♾️ Dünyayı ya da insanları ne kadar umursuyorsunuz, veya şu sıralar en çok umursadığınız şeyler neler/kim?

Hiç umurumda değil
Hala bazı şeyleri umursuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Dünyayı ya da insanları ne kadar umursuyorsunuz, veya şu sıralar en çok umursadığınız şeyler neler/kim?

Bazı şeyler zihnimi rehin aldı, onları umursamak zorundayım lakin umursamak da istemiyorum, bazen sıkışmış gibi hissediyorum kendimi, kaçıp gidesim geliyor, her şey üstüme geliyor sanki lakin kalıp mücadele etmeye devam, kaçıp gitmek bazen çözüm olmuyor. Tüm seslerden kurtulmaya ve tamamen kendimle kalmaya öyle çok ihtiyacım var ki, her şeyi değil lakin bazı şeyleri umursuyorum, en son dün umursamadım lakin onda dahi dinlendikten sonra eski halime dönüp umursamak mecburiyetinde kaldım, sahiden hiçbir şeyi umursamayan insanlar var mı, şayet hiçbir şeyi umursamayarak bahtiyar oluyorlar mı, bunu çok merak ediyorum.
Dünyada evet zor ötesi bir süreç yaşıyoruz. Bir başlasak üzülmenin ve kahrolmanın, tükenişlerin sonu gelmez. Yine de bence tükenmek kolay olanı tercih etmektir. Benim için en başta kendim, sevdiğim değerli bir iki insan ve sonrasında tüm dünya umursanmaya değer, çünkü bence son âna dek bir çözüm bulmanın peşindeyim bunun için mücadele etmek bile herşeyden vazgeçmekten daha diri tutuyor beni. Bu sebeple mesela dünyanın en ucunda yaşananlar da, başımın ucunda yaşananlar da mühim benim için. En azından kendi adıma nasıl bir çözüm katkım olur diye düşünüyorum her gün. Ben inanıyorum ki ben inatla iyiliğe inanırsam en azından ben durduğum yerden iyilik ve umut yayabilirim, bu duygu beni de mutlu yapar☺️🍀🗝️❤️
😃🍀🗝️❤️
:D <3
Gerektiği kadar umurumda. Gereksiz şeylere aldırış etmem. Ancak dünya yansa da umurumda olmaz gibi bir yapıya sahip değilim. Duyarlı ve güler yüzlü olmaya çalışırım insanlara karşı.
Hala bazı şeyleri umursuyorum aslında kendimle alakalı. İnsanlar umrumda değil o ayrı bir konu.
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim bunlar son eigler abla bir süre yeni soru sormam belki de :D ✌️🥳
Neden, noldu?
Siteden sıkıldım biraz da, görüş atarım muhtemelen sadece abla 😊
Eğlenmeye geldiği yerden sıkılır mı insan 😌
Sıkılmaz dimi ☺️ modda olamıyorum oda sıkıyor biraz 😞
Mod olmaya mı çalışıyorsun? ☺️ pes etme devam et
Tabi ki de ☺️
Cevap
22Cevap
Ben aşırı derece vurdumduymaz biriyim. Her şeyi ve herkesi gerektiği kadar umursarım. Kendimi yormuyorum artık.
Kendi hayatım söz konusu olduğunda her şey umurumda olabilir..
💐🤗
💐😊
Normalde çok duyarlı bir insanım herşeye karşı hayatımda da hep öyle olmaya çalıştım ama artık yaşadıklarımdan dolayı hiç umursamıyor gibiyim son zamanlarda umursamama da sebep olan nadir sebepler kaldı artık...
Bazı şeyler umrumda ama her şey de değil bazı insanlar mesela umrumda değil ben kendi hayatımı umursuyorum.
İlgimi kaybetmeye başladım çoğu seye karşı, ayatima azcık renk katmak. icin arada buraya takılıyorum
Olması gerektiği kadar umrumda. Belki biraz daha az önemsiyor olabilirim hayatı. Bu zamana kadar önemsedik de ne değişti hayatımızda...
Hala Allahinn onu aracı kılması ile hayattayım nefes alıyorum, kul olabiliyorum...
Cok umrumda.
Hala umrumuz da, çünkü üzerinde bulunduğumuz gezegen zaten kimsenin umrunda olmasa bu şekilde de kalmazdık sanıyorum
Kendi mutluluğum dışında hiç bir şeyi umursamıyorum çünkü başka bir şeye değer vermenin bir anlamı olmadığını anladım.
Çevreyi, doğayı, tükenebilir kaynakları dikkatlice ve temiz kullanmaya ayrıca boş yere ziyan etmemeye çalışıyorum.
Çokta umurumda değil, ben öbür dünyayı daha çok düşünüyorum, o, daha önemli. İnsanlar ise hep umurumda
Dünyayı pek sevmiyorum ama umursayıp umursamadığım hakkında bir fikrim yok.
Önemsemiyorum ama herkesten daha kuralcıyım.
Sadece olması gereken kadar umurumda
Kendimi umursarım. Bu yüzden dünyada umurumda.
Sevdiklerim umrumda
Dünya değilde bu yolculukta bu süre bitene kadar kendimize neyi kattığımız insan ilişkilerimiz benim cok umrumda
Dünya gram umrumda değil
Umursayacak bir hayat ya da dünya da yok zaten
Hiç umrumda değil
Dünyada yaşıyorum ve dünyayı önemsiyorum✌🏻
şu an filistini çok umursuyorum üzülüyorum
hala bazı şeyleri umursuyorum
umurumda tabii ki 2 saniye falan
Fazla değil aşko
Dogrusu hiç birseyı önemsemyorum
Ben cenneti kazaniyim yeter
Bazı şeyleri hâlâ umursuyorum
Kimse kimsenin umurunda değil Barış
Kimseyi umursamıyorum benim derdim bana yeter.
Umursama çagı kapandı. 😀
Dünya mı? O da ne? Kafasındayım.
Saldım artık akışına bırakmak daha iyi
Gamsız değilim
Dünya hala umrumda çünkü hala yaşıyorum
Hiç umrumda degil artik
Kendim dışında umurumda değil valla
Pekte umrumda diğil
Zerre umrumda değil.
Hiiiiç umrumda değil
Çok umrumda
Sifir takmiyom valla