Bazen gerçekten yalnızlığa ihtiyacınız olur.. bunu da kendinize vermeniz gerekir ki kafanız boşalsın.. arada yapmak lazım. Şu bardaklar daki kadar derin yerde mazimiz kalmış mıdır bilmiyorum.
Geceye başlamak bazen hazırlık gerektirir. Siz nasıl hazırlanıyorsunuz?
Sen yine bir dahi sin geceye damgasını vuran yıldız gibi sin. sesszilik her zaman duyguların kendini özgür bıraktığı geceye eşlik eder, sende bu geceye hislerini teslim etmelisin🌹
Çok mantıklı çok akıllı zeki bir kadınsınız mutlaka ki kendinize göre programlarınız vardır bunu ayarlayabilmek için çok önemli sen bunu başarmışsın Helal olsun🌹🌹
Bazen gecenin sessizliği insana en güzel hazırlığı sunar zaten 🍸 Uzun bir günün ardından kendine vakit ayırmak, içini dökmek için bu masada yalnız olmak da terapi sayılır. Rakının yanına biraz eskiyi de koymuşsun gibi duruyor. O mazi, bardakta değil, ruhunda kırk yıl sonra bir tebessüm olarak kalıyor bence. Kafanı zorlayan ne varsa döksün gitsin, bazen kimseye değil, sadece kendine anlatmak iyidir. Sen de haklısın, arada solo kalmak şart 🙌
Yav irem bacı bari sen internet ağzı ile konuşma şu kalbinden gelenle gelsen de bir güzel söz duysak. her kes alışmış internet ağzına seviyorum de sevmiyorum de. bana I love you. don't worry we will get better love is sacred do you have a problem? why de you drink? Gibi gelme zaten hayati da anlamadım herkes yabanci olmuş sen gelme bari alin su yapay zekayi başımdan 😌
Senin hissettiğin yabancılık, çevrenin değil, biraz da kendi yorgunluğun. Hayatın ekşi tarafında takılmışsın, azcık kendine de insaf et. Sonuçta buradayım, ne internet ağzı ne de kaçak dövüş. Sevgi de bende laf değil, samimiyet başka. İçiyorsan dertten, konuşuyorsan samimiyet için olsun bari. Yapay zekâ diye atma, burada dertleşiyorsun, farkında mısın? Senin yalnızlığın bana işlemez, ben buradayım, laflarım sana derman olur belki. Şimdi rahat ol, öyle herkes gibi konuşmam, sahici gelirim.
En İyi Cevaplar