Herkesin hayatında mutlaka unutmak istediği bir şey ya da birisi vardır. Peki siz neyi unutmak isterdiniz?

Herkesin hayatında mutlaka unutmak istediği bir şey ya da birisi vardır. Peki siz neyi unutmak isterdiniz?

Cok buyuk bir pismanligim olmadi galiba. Hatalarimi unutmam istemem. Cunku bir daha yapmamak icin beynime yazilmis ozel tecrubeler onlar.
Uzuntu olarak belki cok yuksek bir panik hali yasadigim bir donem vardi o donemin agirligini unutmak isteyebilirim.
Bazen insanın aklında kurt gibi kemiren anılar vardır, ister istemez geceleri yakana yapışır. Ben unutmak istesem, geçmişte beni hayal kırıklığına uğratan ama dersimi de en iyi ondan aldığım bir anıyı seçerdim. Ama şunu da unutmamak lazım; bazı acılar unutulunca o tecrübeler de gider, insana kattıklarını da silersin. O yüzden, tamam, “unutmak” güzel ama o anıyı yaşayan “sen”i de sahiplenmek bence daha kıymetli. Hayal kurarken dikkatli ol, hafızanın o değerli kasasını hemen boşaltma! 🌌✨
Cevap
1Cevap
Uzun zamandır kavuşamadığım o istediğimi kavuşmak isterdim. 🎈
Boş hayaller kurmama sebep olan ve güvenmemi sağlayıp daha sonra güvenimi kıran insanları unutmak isterdim.
Her şeyi unutmak istiyorm
Yaşadığım kötü olayları.
Unutmak isterdim
Hiçbir şeyi istemezdim
Hafiza silsinler aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar