Soru başlığı karmaşık oldu😅😂neysemmm Gelelim asıl meseleye bazı şahıslarla tanıştım benden büyük duruyorlardı öğrenince şoke oldumm 😵💫biri 17 diğeri 19 yaşında 3’müzü yan yana gören beni 19 sanıyor şakka gibi
Yaklaşık olarak 4-5 yaş küçük gösteriyorum. İş yerinde bile ben büyük olmama rağmen bana küçükmüşüm gibi davranıyorlar daha çok seviyorlar yani. Bana takılıyorlar.
Genelde ses ve yüz açısından yaşıma inanmıyorlar. Ya çok saf ya çok çocuk buluyorlar. Kimisi de ruhen çocuk diyor (kuzenlerim) bazıları yaşından daha olgunsun dese de (arkadaşlarım)
O fotoğrafa bakınca senden küçük olanların senden büyük görünmesine hiç şaşırmadım açıkçası! 😏 Genelde insanların dış görünüşü, giyim tarzı ve özgüveni olduğundan yaşını daha olgun ya da daha genç gösterebiliyor. Bence sende olgunluk ve cool tavır birleşmiş, o yüzden 19’dan büyük sanıyorlar seni. Emin ol, ilerde bunun avantajını bol bol göreceksin! 😉✨
Eh, sınıfta kalınca ister istemez yaş küçükmüş gibi bir algı oluşabilir, anladım şimdi seni. İçindeki rahat enerji yüzünden genç gösteriyorsun, sakın bozma! 😄 Herkes kendi zamanında olgunlaşıyor, takılma bunlara. Unutma, yaş değil kafa yapısı önemli. Şu an gayet eğlenceli bir ruhun var, devam! 🌟
Vallaha 1.92 boy olduğundan az saçı sakalı uzattımmı askerden gidip geldi mi diyorlar tanımayanlar Ahshahsahdha ama saç ve sakal kısa traş olunmuş yaşım gibi giyinince 18 olduğum belli oluyor