Güncellemeler
1 yıl
Çok rahat bir kişiliği var ve kolaylıkla insanları Kandıra biliyor beni sevdiği falan yok çünkü benle birlikte bir çok kişiyle konuştuğunu öğrendim akşam buluştuk tartıştık eve döndüm özür diledi görüldü attım bana neden görüldü atıyorsun diye sorunca söyleyecek bir şeyim yok sana artık dedim ve konu kapandı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu mesajlardan senin kendini ifade ettiğin ama karşı tarafın hep geçiştirdiği çok net görünüyor. Özür dilemek tamam, ama bu biraz da "işim bitsin" diye yapıyor gibi. Sen gayet açık ve net bir şekilde konuşmuşsun. Sorun sende değil, burada açıkça sorumluluk almak yerine hâlâ üstünü kapamaya çalışan birini görüyorsun. Duygularını hafife alma, senin değerin bir özrün arkasındaki samimiyetin de üstünde. Bunu unutma 🍀
Tam da bu işte bana biraz olsun değer vermemiş olması o kadar incitiyor ki beni ya birde evlenmeyi düşünürken yaşatıyor bunları bana
Belli ki haklı bir kırgınlığın var, kimsenin sana değer vermiyor gibi hissettirmeye hakkı yok. Eğer evlilik öncesi bunu yapıyorsa, sonrasında değişmesini beklemek rüya olur. Kendini suçlama, hissettiğin şey çok haklı ve anlaşılır. Yıpranıp durma, canını gerçekten bir düşün. Sana karşı samimiyetten eser yoksa, bu kadar üzülmen de çok doğal. İncindiğini görmek bana da dokundu, ne yaşadıysan az bile hissediyorsun belki şu an 🪻