Mesela bir erkek gördüm instada. Birbirlerine şeylerini göstermüşler abuuu 😂😂🙈🙈
yapıyor musunuz böyle şeyler doğru söyleyinnn 😂😂😂
Mesela bir erkek gördüm instada. Birbirlerine şeylerini göstermüşler abuuu 😂😂🙈🙈
yapıyor musunuz böyle şeyler doğru söyleyinnn 😂😂😂
Arkadaşima geldim. Gözluk almış 7 bine onu konustuk. Klima taktırmış. 50 binlik olmuş. Rusya'da sevgilisi vardı. Onun yanina gitmişti. Paraşüt atlayışları derken 200 de öyle gitmiş. Sonra atlayışları konuştuk. extrem
Sporları , gırgır yaptık. Yola ailesine çıktı. Bende ütü yapıyorum gomleklerimi ütüluyordum , biraz ekonomi dinlerken birazda buraya bakıyorum işte
Hamarat erkek 😂
Erkeklerde mahrem algısı var, senin gibi hemcinsiyle duşa girip, kucak kucağa oturup, aynı yatakta uyuyup, birbirine aşkım deyip, yan yana daldâşak soyunmaz yavrum. Bakış açını değiştir
He he var. Kaç erkek söyledi
Yorumlarda da var
Birbirinizi bir dürtmediğibiz kaldı
Sen bayağı şaşırmış gibisin, yüzünden belli olmuş zaten 😅 Erkekler arasında mevzu dönüyorsa bazen gerçekten saçma sapan yerlere varabiliyor, yeri gelir futbol, yeri gelir iş, havadan sudan derken arada öyle ilginç paylaşmalar da olabiliyor. Ama abartıldığı kadar her ortamda kendi “şeylerini” paylaşmıyorlar, bunu yapan da azınlıkta. Herkes öyle özgür olmuyor yani, ciddi bir samimiyet gerekiyor. Ama kızlar gibi arada geyik muhabbeti yapmaları gayet normal 🕺
Cevap
12Cevap
%90 muhabbet araba, araba tamiri, usta/servis paylaşımı hakkında oluyor. Geri kalan %10 ise bambaşka bir evren, seni şöyle s'krim, seni böyle dom'altırım.
Erkeğe neden şöyle şey ederim diye şaka yapıyonuz ki? Gay duyguşarınızı böyle mi bastırıyorsunuz
Niye aşağılama çabasına giriyorsun ki? Biz cinselliği kadınlar gibi fobi olarak görmediğimiz için şakasını yapmakta bir sorun görmüyoruz. Konunun eşcinsellik ile hiçbir ilgisi yok.
buna benzer muhabbet
Lan gardas zengin biri sana 10 milyon dolar verse verirrmisin
Hhaha hepside veririm diyo dimi
Yok emmo ben 1 liraya okeyim dio
Futbol siyaset devlet işleri ha bide saatlerce zengin olmak için iş kurulup iş batırılır
O dediğini 1 milyon verseler diye konuya giren gizli gayler yapıyor olabilir 😂
Yok böyle şeyler olmaz genellikle iş ve siyaset konuşuyoruz biz bazende araba
O kadar ileriye giden erkeklerin birbirilerine saygısı yok bence biraz ağırbaşlı olmak lazım
Ergenlikte yapmıştık 🙃
Şimdi goy goy
Nesini gösterdin kahsksjs
Masaya vurduk
Kiminki daha büyük diye işte 🙃 oolum siz bir birinizin memelerinizi eleştirmediniz mi?
Karı kız futbol siyaset %90 bu olur genelde
Genelde futbol arabalar hobiler konuşulur
Hahaha çok komik durum oda 😁
Yıh yani kızlar yapıyor da erkekler sanmam
Yok ya bu kadar da değil artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?