
- 29 gü
Şunu da söyliim, kışın yünlü çoraplar giyeceksin 😅 işe giderken bile eşofman t-shirt giyiyorum. Kışın da eşofman swit ve mont. Öyle süsleneyim heves kalmadı artık 😅
- 29 gü
İlk okul ve lise arkadaşlarım ile ara ara bir araya geliyoruz. Kadını da erkeği de tek tip beden eğitimi dersinde gibi buluşuyoruz 😅 tesettürlü yaşlı teyzelerin otobüste etek giymiş kadınları yargıladığı gibi pantolon giyenleri yargılıyoruz. Bir daha ki buluşma da onları çağırmıcaz mesela 😅
- 29 gü
Teşekkür ederim 😅
Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı. Aylar önce bu duyguyu tatmıştım, fenalık gelmedi belki ama bir devrin sonuydu. Doğum günün kutlu olsun, aynen ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...
12 Yorumla- 1 ay
Bu sitede 30 u basmislardan uzak duruyorum mümkünse beni bilmesin gormesin bu sitede 30 u gelenleri Dabbe girmişe dönüyorlar çoğunluğu yaşla saldirma yapıyorlar aman 30 luklar benden uzak dursun
12 Yorumla- 29 gü
😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. 30 da ufak bir sorgulama geliyor :) ama çok hızlı geçtiği için fark etmedim :) ancak 40'lara doğru biraz daha ağır gelmeye başladı sanki Mutlu yıllar nice yaşlara
11 Yorumla- 1 ay
Her yaşın ayrı bir güzelliği var yıllar geçtikçe hep daha güzel hep daha sağlıklı.. Otuzda yaşlanıyor gibi hissediyordum fakat otuzüç oldum hâlâ aynıyım. Önemli olan bedenine nasıl baktığın🌸
11 Yorumla - 29 gü
30 benim psikolojik sınırım. Önümüzdeki 5 sene daha 30 kalmayı düşünüyorum ben. Tavsiye ederim iyi geliyor 😃😃
13 Yorumla- 29 gü
Bunu yazarken doğum gününü kutlamayı unuttum 🤦♂️ sağlık, huzur, mutluluk. Benim temennim bunlar. Üstüne eklemek istediğin ne varsa hayatının bir parçası olsun. Nice mutlu yaşlara 🥳🥳🥳
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyi yaşların olsun.
Merak etme 30 olunca bir şey değişmiyor.
Hemen o psikolojiye girme 😅
Benim de 31 olmama az kaldı. 😅12 Yorumla- 1 ay
Yolun yarısına çok az kaldı😂 30'u kabullenene kadar 40 olacaksın 🥺
Yıldız Tilbe Dayan Yüreğim doğum günü şarkın olsun😂11 Yorumla - 1 ay
İyiki doğdun daha sapla samanı ayırdığın yaşlar mantık ağır basar sağlık ve mutluluk diliyorum daha nice senelere 🍰💞❣️
12 Yorumla- 1 ay
Rica ederim
s
1 ayHahaha :D
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah 🌸
30'a 2 senem var benimde. En güzel yaş bence.
11 Yorumlau
1 ayTeşekkür ederim inşallah 🤗
İyi ki doğdunuz 🎂💕daha 30 yaşı deneyimlemedim ama her yaşın kendine göre bir güzelliği vardır muhtemelen daha olgun ve kararlı hissedeceğim.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sağlıklı mutlu yaşların olsun herkesin geçtiği yoldan herkes geçecek sende bende geçeceğiz. En güzel yıllar
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Henüz daha genciz hocam bende 32 olacam yakın bir zamanda 🥳
Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun 🎈🎁🎉🎊🎂 🌸11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Tebrikler
İkizler hanımefendisi
Nice mutlu yaşlara
11 Yorumla- 27 gü
Nice guzel yillari gormen dilegiyle dogum gunun kutlu olsun Degerli guzel insan.
13 Yorumla- 27 gü
Gözun aydin derken bi igneledin hemen :) ama olsun yine de guzel bir omrün
- 1 ay
Doğum günün kutlu olsun 💕 🥳
Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, huzur, para getirsin..
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu yeni Yaşın Sağlık huzur getirsin benim 6 yılım kalmış 😅 yaşlanıyoruz
11 Yorumla- 1 ay
Nice yaşlara : )) Yalnız 30 olmak insana biraz koyuyor 😂 O baştaki 2 rakamı 3 oluyor ya 😂
11 Yorumla - 1 ay
Güzel yaşlarıdı, mutlu yılların olsun, nice seneler🎊🥳
12 Yorumla- 1 ay
🙂🍀
- 1 ay
Nice mutlu yaşlara 🎉🎉 7 yıl öncesini ifade ediyor
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Örtmenin... Ya... Lütfen Siz Hiç bunu düşünüp de sormayın... Olgunluk olgunluk
13 Yorumla- 29 gü
şimdi buna benzer bir konu ilginizi çekebilir belki
İnsanın garanti süresi olsaydı ne kadar olurdu? ↗
- 1 ay
Ben de 1.5 sene sonra oluyorum. 30 iyi mi haber et. d
11 Yorumla - Gizli Üye(36-45)28 gü
Dogum günün kutlu olsun , hala genciz güzeliz ❤️🥰
12 Yorumlau
28 güTeşekkür ederim 🥰🥰❤️
- Cevap sahibi28 gü
Rica ederim ❤️❤️❤️❤️❤️
- 1 ay
Yolun ilk yarısına adım attığımızın göstergesidir 30 yaş. 34 yaşında birisi olarak yazıyorum endişelenme buna da alışıyorsun:)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben daha 30 yaşına alışamamışken 31 oldum 😄 Hiç güzel değil sakın girme 😑
Sorsan hâlâ 26-27 hissediyorum10 Yorumla- 1 ay
Benim için her şeyin başlangıç noktasıydı.
Evimi motorumu alıp hadi len dediğim zamandı.
Bazen geriye bakıyorum da ne yapmışım öyle10 Yorumla - 28 gü
27 yaşından 35 yaşına kadar kadınların Nirvanasidir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Bir sene daha Dünya’nın Güneş etrafında dönüşüne tanıklık edişi ifade ediyor. Mikroskobik bir zaman
10 Yorumla- 1 ay
Yepyeni bir yaşa hoş geldin. Sağlıklı, mutlu huzurlu nice yaşlara. Spoiler vermek olmaz yaşa ve gör. 😅
11 Yorumla - 1 ay
Sistem böyle işte. Gece yarısı olur olmaz yaş değişiyor 😅
10 Yorumla Geçen hafta oldum. Hiçbir şey fark etmiyor. Kendimi çok şükür 23 hissediyorum 😂
10 Yorumlaayırlı olsun o zaman ne diyeyim her yaşın ayrı birr güzelliği var çünkü
11 Yorumla- 1 ay
Gençlikten çıkış ifade ediyor doğum günün kutlu olsun 🌹
12 Yorumla- 1 ay
Öyleyse çok güzel 😅
- 1 ay
Her yıl değişiyoruz ya bunda şaşıracak bir durum yok 😂
17 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle evet katılıyorum yıl sonu mucizeler yine doğum günü vs vs 😂
- 1 ay
Her yaşın ayrı güzelliği var
- 1 ay
Ben hiç değişmiyor um neden? Hep aynı tip aynı içindeki çocuk ruhu
- 1 ay
İnsanı bitiren sitres her zaman. Ve bu yüzden kafama tek takacağım şey şapka 😉
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nice sağlıklı güzel yaşların olsun 🌸
22 Yorumla- 28 gü
30 dan sonra saymayı bıraktım. 20li yaşlarda büyüyorum diye sevinirdim. 30 dan sonra keşke taş almasak demeye başladım. Hazır ol şimdiden, 30 dan sonra zaman daha hızlı geçiyor sanki 😏
00 Yorumla - 1 ay
20 30 40 da algı değişmiyor pek.
yaşlandığını hissediyorsun sadece.10 Yorumla - 1 ay
Doğum günün kutlu olsun 🦋
21 Yorumla - 27 gü
Çok şey değişmiyor ama mutlu yaşlar 🌸
12 Yorumla- 27 gü
Teşekkür ederim 🥰
İyiki doğdun iyi ki varsın
11 Yorumla- 28 gü
Aramıza hoş geldin ehtiyar 😄
11 Yorumla - 28 gü
Nice güzel yaşlara.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. buyuyen bi kucuk kiz. mutlu yillar
11 YorumlaDoğum günüm kutlu olsun yolu yarıladın😉
11 Yorumlau
29 güİyiki doğdun aybus hoca
12 Yorumla- 29 gü
Rica ederim 😂
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Sanki 30 yaşlı yaş jdjdjd hdhshdhshs aman salla boş ver
13 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Kız aybüke düğün ne zaman
- Cevap sahibi29 gü
Aney aney gurbaney ne diyor bu gız bah hele
- 1 ay
Doğum günün kutlu olsun
12 Yorumla- 1 ay
Rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı. İyi ki doğdun kıymetli moderatörüm ☺️
11 Yorumla- 1 ay
Geri dön çabuk yolun sonunda ışık yokk
11 Yorumla - 1 ay
Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun aybüke.
12 Yorumla- 1 ay
Rica ederim aybüke.
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi