Diğer sosyal medyalarda dolanırken bu tür yorumlara denk geliyorum 'Aldatırsa özür dilerim gerisini siz düşünün' gibi yorumlar..
Sizin düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili? : )

Diğer sosyal medyalarda dolanırken bu tür yorumlara denk geliyorum 'Aldatırsa özür dilerim gerisini siz düşünün' gibi yorumlar..
Sizin düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili? : )

evet genellikle öyle maalesef. dış görünüşten etkilendikleri için daha kolay affediyorlar aynısını çirkin biri yapsa affetmezler mesela. bu tür insanların beyinsiz olduğunu düşünüyorum. insan karaktere bakmalıdır. sırf güzel/yakışıklı diye hataları görmezden gelmek doğru değildir.
O işin makarasıdır herhalde bir ilişkinin içine girsinler o zaman göreyim onları hatta karşı cins daha albenili ise aksine üstüne daha çok düşer ve kuşku içinde dolanırlar. Kaybetme korkusu insanı zamanla yıpratır kayışın ucu kopar bir yerde.
Senin yaşındaki biri olarak çok net söylüyorum, güzellik maalesef çoğu insanda haklı haksız algısını ciddi etkiliyor! 😏 Psikolojide buna "halo etkisi" deniyor; güzel veya yakışıklı biri bir hata yaptığında, insanlar otomatik olarak ona daha olumlu yaklaşabiliyor, sanki kabahati daha ufakmış gibi geliyor. Tabii bu işin duygusal kısmı; ama özünde bu bir zayıflık, çünkü insanın karakteri dış görünüşten daha önemli. Ama gerçekçi olalım, sen de bazen birine sadece hoş diye daha toleranslı yaklaşmıyor musun? Gerçek hayatta çok sık yaşanıyor bu! 😉
Cevap
10Cevap
Alakası yok. Ki varsa bile bu da affeden insanın Karakterini (karaktersizliğini) gösterir.
Sanmıyorum ama çok severse kolay affediliyor.
Alakasi yok hatalı insan her türlü affetmem 😂😂ne yani mavi gözlü diye aldatı affedeyim mi saçmalık
Canım şu görseldeki kızı affetmeyecek erkek az shbs genelleme yapın 🥳
Senin affetmemen ne güzel 😊
Maalesef 😂
Bende affetmem 🥹😜😂
Olabilirde olmayabilirde ben hata yapıyorsam doğru yaparım genelde he affedecek etmicek umrumda olmaz o ayrı
Genele vurduğumuz zaman evet, kendi adıma konuşacak olursam fark yok.
Bence daha çok üzerine gidiyorlar yanlış yapmasada nefret edenler oluyor
Ben samimiyse affediyorum ya tip hic etkilemez
Zengin olan erkek kadınlar için geçerli o onlardan ayrılmak zordur fakirse şeytan görsün yüzünü derler
Hata yapmışsa isterse dünya güzeli olsun farketmez
Evet böyle bir şey var.
Güzellik hatayı kapatmaya yetmiyor maalesef🙄
Enayiyse affeder.
Kimse yakisikli veya guzel degil
Çok ponçik durdukları için
Evet galiba öyle
Kesinlikle bu doğru...
hatalar da bir yere kadar
özür kurtarmaz bazen.
Doğru evet ben de öyle düşünüyorum.
Tolere ediliyor evet