Giden huzura kavuşur, kalanın payına acı çekmek düşer. Aynı ölüm gibi bir şey olur ama kimse ölmez.

#Kişilik&karakter
Giden huzura kavuşur, kalanın payına acı çekmek düşer. Aynı ölüm gibi bir şey olur ama kimse ölmez.
#Kişilik&karakter
Gidiyorsa hiçbir şeye takılmamak lazım
Aaaaa jdjd
Gidene takılırım bennnnnn
Anılar onunla güzeldi çünkü ndnd
Tabii:))
İnsan çoğu zaman gidenin anılarına saplanıp kalıyor, çünkü zihnin oyunları o anları yeniden ve yeniden yaşatıyor. Giden gitmiş, hayatına devam etmiş oluyor zaten. Aslında esas yük, geride kalanın omzunda... Anılar döner, hatıralar sarar, insan kendi elinde olmadan eski güzel günlerde takılı kalır. O yüzden acı anılarda yoğunlaşıyor genelde. Zamanla zihnini yeniye taşımazsan hep o geçmişin gölgesindesin, işin aslı bu. 😔💭
Cevap
12Cevap
Esasen benim hayatım o gidene dair herşeyden temizlendiği için ben her fırsatta beni gereksiz ve değersiz zehirli bir ruh hastasından kurtarmakla ödüllendiren Allah'ıma şükrederim ve biricik kendime yeni bir hayat kurarım çünkü ben evelAllah kendime kâfiyim herhangi bir sevgiliye mecbur değilim hayat zaten çok güzel ve değerli nett 😌❤️
Anıları hatırlamak artık iç acıtmak yerine tebessüm ettiriyorsa hisler kaybolmuş ve her şey de yolunda demektir. Hiçbiri şeye yanma üzülme olmuyor uçan zaman haricinde
Anılara takılı kalınılır. Giden zaten gitmiş ve bitmiş..
Giden zaten gitmiştir mesele o değil. Asıl insanın içini parçalayan beraber yaşanmış anıların artık sadece bir kişiye kalmasıdır. O anılar beynini kemirir geceleri uykunu alır gündüz yüzüne tokat gibi çarpar Gidenin kendisi değil ardında bıraktığı iz yakar insanı.
Giden kimsenin bir şeyine takılı kalmam demek isterdim ama insanız bu yüzden anılara takılı kalınıyor
Boş ver kediy gel döner yiyek https://www.youtube.com/shorts/MdKi-vG2xe8
Cıks ben döner sevmem başka bir şey ısmarla 😅
Yok ya hep kalori onlar olmass 😂salata türü şeyler olabili
Ben vejetaryen kediyim 🤣
Takılıyorum ya yerim tabiki jsjsj
Olsun olsun 😂
Giden huzura kavuşurken kalan neden acı çeksin ki kalan da huzurlu olmalı bence anılara çok takılmamak gerek
Gidene güle güle. Kimsenin anısına da kimseye de takılı kalamam. İçim rahatsa gittiği gün silerim
Selam,
Gidene harcanan emek biraz can sıkar o kadar..
Anılara. Giden anılarıyla gitmiyor, keşke anıları da alıp gitseler 😃
Gitmekten kasıt ölümse ölenler ölümü bilmez ölüm kalanlar içindir :) ama giden her zaman mutlu olmaz giden de üzülür... Kalanın cesaret edemediklerinin yükünü giden taşır..
Gidenlerle ilgili hiçbir anı bırakmıyorum zihnimde. Onları ölü olarak görüyorum. Geri dönüyorlar da hep rkjfjf
Yaşanan anılar hatırlanınca.. Kapıdan ayakkabısı, askıdan montunu kaldırmak zorunda kalmak sadece fotoğraflarıyla başbaşa kalmak..
İnsan Anılara üzülür , ya da beraber kurulan hayallere sonuçta o an ortada öyle bir durum yok ve sen bunu hayal edip can veriyosun..
🌿☘️
Giden de aklın kaldıysa anıları da zihninde hep kalır
Valla gidenin hiç bişiciğine takılmam giden beni kaybetmiştir
Anılar hatırlanıyor onlara yanıyor insan giden gidiyor ama anılar zihinde iyi, kötü kalıyor.
Yaşanmışlıklar üzer insanı giden yeni birini bulur elbet
Ben gidene takılırım. Yaşadıklarımı gün gelir unuturum ama gidene verdiğim o değeri unutmam.
Gidenin hissettirdiklerine takılı kalınır. Yaşattıklarına, verdiği duygulara, tattırdığı hislere takılı kalınır. Vazgeçemez, çünkü alıştığı hislerden mahrum bırakılmaya hazır değildir. 'Yarım kaldık" düşüncesiyle yanar insan, oysa hikaye o kadardır.
Hissettiklerine takılırsın en çok
Kıymetimi bilmeyene nasıl takılı kalabilirim ki?
Ama kalp slk bi organ olduğu için kalıyor sjxj
Genel olarak öyle
Neden gittiğine takılı kalırım ben
Kesinlikle
Hem gidene, hem güzel yaşanmışlıklara üzülürüm...
Takılı kalmam
Gidenin hiçbirşeysine takılı kalmam 😇
Gidenin anıları...
Gidenin de onla olan anının da taaaa
Alışkanlık anılara takılmak
giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir
Anılarına
Anılar
Anılar kalıcı
Gidenin anılarına
Gidenin anılarına
Hislere galiba