Neredeyse 1 aydan beri giden harika bir ilişkim vardı, karşımda ki imanlı muhafazar bizim gibi Bi ailenin oğlu idi. Kötü bir çocukluk geçirmiştim bu beni kendimi hep sorgulatır ve kendimden soğutur sevgiye layık olmadığım aklımdan çıkmazdı, sonra biri geldi hayatıma ve bi an toz pembe gibi olmuştu hayatım, yani en azından öyle sanmıştım. Sonra geçmiş travmalarimiz açıldı yani geçmiş açıldı ve bende küçükken tanımadığım bir adam tarafından tecavüze uğradığımı ve bunu zor atlattigimu hatta bazen hala zorlandığımı dile getirdim, ve anlatırken midem bulandı gözlerim doldu. O gün öyle bitti ve ertesi günü bana ayrılık mesajı yazdı, çok zoruma gitti ve yine aşka tövbe ettim ve kendimi yine eski halimde kaybettim, ve kendimi yine kaybetmeye başladım. Sizce elimde olmadan yaşadığım şeyler yüzünden ben sorumlu muyum, suçlu olan kişi ben miyim?
( sevgiye layık Bi insan değildim bunu küçükken öğrenmiştim :,) hediye de almıştım veremeden elimde kaldı )
Başka küsmek yerine kendine aşık olmayı denedin mi hiç? Yani şu an kendini sevmiyorsun ve seni sevecek birilerini arıyorsun ama bu mümkün değil. Sevilmeyi neden layık olmayasın ki öncelikle bu algımı kır kendi içinde Kendini böyle gördüğün için aşırı düşük erkeklerle birlikte oluyorsun.. Şunları diyen bir erkek şükret ki hayatında yok korkunç bir mesaj. Ve dua et ki geçmişinle alakalı bir şey yaşandığı için çok büyük Bağlar kurulmadan geri dönülmeyecek adımlar atılmadan görmüşsün yüzünü. Ya ileride yaşadığın herhangi bir olay yüzünden bu duruma düşseydin? Mutlu olman gereken bir konumdasın..
Kendini çok sev birileri yüzünden bu hale geldiğine değmez biliyorum benim için demesi çok kolay ve tamam tamam deyip önüne bakabilirsin ama bir şeyleri kendi içinde kabullenip normalleştirmediğin sürece doğru kişi bulman çok zor onların senin yaranı sarmasını bekleme çünkü bunun için o yarayı da görmeleri gerek her şey arkada bırakıp önüne baktığın zaman zaten doğru kişi seni bulacaktır geçmişini bilecek ona göre yaklaşacaktır sana daha naif olmasını sağlamalı bu iz senden uzaklaşmasına sebep değil
boş ver bacım böyle birinden sana hayır gelmezdi zâten böyle bir konuda bile terk eden erkek her küçük olayda kapının yolunu tutardı geç olmadan kurtulmuşsun bu heriften yat kalkta dua et üzme sakın kendini. Suçun falan yok kendini boşuna hirpalama.
boş ver , ucuz kurtulmussun, bana her halimle saygı duymayan , destek olmayan, prenses gibi hissettirmeyen adamı ne yapayım... kadın değil miyiz , hepimiz mükemmeliz ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ sevgiyle sarılıyorum sana 🌼🌼
Ve insanlık bir kez daha kaybetti. Umudunu yitirme. İnsanların gerçek yüzünü görmek her zaman güzeldir. Seni böyle seven sen olduğun için seven illa çıkacaktır. İnsanlar yalan söyler iyi ki bitti diye dua et
Bu anlattıkların gerçekten yürek burkucu ve üzüntünü iliklerime kadar hissettim, emin ol yalnız değilsin… Böyle bir travmayı yaşamak kimseyi değersiz, eksik ya da sevilmeye layık olmayan biri yapmaz. O adamın gitmesi, onun ruhsal kapasitesinin darlığından. Sana olgunluk gösterememesi, empati kuramaması tamamen onun meselesi. Hâlâ sevgiye layık, güçlü ve kıymetli bir insansın. Hayat seni suçlu yapmaz, bu yaşadığın sana yapılan bir haksızlıktı ve senin elinde değildi. Lütfen kendine haksızlık etme. 🤍🍀 Zamanla kendi kıymetini yeniden görmen için içini biraz dinlendir, duygularına alan aç. Unutma, sevgiye layıksın.