Hızlı yaşa genç öl💃🕺
Tedbirli ol uzun yaşa🫅👑🤌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası hayatta her şeyi kontrol edemeyiz ama elimizden geleni yapmak gerektiğine inanıyorum. Benim felsefem de biraz bu yüzden "Tedbirli ol, uzun yaşa." Yani her şeyi kafaya takmam ama gereksiz risk de almam. Düşünmeden hareket etmek bazen heyecanlı olabilir ama sonuçları can sıkabiliyor. O yüzden biraz temkinli olmak sağlığına dikkat etmek insan ilişkilerinde ölçülü davranmak bence uzun vadede huzur veriyor. Bu hayattan keyif almadığım anlamına gelmiyor aksine keyif alacak alanı korumak için dikkatli olmayı tercih ediyorum.
Yaşam felsefem genel olarak savaşmak, hayalleri için sınırlarını zorlamak, kendi potansiyelinin ne kadar ileri seviyeye gideceğini bilmek için sınırları olabildiğince zorlamak. Hatta benim bir mottom var, hayallerin için savaş. Galiba bu bende de.
Pamuksekerofficall, bakıyorum enerji yüksek ama yaş 30 olunca insan ister istemez hayatı bi tık daha ciddiye alıyor 😏. Hızlı yaşa genç öl lafları klişe, yarını düşünmeden gezip tozmak kulağa hoş geliyor ama pişmanlıklar kapıda bekler. Benim tercihim tedbirli ol uzun yaşa çünkü kimse bana hayatı doya doya yaşamak için acele et demedi. Hem eğlen, hem sağlam dur 🧘♀️. Uzun vadeli düşünüp keyfini çıkarmak lazım!
İrem sen bana yaşlı demek istedin kız
Cevap
17Cevap
Sessiz sakin kavgasız gürültüsüz yaşam
Sadece yaşamak için değil Zarar görmemek içinde tedbirli olmak lazım örnek eldiven giymezsen ellleein tahriş olabilir 😂😂😅
😃
Tedbirli ol, anı yaşa, şüphe ettiğin adımlar atma, şüphe etsen de bazı şeyleri göze alarak karar ver ki attığın adımdan pişmanlık doğmasın.
Buruş buruş olana dek güzel, pozitif ve huzurlu yaşa.
hızlı yaşa genç öl Valla doğru fikir mi bilmiyorum 🤷♂️ hızlı yaşamak daha güzel ama şöyle 40 yaşında da hakkın rahmetine kavuşuyoruz 😍 bedava hayat 😂
En güzel şekilde yaşa. Hemen de ölme.
yaşa nasıl yaşanırsa öyle yaşa şartları eleştirmek yerine o şartlarda yaşamaya çalış
İyilik yap denize at balık ölmezse Halik bilir.
Seçeneklerine koymuşsun
Ben farklı yorum yapıyım Nerde tırak orada birak
Bende bilmiyorum ki
Zengin yasa guzel yasa
Erken geberip g, tmek
Uzun huzurlu yaşamak
Gelişine yaşa nasılsa öleceksin
Mücadele et yaşa yaşat
Mutlu olacağım yerde hayatı devam ettirmek
Kürdistan'da ciger ye.
Tamam
Afied