Geneliniz cinsellik demiş ama katılmıyorum. Tamam kabul erkeklerin çoğu bu duruma düşkün ama her biri için geçerli değildir. Ben şahsen hiç konuştuğumu hatırlamıyorum. Konuşmayan arkadaşlarımda var. Tamamen dürüstlük kişiliğe dayalı bu. İnsan kendisine hakim olabilmeli. Genelde ben güncel olayları konuşurum benim çevrem hep öyledir. Gır gır şamata güncel konular filmler müzikler sosyal aktivite konusunda aklınıza ne geliyorsa onun muhabbeti döner. Her şeyin ucunuda cinselliğe bağlamayın yav allah aşkına. Her erkek öyle değildir. KArşınıza bir iki tane çıkıyor böyle genelini sapık yapıyorsunuz. Temiz adamda çıksa kötü adamda çıksa alayı sapık diyecek dereceye geliyorsunuz. Yazık yani günaha giriliyor arkadaşlar kul hakkıdır. Bunu bilin yeter.
58 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bakarsan cogu cinsellik. Arada senin gibi kadnlarla knusmasini bilen cikiyor iste
En İyi Cevaplar
genel kültürlü konuşmaları sevmezler yani bir bayan aşk giriyorsa araya oturup genel kültürle zaman geçmez sadece ikinizle ilgili konuşmaları sever yani evlilik olabilir aşkınızın gidişatı hakkında olabilir ilişkiler hakkında konuşmayı çok severler birlikteliğiniz o an içinde beraberseniz aşk dolu konuları sever doğallığı çok sever erkeğe anlatmıyım dediğiniz şeyler bazen çok hoş gelebiliyor yani sevecek insan zaten her haliyle kabul etmeli sevdiğini ben iki aşık olarak el aldım konuya :=) zaten aşk yoksa kanka gibi konuşsalarda problem yok
10 Yorumla
+1 yılŞunun altını çizeyim erkekler güzel, alımlı kadınlarla konuşmayı tercih eder. Ne yazık ki çoğunluğu dış görünüşe göre bayanlarla takılıyor, ne alaka diyenler olabilir o zaman çevrenize bakın güzel kızların etrafı erkek dolu ama güzel görmediklerini önemsemiyorlar bile. Güzel bayanlarla da bir kısmı kendini öven şeyleri konuşur kimisi siyaset kimisi genel muhabbet falan.. Ortam neye uygunsa.
00 Yorumla
+1 yılYakin arkadaslarm genelde bayanlarn bacaklari hakknda knusurlar ama benm yanmda knusulmasndan hoslanmam. Ben genelde gundemden knusurum dedikodu kacinilmaz
04 Yorumla- +1 yıl
;)
- +1 yıl
erkekler demiş, kızlar değil (: soruyu ters okumuşsun
- +1 yıl
Yorumumu anlayan anladi. Yakn arklarmdan kasit erkek arkadaslarm. Biraz daha dusunupte okumalisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılİnsanlar daha çok ilgi alanlarına giren konulardan konuşmayı sevdiğine göre bu erkekler içinde geçerli.():) Ama tabi şimdi gidipte bir kızla futbol tartışması yapmayız yani ortak ilgi alanına giren şeylerden konuşuruz.Ne demiş Mevlana- Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
10 Yorumlaerkeklerin kız olmayan ortamlarda konuştukları konular kümesi.kızlar bu kümeyi sanki kendileri yapmıyormuş gibi kınarlar fakat insan önce bir kendine bakmalıdır.erkeklerin futbol,karı kız gibi muhabbetleri onlara salak ve hatta iğrenç geliyor olabilir.sanki onların makyaj malzemelerinin avantajlarını tartıştıkları,birbirlerine yeni aldıkları kıyafetleri giyerek defileler düzenledikleri muhabbetler erkekler için çok mu mantıklı ve normaldir.
10 Yorumla
+1 yıl1-cinsellik
2-geyik muhabbeti
3-teknoloji
4-spor
5-dedikodu(her ne kadar kabul etmesekte dedikonun kralını biz yaparız:D)44 Yorumla- +1 yıl
aaa kim biz dedikodu yapmayız :D
sanırım erkekler kadınlarla açık konuşamadıkları için eften püften şeylerden bahsederler
21 Yorumla
+1 yılgeçmişten anıları konuşmak keyifli olur hep,hele ki yaş ortağı bir sohbet erbabı denk geldiyse konuş babam konuş,içtiğin çay da tatlanır,şekere gerek kalmaz
40 Yorumla
+1 yılMalesefki cogunluk cinsiyet. ama ne kdr cok ısteselerde bzıları bastırabiliyo sanırım ya da onlar sevmeyen grup :D
17 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet? Cinsellik? :D
- +1 yıl
ay of :D cinsellik yazcaktım bk ne kadar uzagımkı cinselliğe onu bıle beceremedim :D
- +1 yıl
evet balım oyle demek istedim de diyemedim =D
- +1 yıl
atsan atılmaz satsan satılmaz napalım bacım :D
- +1 yıl
guruplardan uzak durun (:
valal acıkcası ben komik eglenceli seyler konusmayı seviyorum güldürmeyi eglendirmeyi seviyorum karsımdakini o da bana ayak uydurursa of tadından yenmez =)
20 Yorumlaerkekler ister kadınlarla olsun ister erkeklerle, olmamış seyleri bir güzel olmuş gibi anlatıp su kızla sunu yaptım buna bunu yaptım vs gibi atıp tutmaya bayılırlar...
