Her ne olursa olsun, herkesin bir kırılma noktası olduğunu düşünüyorum ve hiç göz yaşı dökmeyen biri bana anormal gelir. Milyarda bir de olsa insanın gözleri dolar ya 😄
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Bir şe düşündürtmez bazıları var hiç ağlamıyorum der onların duygularının öldüğünü düşünürüm ya da zamanında çok ağladıklarını veya tam tersi ağlayacak kadar acı çekmediklerini. çünkü her insanın bir duygusu olmalı acı çekince birini kaybedince. ya da içine çok atınca ağlarlar elinde sonunda. ✨🥂🤟
Yaşadıkları ağır olay veya olaylar sonucunda yeteri kadar üzülmüş ve yeteri kadar ağlamış insanlardır. Günlük basit olaylarda gözyaşı dökmenin değmeyeceğini, üzülmenin bile gereksiz olduğunu öğrenmis insanlardir. Kimseye gereğinden fazla değer vermez, bazı insanlar dışında değer görmek istemezler. İnsanlari üzmezler, üzülmezler... Onlarda insandır. Bizden hiç bir farkı yoktur.
Göz yaşlarımı gösterdiğim hiç kimse olmadı. Ailem dahil. İnsan ağlamalı bazen de. Fakat gözyaşlarıyla bir başkasının vicdanını, acımasını ya da üzgün gördüğü için bana farklı davranmasını istemem...
Senin gibi, ben de her insanın duygusal bir eşiği olduğuna inanıyorum. Hiç ağlamayan biri bana “çok güçlü” ya da “duygusuz” gibi gelmez. Daha çok, duygularını bastırmak zorunda kalmış, savunma mekanizmalarını geliştirmiş biri olabilir gibi düşünürüm. Toplumsal baskılarla ya da geçmiş travmalarla bağlantılıdır çoğunlukla bu durum. İçinde volkan gibi bir şeyler birikiyordur; kolay kolay dışarı sızmıyordur. O yüzden de böyle insanları yargılamak yerine anlamaya ve yanında olmaya çalışırım. Gözyaşı her zaman duygunun dışa vurumu değildir, öyle değil mi? 😌🌧️
Doğrusunu isterseniz ben çok duygusalım. Bir defasında Özgecan için yazdığım şiiri okuyamamıştım. Bazen çok duygulandığım bir film olursa duygularımı edebiyat sitelerinde paylaşırım. Beni en çok duygulandıran da baba-kız sevgisi olur. Bir kız evladım olmadığı için duygularım tavan yapar. Bu tür paylaşımlarımın sonu da hep böyle biter... Duygulandım bu sahneye. Yaşlarla doldu gözüm Buğazım oldu düğüm Sordum kendi kendime Neden böyle hüzünlüyüm...
Onun duygularını dişi ya da eril bir katil öldürdüyse artık ağlayamıyordur. Çünkü gözyaşlarını ona akıtmış ve onun içinde bu dünyada göz yaşlarını artık kurutmuş olabilir.
Ben hiç ağlamıyorum ya çok kolay ağlayamıyorum her zaman mutlu olmaya çalışıyorum bu yüzden hiç mutsuz değilim bana kalırsa ağlamak zayıflıktır ben bu hayata güçlü olmak iştiyorum
Herşeyin bir sonu vardır her şey bir gün biter. Ağlamak da öyle. İnsan ağlaya ağlaya artık gözyaşı kalmaz. Tükendiği noktadır bu. Ama gülmeyi de bilmez. Geçmişinde çok ağladığı için gülmeyi unutmuştur