- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba doğum gününü tebrik ederim. Mutlu bir yaşam dilerim. Evet haklısın aslında ama , olgunluğumuz, bize pozitiflik kazandırıyor artılar kazandırıyor ama bilmeni isterim ki hisler Kalbimiz diğer faktörler genç kalmaya devam ediyor önceleri insan 28 30'lu yaşları duyduğu zaman ne kadar büyük diyorduk değil mi senin de dediğin gibi Oysa öyle değilmiş ve üzülmüyoruz mutlulukla yola devam ediyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok güzel ve anlamlı tespitler.
- +1 yıl
Lakin , insanı yaslandıran yaşadıkları diyebileceğimiz gibi, aslında olgunlaştıran demeyi daha doğru görmek istiyorum. Öyle ki , mesela siz , yaşlılık bedensel değişimin görünen kısmı. Mesela siz , genç, zarif bir bedende tüm guzelliginizle otuz yasinizdasınız yaşadıklarınız içinizde belki ağır yorgunluklar tasimaniza sebep olsada , yaşlılık sıfatı , olgunluğun en taze çağında sizde hayat bulmuş güzellikleri gösterirken, görünümün güzelliğini , fikriyatin olgun bakış açısı ile adeta tamamlamış olmanızın güzellikleriyle bütünleşmiş gençliğin daha yıllar sürecek olan en donanımlı donemindesiniz. Bu sizin adınıza mutlu edici bir durum
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde 30 yaşıma 3 sene kaldı. Bazen yaş almak pek fark etmiyor benim için çünkü insanlar beni hala 22 23 falan saniyor ama bu gerçekle yinede ben yaşıyorum ve yaşlanıyorum. Çoğu ünlünün 30lu yaşlarda öldüğünü varsayarsak birazda korkutuyor bu beni, bide 30 yaş sendromu var- 30 yaşıma kadar ulaşmak istediklerime ulaşmaya çalışıyorum sonra geri dönüp baktığımda pişmanlık çekmemek için. Evliliği yüksek ihtimal 30dan sonra düşünmeyeceğim çünkü artık yalnızlığa kendimi adayacağım. Son 3 senede biriyle tanıştım tanıştım- tanışamadım dahada yok artık. Evlilik gencken yaşanmalı bence sonra beyaz saçlı, göbekli, yanımda amcam gibi duran, sosyal hayatinda hep ezik yaşamiş veya 500 kızla inip kalkmış yaş gelincede mecburen evlenmek isteyen erkeği ben ne yapayım? Tek yaşarım daha mutlu yaşarım.
10 Yorumla
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel yaş almanız dileğiyle. En güzel yaşınızdasınız, korkmayın..! Ben de 32 yaşındayım. Kendimi daha güzel, donanımlı, (Sexi🔥🥳), olgun ve bir o kadar da ne istediğini bilen, hataları daha çabuk gören bir hatun olarak tanımlıyorum.
01 Yorumla
artık ciddi düşünmek zorundasın her şeyi, boş şeylere vakit ayırmamaya başlıyorsun, hobi edinmek için zaman yaratacaksın, hayatınıza bir erkek veya kadın alacağınız zaman 10 kez düşünmeye başlıyorsun, para kazanmanın yollarını kendiniz bulmak zorundasınız, bazı şeyleri yapma konusunda geç kaldığınızı hissediyorsunuz (evlilik, iş kurma, yurtdışına çıkma, ev veya araba alma, kendi başınıza kalma). Mutluluklar dilerim.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için Divani Lüugati't Türk yani Olgunluk Çağı
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğum gününüz kutlu olsun
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. 30’a bir kala bende farklı bir umut oluşuyor. Sanki bir şeyler için tam zamanı gibi geliyor. Daha azimli olacağım, hayatım için önemli emin adımlar atacak gibi hissediyorum. Hayırlısı bakalım.
Yaşlanmış hissetmek için daha erken bence. :) Nice hayırlı yaşlara. 🎈
10 YorumlaÖncelikle doğum günün kutlu olsun..
Bence harika bir zamanda doğmuşsun..
En azından 90 larda bir çocukluk yaşamış ve öğrenciliğin müşteri olmadığı bir dönem de okumuşsun.
Bundan sonra makul koşulları en iyiye çevir ve tadını çıkar. 1
Yeni yaşın ertelenmiş tüm dileklerini gerçekleştireceğin günleri getirsin.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"Bir kadının en tehlikeli zamanı 30'undan sonrasıdır.
Hem hala genç ve güzeldir, hemde bir aptal değildir artık. "
En güzel yaşlarımız. Daha da güzelleşeceksin. Ne yaşlısın, ne genç.