21 Yorumla- +1 yıl
(: dikkat et soru farklı. erkekler yalan söyler mi değil soru.
+1 yılGüzel sohbet iyi gözlemden ve dinlemekten geçer. Her insan farklı, eğer iyi gözlemlersen karşındaki erkeğin hangi konuları sevdiğini anlarsın, o konularda soru sor, oda sana anlatsın.
10 Yorumlagerçekten konuşacak bir kız olsun o ne isterse onu konuşurum. Ha derler yalansn kesin cinsellik istersin ama hayir kesin istemem karşımdaki kız isterse tamam istemezse başka herşey konuşurum ve eğer hoşlandığın onu dinliyorken mutlu olabileceğin biriyse başkasına göre en saçma sohbet bile onla çok anlamlı olur.
00 Yorumla
+1 yılwala biz beraber futbol oynayıp,futbol konuşuyoruz.ve ben çok pis futbol oynarım :D
15 Yorumla- +1 yıl
üzüm üzüme baka baka kararır, işte buna deniyor. (:
- +1 yıl
zevkler ve renkler tartışılmaz :) bu arada sevgilim galatasaraylı,ben fenerbahçeliyimm
- +1 yıl
en iyi seçsene
bnce kesnlkle erkeklerle eglencelı konular bı konu konusulurken espirilern tavan yapmasını ısterler konu ne olrsa olsn makara yapıp eglenmeyı ve bnde boyle bı ortam severm erkekelre her konuda gulmek eglenmek ...
00 Yorumlabebeğim seninki napdı mesaj attımı öküz..:)) erkekler cinsellik konuşmayı çok sever..
15 Yorumla- +1 yıl
(: sen biraz kasından bit tipsin gibi geldi bana.
- +1 yıl
Sendede mi ayni sorun var..biliyormusun boyle yapalim anlasalim biz onlara bir daha yazmayalim, ilgi gostermeyelim. Onlar kendiliginden zaten gelir. Kacan kovallanir derler bu gercektende oyle..ben napiyorum dayanamayip mesaji cekiyorum yok. Bundan boyle kendimi kucuk dusurmem. Gururu dinlemezsim ama artik bardak tasti balim..aynisi sanada gecerli yazmayalim :(
- +1 yıl
aynen bende mesaj yazıyorum ama o cevap bile vermiyor...tamam canım bir daha yazmayalım..bende dün mesaj attım bak hala cevap yok...bende hep dayanamayıp çekdim.birbirimize destek olalım çekmeyelim...bir daha bizi küçük düşüremesinler..bencede aynen bende sen gibi karar verdim..mal bunlar ya.
millet sadece cinsellik konuşan erkekleri görmüş hepimizi aynı sanıyorlar ama.her türlü konu konuşulur.Bu kadar düz mantık olmayın
10 Yorumla4-5 aylık bir ilişkide evlilikle ilgili hariç konu fark etmez onunla beraber konuşalım yeter :)
10 Yorumlaher konuda konuşmayı severiz, yeter ki katılımcı olsun karşı taraf..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. futbol - ticaret - siyaset :) üçüde kadınlarda yok:)
11 Yorumlakadın-erkek muhabbeti : aşk sevgi cinsellik bebek gezme tozma film vs.
erkek-erkek : para cinsellik maç playstation :)20 Yorumlakadınına göre değişir, yaşında göre değişir, ortamına göre değişir.. çok genel bir soru
20 Yorumlaherşeyi severler :) yeterki kızlar konuştursun sizleri susturabilsek çok şey yapacağız ama :)
10 Yorumla
+1 yılüç türk erkek var bir hayvan iki odun üç romantik . konuştukları konuları hep değişir genellikle erkekler kızların giynişi görünüşü
00 Yorumlakadınlarla oturup futbol konuşan kaç kişi var ki erkeklerden?
cinsellik diyorum.11 Yorumla- +1 yıl
(:kesin mi
Aşık olduğum ama harbiden aşık olduğum insanın herşeyiyle ilgili konuşuurm fakat aşık değilsem sadece ateşli muhabbetler isterim yalan yok.
00 Yorumlaseks konusu hemen her erkeğin ilgilendiği konudur lakin bilgimiz keşke isteğimiz kadar cok olsaydı..
11 Yorumla- +1 yıl
sağlık konusunda evet
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. kız arkadaslarınla yasadıgı ılıskılerı erkek ortamında anlatmayı
iğrenclık10 YorumlaMuhabbet sarıyorsa her konudan konuşurlar kanımca u_u
20 Yorumla
+1 yılBasite indirgenmiş konular, diğer türlü bir şey anlamıyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
eksi verdiğin için sağol eci kardeş
- +1 yıl
Sizi basit gordugumuzu sagladiginiz icin tesekurler. Siz oyle basit konustukca hakkinizda baska dusunuyoruz seker ;)
- +1 yıl
Kıvırma ama, senin söylediğn, 5 yaşındaki bir çocuğa, seni basit sanmasın diye ona Kuantum elektrodinamiği'nden bahsetmeye benzedi.
ben şahsen sinema ve tarih üzerine konuşmayı severim tabi ki birikimi varsa?
00 YorumlaKişiden kişiye değişir herkesin konuşmaktan hoşlandığı şey farklıdır.
00 Yorumlakonuşmak yerine bakışarak ya da dokunuşarak anlaşmayı daha çok severiz
00 Yorumla
+1 yılentel dantel adamlar genelden genel kültürden bahseder (: aşık olmaya hazır tipler ise sürekli karşısında ki konuşsun ben dinlileyim ister. aşık olan bir erkek için hiç fark etmez (: o her şeyden konuşmayı sever.
02 Yorumla- +1 yıl
ne evet öyleyim anlamadım.
sanırım en çok cinsellik konuşmayı sever ama kişiden kişiye göre değişir
10 YorumlaBen yıllardır hobim oldugu icin spor uzerine konusmayi severim
16 Yorumla- +1 yıl
gayet iyi görünüyorsun :D
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılyeni tanıştıysan cinsellikten girmek ister yok eski arkadaşsan seni dnler mutlu olacağın şeyleri söyler
00 Yorumla akılına gelebilecek bütün konuları konuşurlar spordan girerler cinsellikten çıkarlar
20 YorumlaSizin kadar detaylandırmadan her konuyu konuşuruz ;)
00 Yorumlafutbol,para,kız,araba,pes/fifa,iddaa,telefon,içki,iş aklıma gelenler bunlar
01 Yorumlanereye cekersen oraya gider .d her konu erkekler icin idealdir .d knusma istegi varsa her konuda konusur yoksa agzında kuş pişirsen konusmaz .d
10 Yorumlabu konuma göre değişir. anne ise iş-okul.. abla ise kız arkadaşları.. sevgilisi ise sex.. karısı ise çocuk. kızı ise erkekler. uzar gider..
00 Yorumlahoşlandığı kadınla herşeyi konuşabilir yeterki konuşsun onunla
10 Yorumla
+1 yılgelecekle konusmayı sevmedıklerı bellı ama :D
11 Yorumlatabiki bel alti baska ne olr
34 Yorumla- +1 yıl
genelde öyle dimi +
- +1 yıl
erkekler hepsini idam ettin san ki (:
+1 yılonu översen çok hoşuna gider ucu cinselliğe dayanan konuları da çok sever haspamlar.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık bu devirde, gençlerin yüzde doksanı +18 konuşuyor... yetişkinlerin ne konuştuğu zaten belli..
10 Yorumla
+1 yılDama düşkün bir millet olduğumuz sürece
cinsellik muhabbeti erkeklerin %80 nini hoşuna gider00 YorumlaKızına bağlı, ortak hangi noktalarımız varsa ondan konuşuruz.
00 Yorumlaherhangi bir kadının kafasının çalışabildiiği herhangi bir konu hakkında..
00 Yorumlaselam
naber
cinsellik ilişki çamaşır rengi
üzerinde ne var gibi
genelde böyle14 Yorumla
+1 yılseks konuşmayı severler emin olun sapık değilim gerçek bu
00 Yorumlagünün konusu neyse onu maç, iş, Aşk, sex, o an hangisi ön plandaysa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik aslında ama bu duyguyu bastırıp konuşmayız bazen.
00 Yorumla
+1 yılcod,pes ,kızlar, siyaset o hatlarda
10 YorumlaFantazi pozzisyon zenginliği cinseliğin dibine vuruyoruz sapıklık ruhumuzda :D
00 Yorumla
+1 yılherkesle ayrı telden :D
24 Yorumla- +1 yıl
di di
- +1 yıl
öyle makarna cocuklar var evet (:
hiç konuşmasınlar batıyorlar :D
10 YorumlaAşk
12 Yorumla- +1 yıl
güzel (:
Feci siyaset yaparım ha :-D
00 YorumlaSol Sağ çATIŞMASI Saatlerce konusurum :D
02 Yorumla- +1 yıl
Gel biz senle tartışalım
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. kadınların anlamadığı konuyu genelde..
00 Yorumla
+1 yılmeyve suyu ve süt içmek , spor sağlık :D
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler