+1 yılTüm sorun ne biliyor musun? Sen çok romantiksin , belkide hep şiir, iltifatlar, güzel şeyler söylüyorsun. Ve bu bir zamandan sonra rutinleşiyor ve sıkıyor. Kızlara çok yüz verirsen, onlarda oluşan algı şu '' Zaten ne yaparsam yapayım, gelecek, o yüzden kafama göre '' . Tabi sen bunu anlayamazsın, hareketleri değişir, umursamaz davranır. Bir kavgada, sen haklı olsan bile bilir ki, sen alttan alacaksın, onu haklı çıkartacaksın. Yanlış. Sana tavsiyem şu, sabahları bazen kalktığında geç aynanın karşısına, ve müsaitsen de hareketli bir parça aç ve kendini izle, dans et ne bileyim bir şeyler yap. Ben çok yakışıklıyım'' de mesela. Kendini önemse. Ve hayatında hiçbir kıza ilk canım cicim aylarında '' seni seviyorum '' deme. Adı konduktan sonra da söyleme. Ki senden duymayı beklesin. Her gün her gün, özledim demek de yok. Haftada bir, arada bir iltifat. O da abartı değil, bir resim mi attı bir yere? Canım çok güzel görünüyorsun'' de geç. Uzatma. Uzatma ki beklesin senden. Sonra o söylesin sana '' sen çok odunsun '' diye. Ve böylelikle ipler senin elinde olur. Benim canım çok yandı bu romantizimden. Şimdi ise çok iyiyim. Ve son olarak hiçbir kıza gelecek ile ilgili bir şey söyleme. Gelecekte hayatımda seni istiyorum vs vs gibi. Son olarak +1 ; hayatına giren hiçbir kıza, sankide kalıcıymış gibi, ondan vazgeçemeyecekmişsin gibi davranma. Yoksa gider...
Söylediklerimi unutma kardeşim, herşey hayırlısı olsun...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Romantigin civigi olmaz.. kizlar odunlari sevdikleri icin , romantiklere civik deyip , youtunlbe da romantik videolari izleyip ah cekerler.. iki yuzludurler bu konuda.. ve evet romsntik oldugun surece ( bunu gosterdigin surece ) kaybetmeye mahkumsun.. bir kadin, senin ona sirilsiklam asik ve bagli oldugunu farkettigi an, ilginin de etkusiyle simarir ve aninda suistimal etmeye baslar.. bu, kadinin yaradilisidir.. askindan olsen bile mesafeli durup , yari ilgili ve rahat bir profil cizmelisin.. o zaman verdigin bir cicegi bile bastaci ederler , oteki turlu koca buketi cope atarlar.. bunu unutma ve mutlu ol.. rahat ve fazla umursamaz gorundugunde kiz senin dibinden ayrilmaz..
00 Yorumla
+1 yılRomantiklik bir yere kadar iyidir. Karşındakine değer verdiğini gösterir. Ama biz kızlar için tek başına bir anlam ifade etmez hatta biz kasıntındavranışlar yerine içten sıcak davranışlardan hoşlanırız. Bu yüzden kendini çok fazla kalıplara sokma :) Bir de sevdiğin kızı sahiplenmeyi bil yalnız bırakma asla destek ol koru bunlar da çok önemli bence bir ilişki için.
Bence romantikliği odunluğu bırakıp kendin ol sempatik davran. Güler yüzlü ol :) Eminim bu ların faydasını göreceksin :)
Haklısın micaz dediğimiz şey değişmesi zor ama bana sorarsan çoğu şey elimizde istersen neden olmasın :)
Umarım iyi hayırlı sevenileceğin biri ile karşılaşırsın73 Yorumla- +1 yıl
bir kalıba girdigi yok bence kendisi böyle yani romantik bir yapısı var
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılİlk önce belirteyim kendine göre birini bulabilirsin fakat asıl aşk da hiç umadığın anda karşına çıkan ve tanıdıkça aşık olduğundur bana göre.. :romantik olmak iyiidr sevdiğin insanı mutlu etmek çok güzel biiryeş yalnız samimi davranmam ona güven vermen bir kız için önemliidir. Kızlar genelde odun erkekleri seviyor diyede aşırı abartmamalısın yerine göre odun olmayı becermeliii Odn olmaktan kasıtta bnce şudur kii ; :ufak tefek konularda gıcıklık yapman , onu kızıdırmaya çalışmann :Tabi karaında olmaıı :kii yerine görede romantikk olmalısın diyorumm.. :( cümlemmin karışık olduğunun farkındayımm ama anlaşılır gibi gleioo :D :D )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılKendine göre birini elbet bulacaksın.. Benim bunu bu KS'de kaçıncı söyleyişim bilmiyorum. Evde kalmış gibi konuşmayın. Romantikmişsn zaten. romantiksin ama her dakka çiçek falan alayım deme sevgilin olduğunda.. Birazcık ara ara yap.. Eğer dürüstsen, bir kadına nasıl davranılmasını biliyorsan. Ve sarmaşığım diğer Kişilik Özellikleri de varsa daha ne? Elbet birini bulacaksın. O kişi kaderinde seni bekliyor.. aşk diye bir şey vardır. Önemli olan onu bulmaktır. Evde öyle oturursak aşk gelmez. Yani biz Aşka gideceğiz.. O yüzde. Napıcaksın kendine güveneceksin son kez aynaya bakıp sosyalleşiceksin.. Aşk sana gelecektir. Ver en önemlisi GÜLÜMSE :) aYnı bunun gibi 😊
10 Yorumladaha yaşın 19 ve önünde allah nasip ederse pırıl pırıl bir gelecek uzun bir ömür var. aşk arayarak bulunmaz o istediği vakit gelip senin kapını çalar. sen bunu fark edip ister açarsın ister fark etmeyip açmazsın içeriye almazsın bu sana kalmış bir iş. ve kızlar yani bizler için kendini değiştirmende çok yanlış. seni beğenen bu halinle de beğenmiştir zaten
10 YorumlaBak şimdi romantik olunca cok bisey farketmiyo ve hic bir kiz buyuk ihtimalle aradigin o mukkeemmel kiz olmayacak ki ona gore davranman lazim mutlu olmayi beklersen hayatin boyunca gulecegini sanmiyorum anin tadini cikar hayat asiri kisa oyle islerle yani gonul isleri adami yipratir bosverecen akisina birak
00 Yorumlaİnsanlar memnuniyetsizdir zaten.
Az romantik olursun bir tık fazlasını ister, bir tık fazlası için uğraşırsın bu sefer de sıkılırlar.
Olduğun şekilde devam et seni hakeden ve böyle mutlu olabileceğin birini mutlaka bulacaksın.
Biri için değişmekten çok bu değişimi hakedecek birisi olduğu zaman mutlu olursun yaptıkların ve yapacakların seni de mutlu edecektir.00 Yorumla
+1 yılyok ne alaka sen çizgini bozma kardeş romantik biraz da duygusal oldun mu tamam kızlar başka ne ister senin karşına sana uygun biri çıkmamış odunluk bir yerden sonra çekilmiyor ben benimkini telefona "yontulmamıs odunum " diye kaydettim yine romantiklikten eser yok sen devam et böyle değerini bilen çıkar :D :D illa odun olacağım diyorsan biraz maço ol ama biraz :)
00 YorumlaDostum romantikliği güzel kılan odunluk kalıbının altında gizleniyor olması sanırım farkettiğim bu oldu. Gerçi kızdan kıza illaki farkeder ama genel anlamda böyle. Yani olay şaşırtmak ve tahmin edilmeyecek bir anda yapmak. Sana tavsiyem Hayatındaki öncelik sırasını gözden geçir okuyorsan okuluna odaklan ya da spor yap kendini biraz başka şeylerde geliştir sınırlarını tanı. Gerisi zaten olacak zamanı geldiğinde.
00 YorumlaAynı sorunu bende yaşadım hata yaparsın ilgili olduğunu çok belli etme herşeyde dozunda davran gerekince ağırlığını koy derim sonra üzülmeni istemem fazla romantiklik pişmanlıktır. Sonradan odun olmak zor bir konu biraz umursamaz olmaya çalış derim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Olursa doğal odun ol katıksız diyorsun mantıklı denemek lazım ;) B)
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılodun olanları seviyorlar genelde bende aynı durumda sayılırım seninle ama ben yerine göre romantikliğimi yaparım genelde hep değer verdiğimi falan hissettirim ama gel gör ki sevgimin karşılığını verdiğim değerin karşılığını alamam kızlar herhalde tam bilmiyorum ama ilgi göstermeyen acı çektiren peşinden koşturan erkekleri tercih ediyor sonra da üzülüyorlar ne bilim öyle işte
00 Yorumla
+1 yılDegisiyosun zamanla kendimden biliyorum biri geliyor sen romantizm yaparken ortaya ediyor sonra diyosun baslarim romantizmine sonra takmamaya basliyosun onem tasimiyor bir sure sonra zaten benim odunlugumda burdan gelme :D
00 Yorumla
+1 yılMutsuz olduğunu hissettiğin zamanlarda bu parçayı dinlemen yeterli;
https://youtu.be/XCDR6GulVEk10 Yorumlaben sevgilimi romantik yahut odun diye sevmedim misal :D sevdim odun cıktı, sevdim romantik çıktı hesabı :D pek anlatamadım ama :D umarım karşılaşırsın gönlünce biriyle :D
00 Yorumla
+1 yılYerine gore romantiklik yerine gore odunluk iyidor tabi asiriodunluga kacmadan yani guclu olman haklinin yaninda olman yardimsever olan ve sdvdigini hissettirmen gerek :)
00 YorumlaBak sadece olman gerektigi yerde romantik ol mesela kıza sürekli çok güzelsin dersen sıkılır biraz yok olmamış bu renkler uymamış de sonra ama şaka yaptım güzel güzel falan de kızın ilgisini çekersiz hemde romaöküz olursun karışımı kardeşim ben yapıyorum bu tip şeyleri rahatım.
00 Yorumla
+1 yılŞoyleki gumumuzdeki genç kızlar filmlerdeki, kitaplardaki gibi kötü erkeklerden hoşlanıyorlar. Yani demek istediğim odun ol demek değil ama cok romantik olma.
00 Yorumla
+1 yılyaş 19
orta halli dal kıvamındasın
yaş halkaların arttıkça
kütüklük evrimin tamamlanacak
sen de mutlu sona ulaşacaksın :D11 Yorumlakendin ol yeter seni seven olduğun gibi sevsin, kusurlarınla -pardon romantiklik kusur değil-yani mükemmelliklerinle :D
10 Yorumlaşimdiki kızlar serseri zor erkekleri seviyolar öyle ol belki istediğin olur ama biri için kendini değişttirmekte kötü belki birgün istediğin gibi birine rastlarsın
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/9v3WLk.jpg boşver gel oynayak
30 YorumlaYapını değiştirme olduğun gibi kal. Seni seven sen olduğun için sevsin. Karşı cins tanımadığın biriyse elbette zor olur bulmak. Önce arkadaş olduğun sonrada fikirlerinin uyuştuğu birini bulursan daha iyi olur ve kolay olur.
00 Yorumla3 kez besmele çek bir 4 yol ağzına okunmuş su dök bu mesajı 3 yere kopyala yapıştır mutlu olcjsbdkahdcsjbx
22 Yorumla- +1 yıl
Oha yaptım oldu absbavavsb
+1 yılDuygusal insanlar seçici old. için birini bulması zaman alıyor. İnsanların sana verdiği kadar değer ver romantikliğide biraz saklamaya çalış hakedene göster ilgini.
00 YorumlaÇok romantik olma ya. Cok bunaltici oluyor. Arkama bakmadan kacasim geliyor öyle olunca. Biraz kendin gibi ol. Icinden nasil geliyorsa oyle davran. Kasma kendini :)
00 Yorumla
+1 yılİyi bir durum değil çok üzülürsün sonra odun da olma sadece kızları iyi seç ve sende düzgün biri ol yeter
00 Yorumla
+1 yıldelikanlı ol romantikligi yerinde dozunda yap agırlıgını koru kızlar yanlarında güvende hissettikleri erkekleri isterler romantik erkekleri değil ;)
00 Yorumlaçok erken daha yaşın 19 ki zamanı gelince kıymetini bilen, seni olduğun gibi seven biri elbette ki çıkacaktır.
02 Yorumla
+1 yılRomantik erkek kaldı mı ya? Valla bence romantik olarak kal :D
02 Yorumla- +1 yıl
ya odun erkeklere bakıyor bu aralar kızlar. ne biliyim yani
- +1 yıl
Odunluk da iyi gibi ama fazla odun ve maço erkekten bazı kızlar hoşlanmaz.. Yine de sözlerine ve hareketlerine dikkat edersen sorun kalmazmış gibi sanki.. bir de öyle dene...
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini degistirmek yerine seni oldugun gibi kabul edecek birini bulman daha dogru olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :) +1
- +1 yıl
Rica ederim o ne demek :) 😊
+1 yılmutlu olmak Için sevgiliye ihtiyacın yok. Hayatta mutlu olman için sana milyonlarca neden sayabilirim. Sen şimdi bu kız eve gelirken pollyanna felan mı yuttu diyeceksin ama bu benim görüşüm
00 Yorumla
+1 yılYuh ama sen neden değişmek istiyorsun? :D diğer erkekler değişsin :D
00 YorumlaRomantiklik mi? Duygusallık mı? Önce bunu bilmemiz gerekir.
00 YorumlaRomantik olmak iyidir, ama belirttiğin gibi cıvık cıvık değil, kendini değiştirmene gerek yok kafana göre biri cıkar illaki kanka ;)
00 Yorumla
+1 yılBen romantik isterimm:)) açıkçası
odun bizim bahçede de war:D:D00 Yorumlakelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş. lütfen buradan çıkan cevabı bana da söyle. :)
00 YorumlaCok romantik kasar ya acikcasi istemem oyle birini. Duzeltemezsin.
12 Yorumla- +1 yıl
çok romantik dediğim vıcık vıcık değil normal dozunda ama bakıyorum kızlar odunları seviyor
+1 yılÇok romantik olma ile cok duygusal olmayı birbirine karıştırmış olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler istersen dengeleyebilirsin insan isteyince herseyi başarır diye de boşuna dememislerdir :)
00 Yorumlaaman sakin odun olma zaten fazla var
elbette cikacaktir birgün karsina uygun biri00 Yorumla
+1 yılSen kendin gibi olmaya devam et muhakak sana sen gibi olanlar yaklasacaktir
00 Yorumla
+1 yılBişey yapmama gerek yok. Sen ne olursan ol , illa ki bir eksiğini bulacaktır karşındaki. O yüzden ;
Ya olduğun gibi görün..
Ya da göründüğün gibi ol..10 Yorumla
+1 yılduygularını daha kontrollü yaşamaya çalış bro. çok romantik bir erkeği hakedicek kız şu an dünya üzerinde mevcutmu? emin değilim
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın dostum teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOrmantik ol, bilmiyorum, görmedime, duymadıma vur arada rahat yaşa:)
00 Yorumla
+1 yılHiç olmaya çalışma derim sonuçta elinde sonunda bir açık verirsin kendin ol yeter
00 Yorumla
+1 yılantidepresan kullan :D 3 yıl kullandım doktor kontrolünde hissiz oluyorsun bişey düşünemezsin
00 Yorumla
+1 yılKimse icin kendini degistirme sadece bu romantik yönünü herkese gösterme iyice tanidiktan sonra hakedene ver sevgini
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum ben yeterince odunun evde bir odun yeter bizımlesın diyorum
00 Yorumla
+1 yılromantikler zaten hep yalnız takılır avını bekler bekler bekler..
00 Yorumlakızların çoğu odundur.
kendine odun bir kız bulursan birbirinizi tamamlarsınız :D00 YorumlaBöyle kal bence çok tatlı kim sevmez ki romantik erkeği ben olsam baş üstünde taşırdım
00 Yorumla
+1 yılKardeşim o sorun bendede var sevince geregindenfazla romantikleşiyorum elimde degil. Muhtelelen sana da aynısı oluyodur.
00 Yorumla
+1 yılRomantik öküz ol bence yeri geldiğinde ağır yeri geldiğinde romantik her gün romantik olmak karşındakini sıkabilir maço lukda yap dozunda bırak ama abartma :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kundura üstüne beyaz çorap oysh çok tatli yha :))
+1 yılAynen oyle. Romantiklik ise yaramiyor pek. Odun olmak lazim az. Okuz ol
00 Yorumla
+1 yıldengeyi sağlamak lazım fazla romantik erkek kızın kendini odun hissetmesine neden oluyor bence *.*
10 Yorumla
+1 yılYapısal bir şey. Değişmeye çalışırsan yapmacık olur:/
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik derken?
Boyle civik civik mi :/
Oyle ise olmaz olamaz :/ degismen sart.05 Yorumla- +1 yıl
Hakliyim ama :-D @Blees
- +1 yıl
Tabi canim :P @Blees
+1 yılgüzel kardeşim şimdiki romantiklik bir anlam ifade etmiyor haa tabi yerine göre farklı ama sen seni seveni bul sevginiz zaten romantizimde tavan yapar birbirinize saygınız olduktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKahve ortamlarında takılabilirsin, avam, okumamış mal tipli maganda tavırlı insanlardan odunluk öğrenebilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Benim erkek halim bu yorumu buraya birakiyorum cozumlere bakarim :D
00 Yorumlaolduğun gibi görün ; göründüğün gibi ol..
seni seven olduğun gibi sevsin.
sevmiyosa salla gitsin00 Yorumla
+1 yılaksiyon komedi gerilim filimleri izle veya bu tarz kitaplar oku belki faydası olur.
00 Yorumla
+1 yılKardeş sen ne yaparsan yap kızları mutlu edemezsin boş ver hiç uğraşma
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım