Kekeme bir bireyle bir ilişkiye başlar mıydınız?

Arkadaşlar, selam. Öncelikle yazım yanlışları için cidden çok özür dilerim :( ama size bir şey sormam gerek... Ben ağır kekemelik yaşayan bir bireyim ve hayatımın şu ana kadarına da böyleydim hep. Yeri geldi, zorbalık gördüm veya kendimi insanlardan soyutladım bir dönem ama şu an iyiyim, sorun yok; kendimce beni seven bir çevrem var <3 Ama ben bir oğlan sevdim. Oğlan kekeme olduğumu bilmiyor ve onunla konuşmaya cidden bu yüzden aşırı geriliyorum. Yani sorum şu: Sevdiğiniz bir insan kekeme olsa, siz onu yine de sever miydiniz? Yani konuşurken belki yüzü kasılıp garip yüz şekilleri yapabiliriz, bir kelimeyi belki 10 saniyede söyleyebiliriz vb. Yani siz ne yapardınız? Onu çok merak ettim :3 Bu arada evet, konuşma terapileri aldım ama terapi hocalarım tarafından psikolojik istismara maruz kaldığım için bırakmak zorunda kaldım ve konuşmamı neredeyse daha beter etmişti.
Güncellemeler
9 ay
Selam, destek mesajları için teşekkür ederim hepiniz biriciksiniz <3 Çocukla sohbet ettik ve çocuk benim kekeme olduğumu o an öğrendi ve rahatsız olduğunu fark ettim. O yüzden sohbeti kısa tuttum. Öğrendiğime göre çocuk kekeme olduğumu bilmiyormuş, dış görünüşe ve arkadaşlarımın ona anlattıkları kadar tanımış beni. Kısa süre o ve arkadaşları için dalga malzemesi oldum. Kendimi yedirmek istemedim ama ani bir çöküş yaşadım. Yapcak bişi yok ama kötü insandan kurtulmuş olduk
Kekeme bir bireyle bir ilişkiye başlar mıydınız?