İstanbullu Gelinin Süreyyası🎈 ne demiş "yaş almaktan değil, yaşamamaktan korkmalı insan"
Çok güzel yaşların olsun, çok güzel anıların olsun sevdiklerinle. Nice mutlu sağlıklı senelere 🥰
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle nice mutlu yıllara 💙 eskiden 30 olunca çok olgun bir insan olup bütün dünyayı yöneteceğimi zannederdim ama 30 a bir yıl var ve ben hala 17 gibi hissediyorum pek bir şey de değişmedi başkasında ne oluyor bilmiyorum 🤷🏻♀️ sevgiler…🙏🏻
51 Yorumla
+1 yılBenim de son 1 kaldı 🙁 30 yaş benim için çağ atlamak gibi geliyor şu an. Ama eminim ki çok ta şey değildir 😀
11 Yorumla- +1 yıl
yılbaşını beklerken yeni yıl heyecanı die bissürü hazırlık yaparsın sonra yeni yıla girdikten sonra yine aynı kanepeye yatar uyursun ya, öyle bişi :D :D
+1 yılmutlu yıllar
umarım sevdiklerinle güzel bir yaş geçirirsin güzel anılar biriktirirsin bence 30 korkulacak bir yaş değil10 Yorumla
+1 yıl30 olmak istemiyorum sanırım 5 yıl var
Doğum gününüz kutlu olsun 🎈10 Yorumla
+1 yılNice yaşlara..
30 çok güzel yaş ama 40'a yaklaştıkça stres başlıyor..10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman dediğin insanların süreyi anlamlandırma çabasıyla ürettiği bir ölçü birimi alt tarafı çok da mühim değil. Önemli olan o süreyi nasıl geçirmiş olduğun.
Zaman demişken bir geberemedim gitti..20 Yorumla Bu yaştan sonra yaşlanacagını düşünme. Sadece yaş alıyorsun. Ama herkesin kaldığı bir yaş vardır. 70 bile olsa kaldıgı yaştadır. Beden yaşlanır, ama ruh yaşlanmaz.
Doğum günün kutlu olsun 😇
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nice güzel yaşların olsun.
30 çok güzel bir yaş. Artık gereksiz tüm egolar geride kalacak, çocukça şeyleri takmayı bırakıp daha çok mutlu olduğun şeylere odaklanacaksın ve hala çok çıtır olacaksın! :) Nefis bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar kadınlar için 30 yaş şunu ifade ediyor;
30 yaşından sonra kadınların yumurtaları omlet olmaya başlayacağı için biran önce beta bir erkek bulup onunla evlenme derdine düşeceksiniz. Bunlar hormonal gerçeklerdir. Gerçekler acıdır kusura bakmayın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErken 30 olmuşsun. Benim daha 4 ayım var. Doğum günün kutlu olsun
14 Yorumla- +1 yıl
Ne değişecek ki? Sonunda 30 olacağım ya 😂😂
- +1 yıl
Ben yıllardır ağırım zaten😊 O yaş meselesi değil, hayat tecrübesi. Erken yaşlandık 😅
+1 yılMutlu yıllar. 30 yaş küçükken çok büyük bir yaş gibi gelse de insanın tam gençliğini yaşayacağı çağdır. Sizin de mutlu ve huzurlu bir döneminiz olması dileğiyle🌺🌺
20 Yorumla
+1 yılÇocukken 20 yaş üstü çok büyük görünürdü. Genç olduk 30lular olgun gelmeye başladı. Şimdi 35 oldum hala liseliler abla diyince zoruma gidiyor😅😖 umarım 40 yaşıma gelincede hala genç hissederim
20 YorumlaBilmem ben 24 üm 30 pek de uzak olmayan bir geleceği ifade ediyor. Ve muhtemelen 30 larımda hayata veda edeceğim. Öyle gibi görünüyor. Umarım ger ne istiyorsan elde ettiğin bir ömrün olur.
06 Yorumla- +1 yıl
İnsanı yaşatan mutluluklar, küçük anlar, bu gibi şeylerin temeli umuttur. Umudunu neşesini kaybetmiş biri fazla uzun yaşamaz. Bir amacı ya da aidiyet arzusu olmaz. Kendiye gereğinden fazla baş başa kalan insanın kendinden sıkılması ve yaşamına son vermesi kaçınılmazdır. Ben vermesem bile alışkanlıklarımdan biri verecektir.
- +1 yıl
Beni uzaktan yakından tanımayan veya alakası olmayan anonim birinin bile bu kadar düşünceli olması ruhuma ilaç gibi geldi. Gerçekten teşekkür ederim. Ama netice de bir manası olmayan üç günlük ömrümüze bir değer biçmeye çalışmanın da bir faydası yok. Gittiği yere kadar yaşayacağız.
- +1 yıl
Hiç oyle düşünmeyin. Ben de bir cok kez hayatina son vermeyi ne yazikki denemiş, istemiş biri olarak size en başta söyleyebileceğim şey, bu hayata bir iz birakmadan asla gitmeyin. Ve inanin ki hayati kendiniz icin yasanilir kilmak sizin elinizde. Ben bir sene oncesinde anladim ki, anneniz, kardesiniz, esiniz kim olursa olsun size iyi gelmeyen herkesi onceliklerinizden cikarmak gerekiyormuş. Belki bunu cok daha once yapsam Şu an stres kaynakli sahip oldugum hic bir hastaligim benimle olmayacakti. Ayrica onceleri cok kalabalik bir cevrem varken, gercekten ihtiyac duydugum anda herkes kayboldu. Ben ekmek alamadigim gun, kendim ekmek yapmayı ogrendim, ekmek yerine baska seyler hazirlayabilecegimi en ufak seyi degerlendirmeyi ogrendim. Yani demem o ki, olmayan herseyden kendinize bir ders çıkarıp, yolunuza oyle devam edin. Daha guclu bir SİZ olursunuz. Ve inanin hayata bir defa geliyorken, bos seylere can sıkmak gerçekten yersiz..
- Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBende 6 gün önce 31. yaşımı kutladım 30 dan sonraki yaşları kabul etmiyorm sadece kimlikteki sayılardan ibraret artık benim için... Henüz kabullenmiyor da olabilirim bilmiyorum 😅😊😊
Sana da sağlıklı yaşlar 😊😊
00 Yorumla Henligimizde bir arkadasimizin babası 40 lı yaslardaydi. Olduğumuz cafe ye gelmişti.
Ne işi var oğlum babanın burada adam ölecek yasa geldi cafe de ne işi var dedigimdeki yaşından daha büyüğüm şimdi. Hala da genciz00 YorumlaCokta ozellestirmemek lazim, diger yillar gibi cabucak alisiyorsun ama kadinlar 30 dan sonra leopar desenli kiyafetlere ilgi gosterip cinsel yondende muthis bi sıçrama yaşıyor. Yeni yaşın güzellikler getirsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu huzurlu yillar
kadın erkek insanın hayatının en guzel yılları 30 lu yaslardır
kadınlada ekstra guzel olur cunku kadinin kendini vucudunu cevresini hayatı anladığı yıllardir
kesinlikle seviceksin.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş sendromundayım körük gibi olan ciğerlerim bu aralar eski performansinda değil. Geçte olsa o sendromu yaşıyorum çok kötü bir şey :(( gerçi koronadan dolayı olabilir mi? Bak şimdi kafam karıştı.
00 Yorumla Doğumgünün kutlu olsun😊 evet dışardan bakınca 30 yaş oo artık bayag büyüdün gençlikten orta yaşa geldin gibi bı algı var ama derler ya insan hissettiği yastadır bende 30um ama hiç 30gibi hissetmiyorum diğerlerinden bı farkı yok yani 😂😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılGençliğin bitişinin resmileştiği gün oldu sanki benim için 30. yaş günüm 😊 artık erişkin bireyler olarak yolumuza devam etmek durumundayız, hakkımızda hayırlısı olsun 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Hayat yolculuğumuzu et pişme derecelerine göre sıralayacak olursak bence 30 lar; Medıum yani orta pişmiş olarak nitelendirilebilir :):D
+1 yılDüşününce kötü hissediyorum. Yaşlanacağım için değil o yaşta da yine bu soru işaretleriyle gezersem diye. Çok yoruldum sorularıma cevap bulamamaktan..
10 Yorumla
+1 yıl30 büyük bir yaş değil hem önemli olan sağlıklı ve mutlu olmak. Yaş sayılardan ibaret. Doğum gününüz kutlu olsun.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/2dsFIGR4Y54biz seni 28 biliyorduk 🤣🤣
00 Yorumla İyiki doğdun canözüm nice mutlu huzurlu gunler seninle olsun.
00 YorumlaŞaka gibi ama gerçek insanı olgunlastiriyor 10 sene önceki düşüncelerim yok mesela veya 26 da düşündüğümü düşünmüyorum
Ve evlenme vaktim gelmiş birini bulursam
00 Yorumla
+1 yılEn Güzel yaş 🤩
Bir Kadının en tehlikeli Zamanı Otuzundan sonrası..
Hem Hala Genç ve Güzeldir, hem de bir Aptal değildir artık 😘
Doğum günün kutlu olsun 🎊00 YorumlaBende bikaç ay sonra 31 olcam açıkçası hayatında aynı şeyleri yapmaya devam edersen bi ok değişmiyo ama 30larını farklı yaşamaya karar verenler için güzel mesela benim 27 31 arası aynı gidiyo
00 Yorumla
+1 yılHer yaşın kendine göre bir güzelliği var. Bende 30 olmaktan korkuyordum daha olmadım ama 30 da olmak istiyorum 40 da 50 de her yaşım benim kabulümdür. Doğum günün kutlu olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun. Büuük bir yaş değil, 30 yaş altı gözünde büyütüyor. Diğer yaşların çoğu da öyle. Zaten evlenme yaşı ortalaması 28-29 çok eskiden 24-25'di daha eskiden 20 idi.
00 Yorumla Yaşını sorduklarında aklın hala 20 li yaşları söylemeye çalışacak.
bir süre sonra hayatın yarısını geldiğini düşüneceksin.
En garibide 30 yaşından sınra yaşların bi anlamı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılNice senelere, kapak fotoğrafı dikkatimi çekti ne acı değil mi ormanlarımız canlılarımız yok oluyor her yaz ☹️ Allah o ormanları yakanları beter etsin inşallah
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun yıllar çok çabuk geçiyor bence 30 yaş hiç yaşlı falan değil 30'lu yaşlar insanın altın çağıdır insanın olgunlaştığı ve en verimli yaşlardır ama 30'lu yaşlarda olup da benim gibi hayatta hiçbir şey yolunda değilse bu kötü
00 YorumlaOlgunluk basamaklarında salın canısı güzel mertebe , kaç kişi geldi geçti gönlümüzün çatısında çatırdamaya …
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski ataların max 4 yıl sonra ölmüş oluyordu. Yani max ömür 34 yaştı. doğal yaşam ömrünün sonuna gelmektesin... Bundan sonra ki her yaşıyıcağın yıl için bilim adamlarına , mühendislere ve sağlık çalışanlarına teşekkür edebilirsin.
10 Yorumla30 çok büyük falan gelirdi, şimdi öyle gelmiyor bana. Bir şey ifade etmiyor, normal yaş işte.
20 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun. 30 deyince an itibariyle 4 yıl öncesini ifade ediyor. İyi kötü diyemem. Belki diyorum sadece.
00 YorumlaDoğum gûnün kutlu olsun şampiyon, 40 da yakın hemen gelecek ona göre al tedbirini dolu dolu yaşa hayatı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 rakamını kendimde duyunca çok şaşırmış aynada kendime bakmıştım ve hala gençtim, hala enerjiktim, oysaki 30 demek bana yaşlanmak gibi gelirdi.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Valla bildigin 40 ta emekli olup calismak zorunda kalmadan yasamak istiyom bende bu hissi uyandiriyo Şu an
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş kadınların seçiciliğinin sona erdiği erkeler için ise seçme özgürlüğünün başladığı bir yaş başlangıcı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılMutlu yıllar..
Umarım ömrün hep güzel ve mutlu olur.. Bizim gibi kötü olmaz insallah ! Kendine her zaman iyi bak sevgiler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nice sağlıklı mutlu yıllara. 30 olduğumda ne oluyoruz be demiştim :D şu an 32'ye çok az kaldı
00 Yorumla
+1 yılzamanında 30a nasıl geldiğimi anlamamıştım bile sonrasında bir bakmışım 40 olmuşum çok hızlı geçiyo zaman
00 Yorumla30 yaş kendini tanıdığın kendi kararını alabildiğin öz güveninin tavan olduğu bir yaş bence tabi ziyan edilmediği sürece
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Zaman hızla akıp gidiyor, yapıcak bişey yok, geçen ay bende 30 oldum, 20 li yaşlara veda ettim :) mutlu yıllar bu arada :))
00 Yorumla
+1 yılHem 30'um , hem bekarım, sevenimizde yok , sap gibi dolaşmaya devam, bu senede bekar gezelim 😁
00 Yorumla
+1 yılYaşlanmışsın be... Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🥳🥳 Gayet iyi bi yaş 30 ben de görebilirim ins o yaşları 😂
00 Yorumla
+1 yılOlgunluk dönemlerine girişi ifade ediyor. Kötü hissetmedim, hissetmiyorum da hayatı olabildiğince dolu yaşamaya çalışıyorum.
00 YorumlaYeni yaşın kutlu olsun nice senelere. Ama bu işte bir yanlışlık var. Sen nasıl 30 sun. Böyle 30 olmaz.😂
00 Yorumla
+1 yılBir kadının en güzel yaşı👍 Vücudunun tam şekle girdiği zaman. Nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte 👏👏👏👏👏
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere. :)
30 yaşa geldiğimde zamanın çok hızlı aktığını hissederim sanırım.00 YorumlaBugün bir arkadaşımın doğum günüydü. O da 32 oldu çiçek falan gönderip kutlamıştım. Sanada mutlu yıllar diliyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden oldun ki ne gerek vardı birde kutlama yapmışsın 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
🤣 Ben 30u kutlayana kızdım
- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yıldoğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara bu arada bende iki ay önce 38 oldum nasıl 38 oldum diye düşünüp dururum
00 Yorumla - Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne