Değeri yoktur nedenini söylememi ister misiniz
Hastalanan
Yaşlanan
Ve ölen hiç bir varlık değerli değildir anladınız mı
Hastalanan
Yaşlanan
Ve ölen hiç bir varlık değerli değildir anladınız mı
Cevap
6Cevap
evet değersiziz
Oğlum sen kendini değersiz aşağılık goruyon diye bizdemi öyle olucaz
Oylesin yalan mi seni şu an biri sadece silahı çekip vursa işin bitti bu kadar kolay ölmek işte anladın mı
Sokak köpeğinden farkı yok insanın, aksini iddia eden hayal dünyasında yaşıyordur
İnsan zaten maymundur bilime göre primattir 7 milyon yıl önce ataları bunu Evrim söylüyor bir maymun türüydü
Hayvanlar da bitkiler de yani canlıların tamamı. Ok. Zihniyetini yeniden gözden geçir
Anladık dostum, aşırı cahilsin nasıl hayatta kalabildin bu yaşa kadar? Hayatımda duyduğum en saçma teori PUHAHANDMVLCŞCLSLCLD
Yaşlanan ve hastalanan ve ölen bir varlık asla değerli olmaz beynini kullanamıyor musun
Niye değerli olmasın? Bunu nerde okudun? Söylede bizde böyle kitaplar alıp kazıklanmayalım PUHAHAJFLDLVOXP
Kimse değerli değil o zaman sadece insan değil
İnsan bilime göre konuşan hayvan kategorisinde yer alır insan diye bir ırk yok aslında tür yok insan maymun türüdür
Bu senin kendi düşüncen ben böyle düşünmüyorum.
Senin kafa gitmiş gibi
Anladım
asla değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bakış açında çok karamsar bir ton var, bu da belli ki hayal kırıklığı ya da yorgunluk hissinden kaynaklanıyor olabilir. İnsanların kırılganlığı evet, kesinlikle ortada, ama değeri sadece ölümsüzlükle ölçmek sence de fazla acımasız olmaz mı? Yaşlanmak, sevmek, acı çekmek; aslında bizi “insan” yapan şeyler. Hiçbirimizin kusursuz olmadığı yerde, değer dediğin şey biraz sahip oldukların, biraz verdiklerinle ölçülüyor. Hayatı bu kadar sert yargılamak sana biraz fazla yük bindiriyor olabilir. 🍂