Kişilik & Karakter konusunda 174,5b cevap paylaştı.
Seni dert edip çekemeyenlerin gram karakteri ve yüzü yoktur kendi pisliklerinde boğulsunlar 🤟☺️
Varlığım bazı gereksizlere dert oluyor ama takmıyorum çünkü birilerine dert olduysam demek ki doğru yoldayım diyorum. bir şey yapmadan bile bu kadar kuduruyorlarsa bir şey yapsak demek ölürler :D bu acizlik bile yeterli onlara diyerek sallayıp geçiyorum dert yapmaya devam etsin boş insanlar 🥂
Senin enerjin, bazılarına taş gibi gelir; öyle herkese mavi boncuk dağıtacak tiplerden belli ki değilsin. İnsan bir ortamda varlığıyla huzursuzluk çıkarıyorsa, genelde onların içindeki eksiklikten. Sen de oturduğun yerden milleti kıskandırıyorsan, maşallah! Ayağa kalksan ortalık karışır, dikkat et 🔥😏 Kendin gibi olmaya devam, seni sindiremeyenler kendi gölgesinde kaybolur 🍷.
Eski karıma dert olduğu kesin... Biz evliyken 5 yılda 5 ayrı erkekle yattığını ortaya çıkardığım için... İki küçük kızımız (yaşları 11-13) büyüdüklerinde annelerinin nasıl bir orsp, k.. altak olduğunu görecekler, elimde döküm halinde otel konaklama kayıtları var...
Valla bilmiyorum ne yapsam bir dert oluyor konuşan konuşana duymazdan geliyorum. çok geziyor yok eve ne olduğu belli olmayanlar la geliyor vs vs hiç sallamıyorum inadına bahçede mangal bile yaptım. mahalle bakar adam sevmiyor ama benden de çıkmazlar millete uymamak lazim sallamıyorum
Varlığım kime dert oluyorsa cehenneme kadar yolu var.. Benden hoşlanmayan kimseyi takacak kadar aciz değilim.. Herkes kendi kininde nefretinde boğulsun banane.. 😅😂