Bu olaya karşı tutumum ne olmalı?

Takılıuorduk bir çocukla ama tam ortam * benimde ilkim olacaktı. Neyse gittim dün basta ayak yaptı işte ilkin olucam bunun vebalini almak istemiyorum falan dedi. Neyse sonra sohbet ettik falan bir şekilde ilkim oldu. Biliyordu da bu arada daha önceden. Ben çok bir verim alamadım ama canım acıdığından neyse ben hazırlanıp çıkıyordum o sıra dedimki instagramdan falan çıkartabilirsin. Dedi ki çıkartmayacağım falan bir sey demeden gittim. O konuşma esnasında sende arkadasımla konusmussun dedi bana bende dedim ben senin arkadaşınla niye konusuyım 1,5 yıl öncr falandı bu arada sadece iki satır nasılsın falan diye konustuk bitti. Sonra olay gerçekleşti. Yani eve kadar çağırıp yok bunun vebalini alamıyorum demesi saçma geldi bana çünkü öncesinde de konustuk ondan bi beklentim yoktu. Sonra yapmasıda garipti anlayamadım o sırada derdi neydi yani. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım.

Güncellemeler
1 yıl
Bu çocuk takiptende çıkartmadı yazar mı geri. Ki ben söylemiştim çıkartabilirsin her yerden beni diye ama çıkartmayacağını söyledi.
Bu olaya karşı tutumum ne olmalı?